Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה קטע, גם אני מתכנן את אותו דבר באוטו, הרגע הגיע לי בדואר הפסי לדים, שירשור שבא לי בטוב!

אשמח לעזרה!

הרכב המדובר הוא פונטו ספייס 2001, המטרה, שהלדים יידלקו בעת פתיחת אחת הדלתות וגם בעת הדלקת המנורה בגג הרכב. (או שבכלל עדיף שיידלק ביחד עם נורות החנייה?)

לאיפה אני מחבר את הלדים ואיך?!

פורסם
יצא יפה מאוד, לפני מספר חודשים רציתי לעשות כזה בפולו (עם פתיחת הדלת) כדי שיהיה נוח בלילה, מצחיק שכבר פעמיים הזמנתי איזה 5 פסי לדים לבנים ואני עדיין מחכה להם.. נו טוב, יצא לי להינות קצת מאותו פרוייקט עם אור אדום, לא באמת שימושי בלילה חחח.

חחח אדום פחות שימושי, אבל יותר יפה.. בהזדמנות אני מתכנן להחליף לאדום

אפשר לשאול איך חיברת לחישן של הדלת?

אם אפשר לשאול איך הדבקת אותם?

לי גם היה והדבק נהרס מהשמש.

הדבק שהיה על הפס עצמו התגלה כדבק גרוע, פשוט גרוע..

אז מה שעשיתי גירדתי מכל הפסים שהדבקתי את הדבק והשתמשתי בדו"צ שהיה לי בבית

נראה ככה: http://www.3m.com/product/images/Scotch-Mounting-Tape-300.jpg

איזה קטע, גם אני מתכנן את אותו דבר באוטו, הרגע הגיע לי בדואר הפסי לדים, שירשור שבא לי בטוב!

אשמח לעזרה!

הרכב המדובר הוא פונטו ספייס 2001, המטרה, שהלדים יידלקו בעת פתיחת אחת הדלתות וגם בעת הדלקת המנורה בגג הרכב. (או שבכלל עדיף שיידלק ביחד עם נורות החנייה?)

לאיפה אני מחבר את הלדים ואיך?!

לגבי החיווט של הלדים, תצטרך למצוא מקומות טובים להעביר את החוטים..

אצלי למשל עשיתי גם ברגליים של הנוסעים מאחורה, אז היה לי קצת יותר קשה למצוא איך להעביר את הכל ביחד

מה שאני ממליץ לך זה להעביר את החוטים בתוך צינור שרשורי (קניתי מאיזה עסק שמתעסק במערכות לרכב)..

לגבי מקור חשמל, תוכל לראות למעלה את ההצעות שהציעו לי..

בנוסף תוכל לחפש בגוגל פתרונות נוספים ואולי תמצא גם משהו ספציפי שמתאים לרכב שלך

כרגע הלדים אצלי מופעלים מהשקע של המצת באמצעות חיבור מצת (לקחתי כבל של מצת ממטען של פלאפון ישן והוצאתי ממנו פלוס ומינוס)

אני מתכנן היום או מחר לעשות את החיבור קבוע דרך האורות של הפתיחת דלתות או אורות חנייה.. עדיין לא החלטתי

אני חושב שאם תרצה שהלדים ידלקו באמצעות פתיחת אחת מהדלתות/הפעלה של המתג של האור תצטרך לחבר את הלדים דרך המנורה שבתקרה

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

במקרה כזה אני יעדיף לקחת מהאורות חנייה חשמל, ואני לא מתכוון לעשות גם מאחורה, רק מקדימה.

איך אני לוקח חשמל מהאורות חנייה? דרך הפיוז שלהם?

פורסם

אני השתמשתי בסופו של דבר במפסק לאחר שחשבתי מעט על העניין הבנתי שזה יכול להציק לי לפעמים ושאני מעדיף לשלוט בדיוק מתי זה ידלק..

JL Audio

פורסם
במקרה כזה אני יעדיף לקחת מהאורות חנייה חשמל, ואני לא מתכוון לעשות גם מאחורה, רק מקדימה.

איך אני לוקח חשמל מהאורות חנייה? דרך הפיוז שלהם?

אני חושב שכן, שתצטרך לקחת חשמל מהפיוז של האורות חנייה.

תקנו אותי אם אני טועה?

אני השתמשתי בסופו של דבר במפסק לאחר שחשבתי מעט על העניין הבנתי שזה יכול להציק לי לפעמים ושאני מעדיף לשלוט בדיוק מתי זה ידלק..

אני גם בהתחלה חשבתי כמוך, אבל אז חשבתי שאולי יכול להיות ממש מגניב שזה ידלק עם פתיחת הדלת.

ועכשיו אני שוב חוזר לדעה ההתחלתית שלי :p

הדבק דו צדדי גם גרוע ..אחרי כמה ימים הוא ירד מהשמש

ממש לא.. הדו"צ שהשתמשתי בו מאוד חזק.

השתמשתי בו להדביק משהו באוטו, וכבר שבועיים שזה מחזיק ולא זז מילימטר (וזה מכשיר כלשהו שיש בו שימוש עם הידיים, ככה שמופעל עליו קצת כוח)

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

אצלי עשיתי יחד עם הסוויץ', אור אדום, מתאים לאופי השטני משהו של הרכב שלי,

אצל חבר עשיתי לד מחליף צבעים עם בקרה בשלט, (יכול לקבוע צבע, יכול להתחלף, לקבוע את מהירות החילוף, וכ'ו, ים פונקציות)

בכל אופן, תחווט את זה בצורה אסטטית, כי לי יצא כבר לראות מכוניות אשר יעוררו חשד כמכוניות תופת,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אם אתם רוצים לחבר את הלדים לאורות חניה פשוט תחברו ל+/- של בית המנורה (של אורות החניה).

יש פה סרטון שמראה בול את מה שאתם רוצים לעשות והוא מחבר לאורות חניה...

http://www.youtube.com/watch?v=ZEpg1i4ax6Y&list=UUsz7HKPxN8ehmWv4FVDtm_g&index=1 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Kia Forte 1.6 126 HP

• תוכן חדש...