Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מביקור בשבת האחרונה בחנות iDigital בסינמה סיטי בראשל"צ עולה ש-iPad 2 עדיין נמכר כחדש.

פורסם

יש ל-iPad כבר 4 דורות

iPad, iPad 2, The New iPad, iPad 4

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
יש ל-iPad כבר 4 דורות

iPad, iPad 2, The New iPad, iPad 4

מוכר את הדור הקודם?

מביקור בשבת האחרונה בחנות iDigital בסינמה סיטי בראשל"צ עולה ש-iPad 2 עדיין נמכר כחדש.

ומה העלויות ?

פורסם
מוכר את הדור הקודם?

התכוונתי שקיימים ל-iPad ארבעה דורות

לא שיש לי אותם

לי ספציפית יש iPad Mini

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לדור הראשון קראו אייפד 1.

לדור השני אייפד 2.

מהדור השלישי הוסר המספר ואפל קראו לו "the new ipad".

לדור הרביעי אפל קראו "ipad with retina display".

בשלב הופסק ייצור הדור השלישי ואפל מוכרת רק את הדור השני ואת האייפד עם תצוגת הרטינה.

האייפד 2 נמכר בסביבות 1600 ש"ח לדגם ה-wifi ו-16 ג'יגה.

פורסם

אייפד 1 ו 2 עם מסך ברזולוציה נמוכה

אייפד 3 מסך רטינה, מחבר זהה ל 1 ו 2 מהדור הקודם של אפל, משמעותי אם משתמשים באיפד לקריאה של ספרים ועיתונים.

אייפד 4 כמו 3 אבל עם מחבר הלייטנינג החדש (וכן, גם מעבד משופר מעט מול ה 3, לא ממש מורגש הבדל)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
אז נראה לי שאלך על אייפד דור 3.

מה מחירו בישראל ?

בכמה אפשר להשיג יד שניה?

כפי שצויין בתגובות קודמות - לא נראה לי שמוכרים עדיין את ה-3 בחנויות רשמיות (אולי עודפים או בחנויות קטנות).

בכל מקרה, לפני שאתה מוציא עוד כמה מאות על ה-IPAD החדש יותר - לך לחנות של איידיגיטל ותבחן את החדש מול דור 2 - לפי דעתי לא תראה הבדלים משמעותיים, ו(כמוני) תסתפק בIPAD2.

לגבי מחירי יד 2: תחפש אם מישהו מוכר פה בפורום - ואם לא - אז תמיד יש את האתר הזה.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

הבעיה באייפד יד שניה ובכלל במוצרי אפל משומשים, שהמוכרים בטוחים שמוצרי אפל שומרים על ערכם בתור משומשים והם מוכרים אותם באחוזים בודדים מתחת לחדש.

מאלה במוצר עד שנה עם אחריות, אך דחילק גם מוצר בן שנתיים שלוש עושים טובה שמורידים 15%, אז בשביל 300-400 ש"ח כדאי לקנות חדש ולהינות מאחריות.

פורסם

שלום רב,

דבר ראשון, אני בהחלט ממליץ על האייפד דור 4 ! והינה הסיבות:

1. דבר ראשון, צפיפות הפיקסלים והרזולוציה, בהחלט משפרת בצורה משמעותית את הקריאה והנוחות לעיניים, הטקסט הרבה יותר חד ונעים לקריאה בכל שעות היממה - ללא כל תחרות או ספק.

הינה לך מבחן קטן שממחיש זאת ( נא לרדת קצת לאמצע העמוד ) http://www.imore.com/ipad-mini-vs-ipad-2-vs-ipad-4-vs-iphone-5-display-density-macro

2. אולי הוא לא יעשה בזה שימוש, אבל בזמן שיחות בסקייפ או משהו, המצלמה הקדמית שודרגה משמעותית ואינה מסוג VGA הפשוטה, אלה מצלמת 1.2 מגה 720P עם שלל יכולות ואיכות בהחלט טובה פי כמה, נעים לו ונעים לכל מי שיעשה איתו שיחות או סתם צילום עצמי.

3. כמו כן, המצלמה האחורית, ידוע שלמי שיש אייפאד אולי לא מצלם תמונות וכו' אבל נגיד ואביך כן ירצה למען הפגת השעמום, המצלמה, מספר העדשות והאיכות והרזולוציה בדור 4, כלל לא משתווה בשום אופן לדראק שיש באייפד 2.

כמו כן, צילום ב 1080P מלא עם ייצוב תמונה, זה נראה כאילו המצלמה לא שימושית אבל לאביך, לצלם איזה אירוע קטן, את הנכדים, הילדים ובכלל לשמור מספר תמונות באלבום המצלמה, בהחלט יעלה לו חיוך בכל פעם שיציץ, לנו זה נראה סתם אבל אנשים מבוגרים שלא כל כך רואים את כולם כל היום, נחמד להזכר בזכרונות באיכות טובה ! תחשוב על כך גם כן.

4. מעבד כפול ליבה מדגם A6 ומעבד גראפי מרובע ליבות, בהחלט נותנים לאייפאד דור 4 יכולות מדהימות בכל פרמטר.

לכן, בתור אחד שיגלוש הרבה, יקרא טקסטים וכו', בהחלט שווה להשקיע בדור 4 שכן, דור 3 כמעט ולא נמצא כי אין טעם.

פורסם

תודה, לא היה לי באמת כוח ללחוץ שיפט ועל איקס... גם עכשיו אפילו לא - איקס . חהחה

פורסם

אם אתה רוצה שאנשים יבינו את תגובותיך תקפיד על האיות.

יש הבדל בין מעבדי ה-A6 למעבדי ה-A6X.

מעבד ה-A6 מותקן באייפון 5 כפול ליבה ושלוש ליבות גראפיות במהירות 1.3GHz.

מעבד ה-A6X מותקן בדור הרביעי של האייפד כפול ליבה וארבע ליבות גרפיות במהירות 1.4GHz.

פורסם

ואוו, אתה כל כך צודק, פותח השרשור, תזכור את הנתונים הללו !

רחמים. עלייך.

• תוכן חדש...