Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא התגאיתי . לקחתי את הכסף אמרתי יפה תודה ,שלום ולא להתראות

ועל הדרך ביצעת עבירה (פלילית?) שאם הקונה היה מגלה הוא יכול היה לתבוע אותך ולזכות בקלות. מסתבר ש"הישראלי היפה" קיים גם בקרב הכותבים בפורום הזה. אני רק מקווה שאתה מבין שהדוגמה שלך לגבי ה DSG מטומטמת, ושאתה לא מתכוון אליה ברצינות.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ועל הדרך ביצעת עבירה (פלילית?) שאם הקונה היה מגלה הוא יכול היה לתבוע אותך ולזכות בקלות. מסתבר ש"הישראלי היפה" קיים גם בקרב הכותבים בפורום הזה .

סליחה אדוני "הישראלי היפה והקדוש" שהתפרצתי אני הישראלי המכוער לפורום הקדושים הזה

אני רץ לאתר את האיש שקנה את האוטו ולספר לו הכל כדי שהמצפון שלי יהיה נקי:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

תבין אני אוהב מכוניות , רק לא אוהב לטפל בהן

פורסם
סליחה אדוני "הישראלי היפה והקדוש" שהתפרצתי אני הישראלי המכוער לפורום הקדושים הזה

אני רץ לאתר את האיש שקנה את האוטו ולספר לו הכל כדי שהמצפון שלי יהיה נקי:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

איפה הסמיילי של קיא מרוב גועל?

פורסם

מר מתחכם הליקופטר, אם היית נופל עלי או על אדם שקצת מבין בניגוד למסכנים שמכרת להם את הרכב, היית יוצא עם תביעה ועם טביעה של נעל על התחת שלך.

חוצפן. ישראלי מכוער.

פורסם
מר מתחכם הליקופטר, אם היית נופל עלי או על אדם שקצת מבין בניגוד למסכנים שמכרת להם את הרכב, היית יוצא עם תביעה ועם טביעה של נעל על התחת שלך.

חוצפן. ישראלי מכוער.

כן כן

שמעת משהו?

זה הביצים שלי רועדות:lol::lol::lol::lol:

לקחו את האוטו לבדיקה ברשת מכונים ידועה

והכל היה מצויין

שני בוחנים לא ראו כלום

כנראה שגם אתה אדון ישראלי יפה וחתיך לא היית שם לב

ואם אני עושה לך או למישהו אחר הרגשת גועל וקיא

אני מאחל לכם שתקיאו באוטו המגונדר והמצוחצח שלכם:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

פורסם

הליקופטר אולי לא הישראלי הכי יפה בפורום, כי מהנימה שלו נשמע כאילו הוא מקבל סיפוק ממה שהוא עשה, אבל לפחות הוא לא הישראלי היפה נפש שמשחק אותה קדוש בפורום.

מה שרואים בסירטון זה רחוק מאוד מהדברים המפחידים שעושים למכוניות כדי להחזיר אותן לכביש, זה נפוץ מאוד תיקונים מהסוג הנ"ל ואולי זה מחליש את אזורי הקריסה (לא בהכרח), אבל סיכוי טוב שאין פגיעה בגיאומטריית המתלים והרכב יתנהג מצויין בלי הבדלים ובלי שינוי. אז מבחינה בטיחותית כל בן אדם שנוסע בפורום על רכב קצת מיושן ו5 כוכבי בטיחות, במצב של פגיעה מאחור הרכב שלו מסוכן לא פחות ולפעמים אף מלכודת מוות לעומת הרכב שתוקן בסירטון.

עוד יותר עצוב לראות כל מיני הערות חסרות מחשבה כמו "לא להאמין מה שקורה בארץ" - זה הגיע מחו"ל, בחו"ל עושים דברים הרבה יותר מפחידים וחושבים שזה בסדר, ובחו"ל עושים את זה הרבה יותר איכותי ולא תמיד מייחסים לזה חשיבות כמו שמייחסים לזה בארץ (לא שזה בסדר).

ומי שאמר ששמו זפת כדי להסתיר את הריתוכים, ציפית שישאירו את הפח חשוף? רק צבע? מה עם למנוע מהריתוכים להחליד? ולמה במקור יש זפת בכלל? עדיף פשוט לא להגיב.

לא שאני תומך או חובב מכוניות חתוכות, במיוחד לא בשביל עצמי, אבל אני חושב שחלק מהתגובות כאן מאוד מוגזמות וחסרות כל נסיון והבנה של הדברים, יותר בורות של הפחדה בלי הבנה של המציאות, במיוחד שהתומכים הכי גדולים ב"תופעה" בארץ ובכל העולם הם לא הפחחים ולא הסוחרים, אלא חברות הביטוח שמנסות לצמצם כמה שאפשר הפסדים מתאונות, עד לרמה ששמאים שמורידים מכוניות לאובדן מוחלט (פירוק בלבד) יוצאים מרשימה השמאים שחברת הביטוח מוכנה לעבוד איתם.

BMW E30 325i Coupe

פורסם
הליקופטר אולי לא הישראלי הכי יפה בפורום, כי מהנימה שלו נשמע כאילו הוא מקבל סיפוק ממה שהוא עשה, אבל לפחות הוא לא הישראלי היפה נפש שמשחק אותה קדוש בפורום.

.

קראת אותי כמו ספר פתוח,

בדיוק אני לא יפה נפש זה מה יש,

פורסם

מה שרואים בסירטון זה רחוק מאוד מהדברים המפחידים שעושים למכוניות כדי להחזיר אותן לכביש, זה נפוץ מאוד תיקונים מהסוג הנ"ל ואולי זה מחליש את אזורי הקריסה (לא בהכרח), אבל סיכוי טוב שאין פגיעה בגיאומטריית המתלים והרכב יתנהג מצויין בלי הבדלים ובלי שינוי. אז מבחינה בטיחותית כל בן אדם שנוסע בפורום על רכב קצת מיושן ו5 כוכבי בטיחות, במצב של פגיעה מאחור הרכב שלו מסוכן לא פחות ולפעמים אף מלכודת מוות לעומת הרכב שתוקן בסירטון.

עוד יותר עצוב לראות כל מיני הערות חסרות מחשבה כמו "לא להאמין מה שקורה בארץ" - זה הגיע מחו"ל, בחו"ל עושים דברים הרבה יותר מפחידים וחושבים שזה בסדר, ובחו"ל עושים את זה הרבה יותר איכותי ולא תמיד מייחסים לזה חשיבות כמו שמייחסים לזה בארץ (לא שזה בסדר).

ומי שאמר ששמו זפת כדי להסתיר את הריתוכים, ציפית שישאירו את הפח חשוף? רק צבע? מה עם למנוע מהריתוכים להחליד? ולמה במקור יש זפת בכלל? עדיף פשוט לא להגיב.

לא שאני תומך או חובב מכוניות חתוכות, במיוחד לא בשביל עצמי, אבל אני חושב שחלק מהתגובות כאן מאוד מוגזמות וחסרות כל נסיון והבנה של הדברים, יותר בורות של הפחדה בלי הבנה של המציאות, במיוחד שהתומכים הכי גדולים ב"תופעה" בארץ ובכל העולם הם לא הפחחים ולא הסוחרים, אלא חברות הביטוח שמנסות לצמצם כמה שאפשר הפסדים מתאונות, עד לרמה ששמאים שמורידים מכוניות לאובדן מוחלט (פירוק בלבד) יוצאים מרשימה השמאים שחברת הביטוח מוכנה לעבוד איתם.

אני מתייחס לחלק האדום ,

אני מאמין שלא מעט מאנשי הפורום היו מידעים את הקונה בעבר הרכב , זה שיש פה בפורום כאלה שלא זה ברור וחבל ,

אני חושב שלפחות "יפי הנפש" שלא מודים בכך עושים זאת כי הם מבינים שעשו מעשה לא תקין ולא מוסרי.

במקרה של אליקופטר אפילו את ההבנה שהוא עושה עוול לקונה אין לו.

אמנם לא גילו במכון הבדיקה את התאונה אבל לגנוב בלי שיתפסו אותך זה לא ממש משהו להוסיף לקורות החיים .

שוב , אני לא מתייחס לאם התיקון בסדר או לא , אבל הקונה שמשלם ממיטב כספו זכאי לדעת.

אולי אני עוף מוזר אבל שאני מוכר רכב אני מספר מה עבר עליו לטוב ולרע.

פורסם
אני מתייחס לחלק האדום ,

אני מאמין שלא מעט מאנשי הפורום היו מידעים את הקונה בעבר הרכב , זה שיש פה בפורום כאלה שלא זה ברור וחבל ,

אני חושב שלפחות "יפי הנפש" שלא מודים בכך עושים זאת כי הם מבינים שעשו מעשה לא תקין ולא מוסרי.

במקרה של אליקופטר אפילו את ההבנה שהוא עושה עוול לקונה אין לו.

אמנם לא גילו במכון הבדיקה את התאונה אבל לגנוב בלי שיתפסו אותך זה לא ממש משהו להוסיף לקורות החיים .

שוב , אני לא מתייחס לאם התיקון בסדר או לא , אבל הקונה שמשלם ממיטב כספו זכאי לדעת.

אולי אני עוף מוזר אבל שאני מוכר רכב אני מספר מה עבר עליו לטוב ולרע.

לפני שהלכנו לבדיקה אמרתי שהאוטו קיבל מכה מאחור,לא פירטתי יותר מידי, הבדיקה יצאה מצויין והם היו מרוצים.

וזה מה שקורה כשאתה מוכר את האוטו וגם אם הוא יהיה ממש מושקע ,אתה מבקש מחיר

ואז שהקונה מבקש ממך לרדת מהמחיר שרצית אתה מתחיל להתפתל ואז זה נשמע ככה:

"מה פתאום זו רק שריטה על מה אני אוריד?"

"בטח שכתוב צורך שמן זה כסת"ח של המוסך"

"קורוזיה במעברים, הוא מדבר שטויות ,אף פעם לא היה חסר לי מים"

"נראה לך שאני אוריד לך על 4 צמיגים ? הם לא יבשים , זה עבר ככה טסט"

לא נראה לי שלמישהו בא להפסיד כסף,

אלא אם אתה עידן עופר

פורסם
לפני שהלכנו לבדיקה אמרתי שהאוטו קיבל מכה מאחור,לא פירטתי יותר מידי, הבדיקה יצאה מצויין והם היו מרוצים.

וזה מה שקורה כשאתה מוכר את האוטו וגם אם הוא יהיה ממש מושקע ,אתה מבקש מחיר

ואז שהקונה מבקש ממך לרדת מהמחיר שרצית אתה מתחיל להתפתל ואז זה נשמע ככה:

"מה פתאום זו רק שריטה על מה אני אוריד?"

"בטח שכתוב צורך שמן זה כסת"ח של המוסך"

"קורוזיה במעברים, הוא מדבר שטויות ,אף פעם לא היה חסר לי מים"

"נראה לך שאני אוריד לך על 4 צמיגים ? הם לא יבשים , זה עבר ככה טסט"

לא נראה לי שלמישהו בא להפסיד כסף,

אלא אם אתה עידן עופר

תגיד אתה רציני? אתה באמת לא מבין מה עשית?

יש הבדל בין צמיגים יבשים, שריטה, גיר DSG ללא אחריות וכל שאר השטויות שכתבת לבין להסתיר פגיעה בשסי - פגיעה שבתאונה הרצינית הבאה תהיה עניין של חיים או מוות.

אגב למי שכתב פה על התייפיפות - כשמכרתי את הרכב האחרון שלי אני הובלתי את תהליך המכירה, מהרגע שהקונה הגיע לא נתתי לו להוציא מילה אחת מהפה. עברתי איתו על כל הרכב והראתי לו את כל הפגיעות, פגמים והמצב הכללי של הרכב. הראתי לו את כל היסטוריית הטיפולים והתיקונים ולקינוח גם פירטתי לו ברמה הסובייקטיבית מה היתרונות והחסרונות של הרכב.

הבן אדם כל כך התרשם מהאמינות ששידרתי שלקח בבוקר למחרת את הרכב לבדיקה (שלא גילתה לו משהו שלא סיפרתי לו אני) וקנה אותו במחיר מחירון.

בן אדם שם ממיטב כספו על רכב, שילם מחירון, וכשיבוא למכור יגלה שיש לו פגיעה בשסי. אתה מר אליקופטר גנבת לאיש הזה 15% ממחיר הרכב ולכן אתה גנב!

פורסם

מה שראיתם שהוא צובע מתחת לרכב זה סביר להניח ספריי זפט בשביל שלא יווצר חלודה על חלקי הרכב .

אישית אם הייתי מתעניין ברכב כזה הייתי מודאג אם בבדיקה לפני קניה לא היו מדווחים לי על זה או בחברה שמוכרת .

זה גם מזכיר לי שהלכתי עם אח שלי לקחת רכב לבדיקה לפני קניה וראיתי במוסך סובארו אימפרזה מהדור הראשון שלהן והרכב היה נראה חדש לגמרה ,הסתכלתי לרגע מלמטה ואפילו אני שאין לי יידע גדול בשלדות יכולתי לראות שכל המבנה של הרכב מלמטה פשוט עקום ,וגם לאחר מכן שמעתי זאת מהבודק רכב .

HYUNDAI - Always there for you .

• תוכן חדש...