Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן קניתי שברולט אופטרה מאחי ושמתי לב לחלודה שהצטברה על הג'נטים מתחת לטסות.

פעם ראשונה שאני עושה משהו בסגנון וכנראה שעשיתי עבודה "חאפרית" בעניי חלקכם...אבל העיקר שאני מבסוט :lol:

החומרים:

*2 בקבוקי ספריי שחור המותאם לצביעת מתכת.

*נייר שיוף להורדת החלודה.

*עיתונים.

*נייר דבק.

את האזור סביב הגלגלים כיסיתי בעיתונים כדי למנוע פשלות :oops: ,לאחר מכן שייפיתי את האזורים והורדתי חלק מהחלודה...אני בטוח שיכולתי להשקיע יותר בשיוף אבל בכל זאת פעם ראשונה שאני עובד על משהו בסגנון.

לאחר מכן צבעתי את הג'נטים כל פעם שכבה דקה וחיכיתי 5 דק' בין שכבה לשכבה.

גם הטסות זכו לניקוי טוב באמבטיה עם סקוץ' :-D .

תצלום0361.jpg

תצלום0369.jpg

תצלום0360.jpg

תצלום0364.jpg

תצלום0367.jpg

תצלום0372.jpg

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

לדעתי יצא בסדר,גם ככה יש טסה שמסתירה את הרוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למרות שהטסות מסתירות כפי שנאמר, עושה רושם שהצבע יושב בצורה טובה אודות השפשופים שבצעת לפני כן. יפה מאוד

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

יצא יפה מאוד, רק שהיה עדיף לו היית מוריד את הגלגל מהגא'נט ולא צובע את הברגים ואולי חלק מהבלמים, לא כל כך נורא, רק קטע אסתטי,

בכל מקרא נראה כמו חדש!

עכשיו לך תבדוק לחץ אוויר בגלגלים, והפרוייקט הבא יהיה לסדר שיהיו סוגי צמיגים זהה לכל הג'אנטים!

פורסם
יצא יפה מאוד, רק שהיה עדיף לו היית מוריד את הגלגל מהגא'נט ולא צובע את הברגים ואולי חלק מהבלמים, לא כל כך נורא, רק קטע אסתטי,

בכל מקרא נראה כמו חדש!

עכשיו לך תבדוק לחץ אוויר בגלגלים, והפרוייקט הבא יהיה לסדר שיהיו סוגי צמיגים זהה לכל הג'אנטים!

חחחח יפה ששמת לב לצמיגים :lol:

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

ראשית - אני תמיד נהנה לראות אנשים שמשקיעים ברכב שלהם - במיוחד בעבודה ביתית איכותית.

לגבי העבודה הספציפית שלך, כמו שחבריי לפורום כתבו, להבא פרק את הגלגל - גם יהיה לך קל יותר לעבוד וגם לא תסכן את שאר חלקי הרכב. מעבר לכך - בהחלט נראה מעולה. שימוש נכון בחומרים זולים ועבודה שמביאה הרבה כיף בקצת כסף.

רעיון: נסה לצבוע את הגלגל בצבע הרכב אולי יעניק קצת טוויסט אופנתי. במידה ותרצה - גש ל"טופ קולור" בתל אביב ותזמין שתי פחיות צבע על פי קוד הצבע של הרכב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה כמו עבודה טובה.

קל יותר לעבוד על הגלגל כשהוא לא מחובר לרכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למה חובבני ? בתור אחד שעשה כמה עבודות צביעה ומבין בזה יצא לך יפה מאוד ונראה גם איכותי מאוד...

דרך אגב - עם השיוף עבדת בשיטה נכונה ויצא לך ממש יפה. אם אפשר לדעת באיזה מספר של נייר שיוף השתמשת ? (אני מהמר על 120)

פורסם
לא רע בכלל אבל אפשר כבר היה להיות יותר יצירתי עם הצבע

אולי בעתיד :lol: אבל הפעם המטרה הייתה לתת לג'נט מראה של מפעל.

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם
למה חובבני ? בתור אחד שעשה כמה עבודות צביעה ומבין בזה יצא לך יפה מאוד ונראה גם איכותי מאוד...

דרך אגב - עם השיוף עבדת בשיטה נכונה ויצא לך ממש יפה. אם אפשר לדעת באיזה מספר של נייר שיוף השתמשת ? (אני מהמר על 120)

תודה רבה...הנייר שיוף היה הנייר הכי חזק שיכולתי למצוא בחנות.

Kia Forte 1.6 126 HP

• תוכן חדש...