Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות מהירות בכביש 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השוטרים לפעמים שמים מצלמות ביציאות מהתחנות דלק בכביש 6?

וגם אתמול היו 2 ניידות אחת ליד השניה ואיזה שוטר עם אקדח לייזר, עכשיו יש אפשרות שמעבר לאקדח לייזר לניידות עצמן היו מצלמות שמצלמות?

אם בו נגיד גם בהלוך וגם בחזור צילמו אותי פעמיים או שלוש, אני יקבל 750 ש"ח ו8 נקודות על כל דוח?

פורסם

אין מצלמות קבועות בכביש 6.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אכן אין מצלמות קבועות (כלומר יש,אבל הן מצלמות בקרה עבור מערכת הגביה של דרך ארץ,החברה שמפעילה את הכביש)

אם שוטר יתפוס אותך,זה יהיה בירידה מהמחלפים,שם הוא יתחבא ליד איזה שיח,או יעמוד על אי תנועה,ובכלל כל סיטואציה מסוכנת - העיקר בשביל לרשום עוד דו"ח)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מזה כשנתיים וחצי אני נמצא כמעט מידי יום על כביש 6. טפו טפו טפו, יחסית לא נתקלתי בו במכמונות מהירות פעמים רבות.

בפעמים שכן נתקלתי, כאשר המכמונת היתה מסוג מולטנובה אז השוטר התמקם במפרצים שנמצאים מתחת לשערים האלקטרוניים, תוך שהוא מנצל את בטונדת ההפרדה כמסתור.

לעומת זאת, כאשר היה מדובר במכמונת לייזר - ונתקלתי באחת כזאת בשבוע שעבר - השוטר התמקם בניצב לתנועה במרכז הכביש, בשטח שמיועד לאפשר פניית פרסה לרכב חירום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לדעתי ואאל"ט עד חודש.

מדוע אתה חושב שצולמת?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אבל זה הגיוני שגם פתאום עוד שנה אני קיבל דו"ח?

או פתאום שאני ירצה לחדש את הרישיון יתברר שיש לי שלילה?

פורסם
אבל זה הגיוני שגם פתאום עוד שנה אני קיבל דו"ח?

או פתאום שאני ירצה לחדש את הרישיון יתברר שיש לי שלילה?

אם הרכב רשום על שמך והכתובת מעודכנת,

היה ואכן קיבלת דוח הוא יגיע תוך חודש.

ל'

פורסם
מזה כשנתיים וחצי אני נמצא כמעט מידי יום על כביש 6. טפו טפו טפו, יחסית לא נתקלתי בו במכמונות מהירות פעמים רבות.

בפעמים שכן נתקלתי, כאשר המכמונת היתה מסוג מולטנובה אז השוטר התמקם במפרצים שנמצאים מתחת לשערים האלקטרוניים, תוך שהוא מנצל את בטונדת ההפרדה כמסתור.

לעומת זאת, כאשר היה מדובר במכמונת לייזר - ונתקלתי באחת כזאת בשבוע שעבר - השוטר התמקם בניצב לתנועה במרכז הכביש, בשטח שמיועד לאפשר פניית פרסה לרכב חירום.

טיפ קטן..תזהר בשעת לילה מאוחרת,נחשונים לצפון על שטח ההפרדה:oops:

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

מלבד מארבי לייזר די נדירים, נתקלתי במכונית עם מצלמה ניידת באמצע הלילה בכביש שש. בקטע חשוך לחלוטין, מכונית שנראית כאילו היא חצי זרוקה בתעלה מימין. רכב שעקף אותי קיבל שני פלאשים שנראו היטב.

• תוכן חדש...