Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק בגמר יש עו״ד שמפקח על ההצבעות!

כל השאר זה ההפקה מחליטה, שים לב שרק בגמר הם מזכירים שעו״ד מתערב..

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ראית פעם את הנתונים על ההצבעות, בתוכנית ריאליטי כלשהי, זורמים במציאות ממערכת (אפילו גליון אקסל), שהיא לא האוזניה/מעטפת קסם ופיהם של המנחים? עד אז, ארשה לעצמי להמשיך ולפקפק באמינות הדברים האלה.

הם לא חייבים להראות לך,הם חייבים להראות את זה לרגולטורים.

לאורך השנים עפו מהתוכנית הרבה אנשים עם באזז.

פורסם

כרגע הודיעו שאדון רוני מיילי כבר לא בבית האח הגדול, תכף נדע מה הסיבה... (מצפים ל"הודעה דרמטית" בדקות הקרובות)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

למישהו יש וידיאו לריב בין האתיופית לרוני/גילי ?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
למרות שהייתי מעדיף שרוני יצא מהבית, אני לא ממש מצטער שבסוף דני יצא. הבנאדם מאוהב בעצמו ברמות קשות ולא נראה לי שהוא יחסר לי במיוחד.

כל שנותר לי זה רק לרחם על שלי, שעכשיו תצטרך להתמודד עם החיזורים של הדביל העונה לשם בני.

בני הוא מה שמכונה בפורומים טרול

אין לו שום עניין בשלי הוא סתם רצה להדליק את דני בדיוק כמו שהוא עושה עם התקציב ובדיוק כמו שהוא עשה לדתיה עם הסדין חור שלו, הוא מריח דלק, זורק גפרור ובורח

או שהוא היה נהיה טרול מחמד או חסום אם הוא היה מסתובב פה

גילי לא פחות אלים מאבא שלו, חבל שלא זרקו את שניהם מהבית יחד.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

זה אותו אחד שצעק דברים גזעניים גם על האתיופית? ובגלל זה העיפו אותו? או שרק כאשר הוא צעק משהו נגד הלסבית העיפו אותו?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...