Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופן עקרוני אשמח לקבל כל עצה וכל טיפ - באופן שיהיה קונסטרוקטיבי ולא הערות בסגנון - "לא כדאי לך לעשות את זה", "אתה לא יודע מה אתה עושה", "אתה לא יודע איזה נזק אתה יכול לגרום", "מה פתאום", "אוי ואבוי" וכל מיני "הקטנות" שלא עולות על הפרק כרגע מבחינתי.

יש לי כמה שאלות ספציפיות נכון לעכשיו ובאמת שאשמח לקבל תגובות. שמעתי המון פעמים את השם ספי בתור אוטוריטה טובה בתחום - אנא ספי - אשמח לקבל כל אינפורמציה שיש לך.

1. לגבי ניקוי המכלולים (חוץ מחלקי friction) - חבר יקר מהפורום (yoni_s) הציע לי להשתמש בפרפין נוזלי. מישהו יודע היכן ניתן להשיג את החומר? האם ישנם חומרים נוספים? לדוגמה - ישנם חומרים של פלאשינג לתה"ל - האם ניתן להשתמש בהם במקום על מנת לנקות את המכלולים?

2. לפי המידע שברשותי (לכל מי שרוצה אפשר לחפש בגוגל AL4 & DPO transmission rebuild manual) הם אומרים להשתמש בשמן גיר בתוספת של ואזלין על מנת לשמן את המיכלולים בבניה מחדש. לואזלין יש את היכולת "to dissolve" בטמפרטורה גבוהה אל השמן של התמסורת. ושומר כמובן על שימון טוב של כל הרכיבים בהפעלה ראשונית של התיבה. השאלה היא האם מדובר על ואזלין שיש במדפים של בית המרקחת (קשה לי להאמין) - ואם לא - אז שוב - היכן ניתן להשיג את הואזלין היותר "תעשייתי" (נקרא גם petroleum jelly). אני יודע גם שישנם חומרים אחרים שמשמשים למטרה זו. אשמח לקבל עוד מידע.

תודה לכולם והמשך יום נעים..

• תוכן חדש...