Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יצא לכם להשוות בין השתיים, אשמח לשמוע.

[אגב, בחירתי הראשונה היתה בכלל AZ, אבל אין מקום בתאריכים/שעות שאני רוצה, אז לצערי אני לוקח טיסה ישירה, בראשון בבוקר (LY7 למי שמכיר, שכנראה תהיה מלאה בדוסים עם טונה, או מקבילתה ביונייטד). יהיה סיוט כך או כך אני מניח]

[אגב2, באופן מוזר אל-על מתעקשת שלא לתת לך מראש מושב +, אלא רק אחרי שתקנה מושב רגיל תוכל לבדוק אם יש מקום בתיירים+, להבדיל מכל חברת תעופה נורמאלית אחרת, כולל כמובן יונייטד ואליטליה. GO FIGURE. שמיים פתוחים היכן אתם?]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לפני כשנתיים טסתי ביונייטד מת"א לניו-ארק.

הלוך המחלקת תיירים רגילה, חזור בתיירים פלוס.

אני לא אדם גבוה אבל כן רחב (לפחות באותה תקופה), לא היו לי תלונות מיוחדות לגבי מחלקת תיירים רגילה.

התיירים פלוס לא באמת שווה את התוספת לדעתי, ההפרש המורגש במקום לרגליים זניח,

והכסא לא רחב מספיק כך שיוצא שאתה עדיין מידי פעם מתחכח במרפק של זה שיושב לייד.

השנה אני אמור לטוס בדלתא אחרי המלצות חמות מאחי הקטן שטס איתם במחלקת תיירים שנה שעברה לניו-יורק והיה מאד מרוצה.

שווה לך לבדוק איתם גם.

עוד טיפ, אם ידוע לך סוג המטוס אפילו בערך, אתה יכול להשתמש באתר

http://www.seatguru.com/

כדי לדעת עוד מידע על המטוס, מקומות מומלצים, עם יש שקעי חשמל וכו'.

טיסה נעימה!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אתה כבר יודע מה התאריך שאתה רוצה,

תועיל אם תגיד באיזה מטוס הטיסה תבוצע.

באופן אישי אני די סולד מאלעל, אלא אם כן הם יותר זולים מחברות אחרות או שאני מקבל את הטיסה שלהם כדיל מהנופשים בעבודה של אבא שלי וכדומה. באופן אישי אני משתדל לא לטוס עמם.

אם מדובר ב747, עד כמה שאני לא אוהב את אלעל - כנראה עדיף לטוס איתם.

ביונייטד לפי SEATGURU אין בתיירים + אפילו שקעי חשמל. גם טלוויזיות אישיות לא.

אם הטיסה מתבצעת ב772, אז בכל הצי יש טלוויזיות אישיות. ברוב המטוסים יש גם שקעי חשמל.

מעבר לכך עד כמה שזכור לי (אם אני לא מתבלבל) יונייטד התאחדו עם דלתא,

להם יש גם 772 עם תיירים פלוס ויש לו טלוויזיות אישיות ושקעי חשמל.

יש להם גם 747, גם הוא כולל מחלקת תיירים פלוס. ההבדל המהותי בינו לבין ה747 של יונייטד זה שיש בו את כל האבזור המדובר (טלוויזיות אישיות ושקעי חשמל).

טיסה נעימה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה היעד הסופי בארה"ב?

אני נמנע מאלעל כמה שאפשר וגם גיסי בדיוק נסע עם יוניטיד לפני יומיים ואמר שהיה טיסה זוועה אבל אני בטוח שזה יותר טוב מאלעל.

אני טס קבוע על הקו תל אביב-לונדון-וושינגטון דיסי עם בריטיש איירוויז, לא יודע איך יש להם את הדילים הכי זולים לקו הזה וזה בדרך כלל טיסות מצויינות.

אם הולכים עם סטאר איליינס כלומר יונייטד ושות' עדיף לופטנזה, אבא שלי גם טס לרוב עם לופטנזה לפרנקפורט ואז לארה"ב.

אישית אני מעדיף לחלק את הטיסה לשתיים להסתובב קצת בשדה, לאכול ולשתות משהו נורמלי ולהמשיך לארה"ב, הטיסות 10 שעות האלה הורגות אותי.

בכללי בתור נוסע מתמיד עם יותר מידי שעות באויר אני יכול להגיד לך שתיירים פלוס זה ביזבוז נטו של כסף, או תיירים או עסקים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

לפני חודשיים בדיוק טסתי לארה"ב עם יונייטד הלוך-חזור.

טסתי בשישי בבוקר (טיסה 085) לניוארק וחזרתי מניוארק בטיסה 090 של שבת (נחתי בארץ בראשון).

2 הטיסות בבואינג 777.

לעומת טיסה הלוך-חזור עם אל על לגרמניה, הטיסות היו טובות - הייתי במחלקת תיירים ליד המעבר, הכיסאות יחסית מרווחים (אני בערך 1.8מ'), יש לכל מושב טלוויזיה אישית עם שלט והיה גם סימול לתקע טעינה, אך לא מצאתי (גם לא חיפשתי יותר מידי).

בהלוך הוצע לי להשתדרג לתיירים+, אך בגלל שזה היה במושב אמצעי העדפתי להישאר במקום המקורי.

פורסם

dorsht כתב:

"מעבר לכך עד כמה שזכור לי (אם אני לא מתבלבל) יונייטד התאחדו עם דלתא"

אתה מתבלבל- הם התאחדו עם קונטיננטל.

דלתא טסה כבעבר לקנדי, יונייטד לניוארק בניו ג'רסי.

סלע

• תוכן חדש...