Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הרכב הכי הכי פופולרי היום בארץ? הכי ישראלי שיש?

בשנות ה70 הייתה חיפושית ואסקורט אחר כך סובארו (80-84) ואחר כך עוד פעם סובארו אז לנסר וסופר לנסר ואז לאנטיס ותקופה קצרה קורולה-(03-04) ועד לא מזמן מאזדה 3

אבל בשנה שנתיים האחרונות אני כמעט ולא רואה שקונים מאזדה 3 חדשה

אז מה הרכב החדש הכי פופולארי כיום?

המכוניות החדשות שאני רואה הכי הרבה זה פוקוס, פלואנס וקרוז אבל עדיין אני לא רואה אותם בכמויות כאלה כמו המכונית שציינתי

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

המאזדה 3 היא המכונית הפופולארית ביותר בישראל כיום, גם אם בשנים האחרונות חלה האטה במכירותיה.

משנת 04' עד שנה שעברה, היא היתה המכונית הנמכרת ביותר בישראל.

האסקורט שנמכרה כאן בין השנים 68' ל 81' והיתה המכונית הנפוצה ביותר בארץ עד סוף שנות ה 70', מכרה כאן 28,000 מכוניות, בערך שנתיים מכירות של המאזדה 3, לשם המחשה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לדעתי המאזדה 3 עדיין מככבת פה בצפון הארץ, לצידה-קצת אחריה יש לך את הפוקוס שכמעט כל רכב שני/שלישי על הכביש, השלישית בנוכחות הינה כמובן , הקורולה האחרונה :wink:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

זה לא משנה מי מלכת המכירות הנוכחית, זה טיפה בים לעומת כמות מאזדות 3 שנמכרו פה בין 03-09 לערך.

שוק הרכב פשוט רווי במזדות 3 ויקח לפחות עוד כמה שנים טובות עד שנראה שינוי מגמה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

האסקורט שנמכרה כאן בין השנים 68' ל 81' והיתה המכונית הנפוצה ביותר בארץ עד סוף שנות ה 70' "

חן

למרות שיש פורד פוקוס וכמובן פורד פייסטה גם האסקורט כנראה חוזרת לפסי הייצור (בשלב ראשון כנראה בסין )

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אז אני מבין שעדיין מזאדה 3 ? ואחר כך פוקוס?

ולגבי הדגמים של יונדאי קונים מגוון דגמים I30, I20 וכו' ולא דגם אחת ספציפי כמו מאזדה 3 לדוגמא

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

לא ממזמן הייתה כתבה בעניין וכמו כן הוצגו נתוני מכירות.

מזדה 3 דווקא לא מככבת כבר אלא הפורד פוקוס.

עוד "כוכבת" עולה היא הרנו פלואנס.

מזדה 3 דווקא נמצאה אי שם במקום ה5-6.

פורסם
אז אני מבין שעדיין מזאדה 3 ? ואחר כך פוקוס?

ולגבי הדגמים של יונדאי קונים מגוון דגמים I30, I20 וכו' ולא דגם אחת ספציפי כמו מאזדה 3 לדוגמא

ליונדאי יש פיזור יפה של דגמים שנמכרים (i10, i20, i25, i30, i35, i40, ix35, Veloster) כשכל אחד מהדגמים בשלישיה הראשונה במכירות בקטגוריה שלו (בגדול ובלי להכנס למספרים מדויקים) לעומת מאזדה שה3 עשתה את רוב העבודה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אתם מפספסים את הפואנטה של השרשור; הכוונה היתה איזו מכונית הכי נפוצה היום בארץ, והתשובה היא מאזדה 3, ובהפרש ענק.

אולי עוד 10 שנים הפוקוס תירש את מקומה, אבל נכון להיום המאזדה 3 היא הנפוצה ביותר בארץ, ולכך סייעה העובדה שנמכרה כמעט 10 שנים ברציפות.

• רעיון טוב! 1

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין ספק שה3 הכי נפוצה, בעיקר הדור הקודם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה לא משנה שהיא לא בשיא.

את הכמות שמאזדה מכרה מה-3 ייקח עוד די הרבה זמן "להעיף" ע"י מכוניות אחרות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...