Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אני מעוניין לדעת מה צריך לדעת לפני התקנת כיסויי דמוי עור למושבים במאזדה 3.

אף פעם לא הבנתי איך עניין הכריות אויר מתקשר לסיפור.

במושב האחורי במאזדה 3 יוצאת משענת יד באמצע, האם תהיה אפשרות שלא לכסות את המשענת יד

ולדאוג שהיא תהיה מכוסת אבל תתפקד כרגיל?

תודה מראש לעוזרים.

שלומי.

פורסם

מושבים דמוי עור זה דבר נורא: בקיץ חם מאוד, כמו לשבת בשלולית זיעה. חויה לא מומלצת. מעבר לזה אם יש כריות אויר במושבים זה מפריע להם להפתח נכון בתאונה, זה כבר מסוכן מאוד.

או עור אמיתי או מושב מקורי, אחרת חבל.

אין בעיה להזמין שיתאים למשענת יד, לקיפול מושבים וכד'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בחיים אבל בחיים אל תיקנה רכב עם מושבים מעור,

בקיץ אי אפשר לשבת על זה אפילו דקה!!

אתה תתחרט על זה!!

לילה טוב:)

אני חושב קצת הגזמת,אני חיי כבר 3 שנים עם מכוניות עם מושבי עור,הכל בסדר,ואין לי כוויות בישבן.

Porsche 944 turbo

פורסם

כנ"ל , כבר למעלה מ 6 שנים עם ריפודי עור ברכב והכל בסדר, סה"כ צריך להקפיד על מגן שמש טוב וזהו.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

בניגוד לעור (ובמיוחד העור הנושם המחורר) הדמוי אטום לחלוטין מה שגורם לשלוליות המוזכרות כאן

ראוי גם לציין את הצד השני בחורף המושבים קפואים לחלוטין

היתרון היחיד בהם זה שהניקוי שלהם פשוט בהרבה מכיסוי בד, אפילו של לכלוך קיצוני סטייל דם של לידה.

השאלה היא האם הניקיון והמראה של הדמוי עור שווה את הפשרות בחום וקור

אגב ברכבים עם כריות אוויר צידיות במושבים (מהמושב יש לך תווית של srs airbag) אל תשים כיסויים אחרים זה כבר מסוכן.

במקרה תאונה הכרית עלולה וכנראה תפתח בתוך הכיסוי. מה שלא יכול להגמר טוב במיוחד לגב שלך עי לשם יילך ההדף של הכרית

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...