Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

מצאתי טויוטה יאריס יד ראשונה עם קילומטרז נמוך.

האוטו נראה במצב סביר: יש מכה בטמבון אחורי וטמבון קידמי נופל מעט למטה באחד הצדדים.

דבר נוסף שראיתי הוא שיש נורית "chek engine", וכששאלתי עליה נאמר לי שזה משהו שקשור לאגזוז אבל הכל תקין והנורית סתם דולקת.

העניין הוא שהיא דורשת 1500 ש"ח מעל המחירון ולא מוכנה לרדת מכלל ממנו.

האם ללכת על זה??? אם משהו שמע על ה-"check engine" ויכול לשפוך קצת מידע, יעזור מאוד.

פורסם

חתול בשק

לא קונה מכונית עם התראה כזו

היאריס ככלל - מכונית מצויינת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מנורה כזו לא דולקת סתם, יש בעיה, או שהייתה ולא איפסו את הנורה, ככה או ככה ללא חוות דעת ממוסך(!) מורשה או מתמחה לא הייתי נוגע ברכב

פורסם

אם אתה באמת רוצה לקנות בדוק,שלא מדובר במחלת הממיר הקטליטי-זו ממש הוצאה לא קטנה במורשי טויוטה אם כי היה כאן חבר פורום בשם אבי פרטס שמחליף חלקים אלו במחירים נוחים יחסית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני לא מבין למה האנשים שמוכרים יאריס חושבים שיש להם מינימום זהב ביד.

כולה איזו סופר מיני אמינה. זה לא אומר שאין סופר מיני אמינות אחרות.

היאריס לא מצטיינת בסופו של דבר בכלום. אין לה איזו נוחות נסיעה מיוחדת או ביצועים מרהיבים. סך הכול עוד מכונית שלוקחת מA לB.

לשלם על רכב פגוע עם התראה, מעל המחירון? (שגם ככה המחירון שלו מנותק לחלוטין מהמציאות ואני לא מבין מי הפראייר שקונה את המכוניות הללו במחיר של רכבים צעירים בכמה שנים טובות)

אני הייתי קונה סיריון או גטס במקום. אולי פחות חסכוני, אבל שתיהן מכוניות מאוד אמינות, גם כן לא מצטיינות בכלום. אבל יביאו אותך מA לB בשלום, אבל יהיו יותר חדשות ובלי טמבון שבור או נורית בדוק מנוע דלוקה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יוסי שלום

צריך לחבר את הרכב לסורק ולראות מה המקור של התקלה.

CHECK ENGINE זה הגדרה כללי וכל עוד לא התחברת לסורק לא תוכל לדעת באיזה סדר גודל של תיקון מדובר.

בנסיבות אלו מעל המחירון זה מוגזם.

פורסם

הבעיה העיקרית ביאריס זה שהיא מכוערת - נראת כמו בימבה.

ראיתי שהדגמים החדשים שונו קצת...

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

• תוכן חדש...