Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכולם.

ההודעה הנזעמת הזו נכתבת מהפלאפון תוך כדי שתיית קפה חם בתחנת דלק באיזור יוקנעם.

לאחר יום שלם של סידורים במרכז ושימוש בתוכנת וויז אני חייב לציין שהייתי מוכן לשלם עד 5₪ תוספת עבור עדכון שליטה קולית לתוכנה הנ״ל אשר יאפשר לי לבטל ע״י צעקה ״לא שם!!!״ בכל קילומטר שמופיע לי מחדש החלון הקופץ הסתמי והחסר תועלת לחלוטין המודיע לי על ״מפגע בהמשך הדרך״.

ובנימה יותר רצינית, יש דרך לבטל רק את הדיווחים על מפגעים?

שחר

פורסם

ממה שאני שמתי לב הביטול של ״הצג על המפה״ לא מבטל את ההתראה הקולית + הpop up של אזהרות כשמתקרבים לעבר הנקודה.

באמת לא ברור לי למה אנשים מתריעים על כל רכב שעומד בשוליים כעל סכנה.

סתם מיותר ומכניס לשאננות.

פורסם

זה קורה המון..

כל עוד נהגים לא יעדכנו ב"לא שם".. הנ"ל גם ימשיך להופיע מס' שעות אחרי שכל הסיפור נגמר..

פורסם
באמת לא ברור לי למה אנשים מתריעים על כל רכב שעומד בשוליים כעל סכנה.

בדרכים מהירות, ייתכן שמדובר במולטנובה לכל עניין ודבר.

פורסם

מפרסמים בשביל עוד כמה נקודות

הכי מעצבן אלה שעושים את זה בשרשרת באמצע הלילה

כול 600 מטר מפגע בכביש

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

נקודות? אפשר להמיר את הנקודות לכסף\זהב\חופשה בחו"ל? אם התשובה היא לא מדוע אנשים בוגרים מחפשים להשיג את הנקודות האלו?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

מאחר וככל הנראה שלא מדובר באנשים בוגרים, אלא בבני 17, עם סמרטפון ו Waze.

היו יכולים להרים פתרון כלשהו שימנע abuse, כמו עם GeTaxi (שלושה ביטולים בשבוע = באן לצמיתות), אבל לא נראה שממש טורחים להלחם בתופעת דיווחי השווא.

פורסם
נקודות? אפשר להמיר את הנקודות לכסף\זהב\חופשה בחו"ל? אם התשובה היא לא מדוע אנשים בוגרים מחפשים להשיג את הנקודות האלו?

א) לא בהכרח אנשים בוגרים. בהרבה מקרים זה ילדים עם אייפון באוטו של אבא

ב) מאותה סיבה שאנשים מחפשים לצבור לייקים וחברים בפייסבוק - סיבה נשגבת מבינתי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה כמו שאיזה לילה אחד אני יוצא מהבית ורשום ברחוב שלי עומס תנועה, שזה רחוב חד סיטרי וגם בשיא היום אין שמה אפילו לא רכב.

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

גשר ראשון, ירידה לכביש 4 צפון בשעה 8, למי שלא מכיר את המקום - זה עומס לא נורמלי כשלשני נתיבי פניה מצטרפים עוד שני נתיבי נדחפים.

אני עומד בתור, לפני לפחות עוד 5-6 מחזורי רמזור עד שאצליח לפנות ובגלל הנדחפים זה בטוח יהפוך ל 8-10 מחזורים.

החלטתי לדווח בוויז שוטר.

ותראו איזה פלא, כמות הנדחפים ירדה לחצי... :lol:

פורסם

באופן כללי יש הרבה תקלות ופיצ'רים שמתנהלים בצורה הזויה ב- waze

לא ברור אין חברה שהושקעו בה כבר 70 מיליון עדיין מוציאה תוכנה שעובדת בצורה כה צולעת.

איפה הכסף ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...