Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

רשות השידור - אגף הגבייה.

אם תתקשר אליהם, יהיה לך.

"if you build it, they will come"

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לא ממליץ לברר.

כמו שנאמר כבר, בין אם יש לך או אין לך חוב, אחרי שיחת הבירור, יהיה לך.

וע"פ דפוס הפעולה שלהם, גם אם תמהר ותשלם את מה שיגידו לך, זה לא ערובה שלא תהנה מעיקולים ושאר מכות מאגף הגבייה, זאת רק ערובה לזה שאתה תהיה רשום אצלהם בפנקס.

רשות השידור זה גוף שלא משנה מה תעשה, אתה רק תפסיד, גם תשלם את החוב (בין אם הוא אמיתי ובין מומצא) וגם תמצא את עצמך מעוקל.

"אל תיגע בחרא שלא יסריח".

פורסם
לא ממליץ לברר.

כמו שנאמר כבר, בין אם יש לך או אין לך חוב, אחרי שיחת הבירור, יהיה לך.

וע"פ דפוס הפעולה שלהם, גם אם תמהר ותשלם את מה שיגידו לך, זה לא ערובה שלא תהנה מעיקולים ושאר מכות מאגף הגבייה, זאת רק ערובה לזה שאתה תהיה רשום אצלהם בפנקס.

רשות השידור זה גוף שלא משנה מה תעשה, אתה רק תפסיד, גם תשלם את החוב (בין אם הוא אמיתי ובין מומצא) וגם תמצא את עצמך מעוקל.

"אל תיגע בחרא שלא יסריח".

אז איך אני יכול לדעת שאני לא צובר ברגעים אלה חוב ענק?

פורסם

רשות השידור זה כמו תורת הקוונטים, עצם הניסוי משנה את התוצאה, קרי, בין אם אתה צובר חוב ענק ובין אם לא, אחרי השיחה יהיה לך חוב.

פורסם

נצל"ש - אם יש לי בבית מקלט טלויזיה שהדבר היחיד שמחובר אליו זה פלייסטיישן, אין בבית שום סוג של ממיר וכל התכנים הנצפים מגיעים רק מהאינטרנט - האם אני עדיין חייבת בתשלום אגרה?

אני מניחה שהתשובה היא כן - אבל רק רוצה לוודא עד כמה הם קקות.

• תוכן חדש...