Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבעיה תתחיל כשיכניסו לשימוש מצלמות בתחילת ובסיום קטעים מוגדרים, וימדדו מהירות ממוצעת של כל רכב. מזה כבר לא ממש ניתן להתחמק בלי לעבור על החוק באופן בעייתי (להסתיר לוחית רישוי לדוג') ובאופן שהמצלמה תוכל להתריע לשוטר שיחכה לך ויסבך אותך באמת.

אתה צודק לגבי אלו שנוסעים מהר באופן קבוע אבל אם מישהו סתם רוצה לבדוק סגירה באוטו אז הוא יכול לעשות את הסגירה ואז לחכות דקה בצד הכביש.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בפועל אין באמת סיבה ליסוע מהר, אז תגיע אחרי 10 דקות, 20 דקות גג, אבל אתה נשאר עם רישיון בכיס.

אתה באמת חושב שזו הסיבה שאנשים נוסעים מהר?

פורסם
לא הבנתי מה הקשר, דבורה זה דבורה, יכולים לתת לך דו"ח גם בנסיעה מאחור, ובתנאי שאתה לבד בכיוון הנסיעה.

V1 מכסה אותך בקטע הזה.

איך זה קשור לזה שהמשטרה תעקוב אחריך בוויז ? (שזה מה שהטריד אותך מהתחלה).

כנראה שלא הבנו אחד את השני, בוויז מופיע לך אנשים אחרים שנוסעים בסביבה שלך, השוטר יכול לראות אצל

מי המהירות גבוהה ואז ליסוע אחריו ולעצור אותו כדי שתהיה לו הוכחה בפועל ולא לפי וויז.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

ולמה נראה לך שהוא יכול לראות את המהירות של כל רכב בוויז?

גם אם היה אפשרי יותר פשוט לחפש בעין רכב שנוסע מהר מהתנועה.

ובכל מקרה הולנטיין פותר את זה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

קודם כל, אף GPS ולא משנה אם זה waze או igo לא מספיק להגנה מושלמת.

הדבורה לדוגמא אוכפת בתנועה ולאו דווקא בנקודה ספציפית ולכן מולה צריך את ולנטיין.

גם הולנטיין כידוע לא מושלם כלל, כי בו אין כלל פתרונות לגאטסו שהן המכמונות העיקריות היום ועבורן אנו חייבים אך ורק הגנה מבוססת GPS.

לגבי הגנת GPS, לא אחת נסעתי אני אישית גם עם waze וגם עם igo במקביל וה igo התבררה כטובה הרבה יותר ומכמה סיבות:

1. בזמן שיחת טלפון ה waze למרות שהיה מעודכן במיקום, לא הוציא ציוץ אלא רק סימן על המפה וכך מפספסים בקלות.

ה igo במערכת נווט יעודית ולא קשורה בטלפון ונתן התראה בזמן.

2. היה מיקום של גאטסו שלא הופיע ב waze (כביש 5). כשבדקתי איתם בפורום, אמרו שטרם עודכן המיקום כי המפה לא עודכנה עדיין ותעודכן עוד שבוע...

ב igo המיקום כבר מופה ונתן התראה בזמן.

3. בגאטסו אחרת, קיבלתי מה waze התראה 100 מטר אחרי המצלמה (בגין בירושלים).

באותה מצלמה ההתראה מה igo היתה בזמן ובמקום הנכונים.

4. במיקום אחר בירושלים, לא מופתה מצלמה כלל ושוב ב igo קיבלתי התראה בזמן.

5. ב waze אין התראות קבועות על מיקומי אכיפה ניידים, אלא רק אם אם מישהו לפניך ראה והחליט לשתף אותך.

צריך להבין שרוב הנהגים לא מבינים באמצעי האכיפה

ולכן מצד אחת לא מדווחים על ניידת סמויה עם מצלמת מולטנובה

ומצד שני כן מדווחים על שוטר שלא עוסק בכלום או עצר מישהו על שיחה בסלולרי.

לעומת זאת ב igo כל המיקומים הקבועים של אכיפה ניידת ממופים באופן מקצועי

ואתה מקבל התראה קבועה במיקומים חשובים אלה.

כך יצא לי לראות לייזר בצפון ובעוד שה waze לא הגיב, ה igo צעק,

ראיתי מולטנובה ניידת בכביש 5 ה waze שתק וה igo התריאה,

עברתי על לייזר בכביש 6 וב waze כלום כש הigo אחלה, ועוד ועוד.

עם ה igo אפילו קיבלתי התראה על דבורה שעמדה בכביש הערבה בדרך לאילת :-)

אני חייב להם הרבה כסף שחסכתי בדו"חות :-)

לכן אני אישית מעדיף את העבודה עם igo ובדרך כלל נוסע רק איתה, אבל

אם אני נוסע בזמן שיתכן שאקבל מסלול חלופי טוב יותר עם ה waze,

אני מנווט עם ה waze אבל מפעיל בכל זאת את ה igo כהגנה מפני מכמונות.

פורסם

^

תודה על התשובה המפורטת. עכשיו ה- waze נראית כמו קונדום קרוע :shock:

הבנתי כי ה-igo הייתה חינמית למשך יומיים בהשקה שלה וכעת כבר לא.

יש לך מושג כמה היא עולה.

כמו כן האם ניתן להפעילה במכשיר הטלפון או שצריך לרכוש מסך ייעודי? ואם באמצעות הטלפון, הכיצד ניתן להפעיל גם את ה- igo וגם את ה- waze יחדיו?

ועכשיו לשאלה טכנית אחרת- יש לי בלוטוס מובנה ברכב (מאזדה CX5). הטלפון מתחבר בקלות בקבלת והוצאת שיחות ואני שומע את הכל ברמקולים של הרכב, ואולם משום מה ה- waze לא מתחבר לבלוטוס גם כשאני מגדיר אותו לבלוטוס, כלומר אני לא שומע את ה- waze ברמקולים של הרכב.

עקב כך אני נאלץ להגדיר את ה- waze על מצב של הרמקול של הטלפון ואז עוצמת הצליל נמוכה מדי.

האם למישהו יש הפתרונות לבעיה זאת?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

איזה טלפון יש לך ? באייפון אצלי זה עובד, ההתראות מהוויז פורצות למערכת, גם אם אני שומע רדיו או MP3 באותו זמן,

זה משהו שלא עבד בעבר ומתישהו בגרסאות האחרונות תוקן.

יחד עם זאת - בחרתי לבטל את זה, כי כמות ההתראות מוגזמת, וזה פשוט מפריע לשמוע מוזיקה.

אם היתה אפשרות בוויז לבחור איזה סוג של התראות לקבל זה היה מצויין (למשל יש הרבה התראות של 'מפגעים' בדרך, שלא ממש מעניינות אותי).

אז אני בוחר ברמקול בכל מקרה, והנה עוד יתרון של שימוש בצ'יטה - תמיד שומעים ורק את ההתראות הקריטיות באמת (מצלמות אמת בלבד), בלי לקטוע את המוזיקה במערכת.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
איזה טלפון יש לך ? באייפון אצלי זה עובד, ההתראות מהוויז פורצות למערכת, גם אם אני שומע רדיו או MP3 באותו זמן,

זה משהו שלא עבד בעבר ומתישהו בגרסאות האחרונות תוקן.

יחד עם זאת - בחרתי לבטל את זה, כי כמות ההתראות מוגזמת, וזה פשוט מפריע לשמוע מוזיקה.

אם היתה אפשרות בוויז לבחור איזה סוג של התראות לקבל זה היה מצויין (למשל יש הרבה התראות של 'מפגעים' בדרך, שלא ממש מעניינות אותי).

אז אני בוחר ברמקול בכל מקרה, והנה עוד יתרון של שימוש בצ'יטה - תמיד שומעים ורק את ההתראות הקריטיות באמת (מצלמות אמת בלבד), בלי לקטוע את המוזיקה במערכת.

יש לי אייפון 4s.

דרך אגב לגבי הבעיה שאתה הצגת יש פתרון, בהגדרות של ה- waze אתה יכול לקבוע את סוג ההודעות הספיציפיות שאתה רוצה לקבל, שחק קצת עם הפלאפון ותמצא את זה.

פורסם

גם אני עם 4S, אז אמור לעבוד לך. בהגדרות שמע צריך להיות 'העדפת בלוטות' דולק, ו'השתמש ברמקול' כבוי.

לגבי ההתראות מה שמצאתי זה רק אפשרות לבטל את הדיווחים באופן גורף, כלומר אני לא אראה אותם גם על המפה.

אני רוצה לראות על המסך את הדיווחים אבל שלא ידווח קולית על כל כבר, וזה נראה לי שאין.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אמנון כדי שהwaze יפרוץ לרמקולים של הרכב אתה צריך לנגן מוזיקה דרך הבלוטוס ואז המוזיקה נפסקת לבד והwaze אומר את מה שיש לו להגיד, אם תמצא שיטה אחרת (שתאפשר גם לשמוע רדיו) תעדכן. (גם לי יש cx-5 ויש לי את אותה הבעיה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מוזר, כי בפוקוס זה עובד גם כששומעים רדיו או USB. זה פשוט פורץ כאילו יש שיחת טלפון.

במערכת של הפוקוס טרנד זה אפילו מופיע כהתראה של שיחה ממספר מוזר, בטיטניום לא.

ומאחר ומזדה ופורד משתמשים במערכות דומות נראה לי הגיוני שיעבוד גם במזדה, אבל אולי לא..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אצלך הגדרת משהו שונה או שזה פשוט לבד ?

בהגדרות גם חיפשתי ולא מצאתי שום דבר.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
גם אני עם 4S, אז אמור לעבוד לך. בהגדרות שמע צריך להיות 'העדפת בלוטות' דולק, ו'השתמש ברמקול' כבוי.

לגבי ההתראות מה שמצאתי זה רק אפשרות לבטל את הדיווחים באופן גורף, כלומר אני לא אראה אותם גם על המפה.

אני רוצה לראות על המסך את הדיווחים אבל שלא ידווח קולית על כל כבר, וזה נראה לי שאין.

דרך אגב איך אתה מצליח להסתכל על המסך בזמן נהיגה? יש לך זרוע מיוחדת לאייפון?

• תוכן חדש...