Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חליפת המיגון הכמעט מושלמת לנהג הממהר :

1. צ'יטה - לגטסו בלבד. 150$ במזוודה מארה"ב, 1500 ש"ח בארץ.

2. ולנטיין 1 - לדבורה ולמצלמות בניידות (מולטנובות). 400$ במזוודה, כ-3000 ש"ח בארץ.

3. WAZE - מארבים מדווחים + גיבוי לכל השאר. חינם.

כל הדברים לעיל חוקיים. התוספת החשובה שהיא לא חוקית, אבל אין תקדים משפטי למישהו שנענש על שימוש בו :

4. משבש לייזר קדמי. כ-600$ (במזוודה בלבד, אי אפשר לשלוח או לקנות בארץ).

למהדרין :

5. משבש לייזר אחורי (נגד שוטרים מתוחכמים במיוחד שלוזרים מאחור). תוספת של 300$ לשתי עיניות אחוריות.

גם כל זה לא מבטיח 100% הגנה, נקודת התורפה היא הדבורה שיכולה לעקוץ בשימוש נכון של השוטרים

(כיבוי והדלקה רק בטווח של מתחת ל-1 ק"מ, כשיש קשר עין).

כמו בסקס - ביטחון של 100% = המנעות :-)

וכל זה בשביל ליסוע מהר.

אם השוטר חכם הוא יתחבר לוויז וכל כמה דקות יכבה את הדיווח.

צריך לפתח הגנה זולה יותר נגד המצלמות מהירות.

נראה לי מערך טוב של לדים אינפרה-אדום מסביב ללוחית יעזור, וזה כלום כסף יחסית.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל זה בשביל לשמור על הרישיון ועל הכיס..

לפעמים נוסעים מהר בלי לשים לב.

ושוטר לא יכול לבטל את הדיווחים. יש להם אלגוריתם נגד זה. למשל :

- אם הביטול הגיע ממכשיר סטטי שנמצא באותה נקודה של השוטר יכולים להתעלם ממנו.

- יכולים להצליב הודעות ביטול של יותר מ-X משתמשים כדי לבטל דיווח, והם צריכים להיות בתנועה.

יש לזה כל מיני פתרונות, ואני יודע שהם יודעים להתמודד עם זה, לא יודע בדיוק איך.

לגבי כל מיני רעיונות איך 'לעוור' את המצלמות - גם אם תמצא פתרון טכני, ויש כאלה, השימוש בו יהיה טיפשי, וזה גם לא פותר

את הבעיה מול שאר האמצעים (דבורה, לייזר וכו').

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אותי מטריד יותר הקטע שאנשים אחרים יכולים לראות את מהירות הנסיעה שלכם בWAZE, שוטר יכול או לקפוץ לכם על הזנב או למצוא אותכם לפי המשתמש ולשלוח דו"ח (תאוריה זאת כנראה שואפת ל0)

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

באמת נראה לך שזה יכול לקרות ?

גם אם תאורטית שוטר היה עושה דבר כזה, זה לא קביל בבית משפט.

שוטר שנוסע מאחוריך גם לא יכול לתת לך דוח על סמך המהירות בספידומטר שלו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
הברמבו עושים את העבודה, אה?:wink:

עושים את העבודה זה בטוח, אבל קשה לי להגיד שהם אלו שהצילו את המצב.

*אין תחלופה ל.... תירוץ טוב;)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
שלום חברים,

למיטב ידיעתי תוכנת הניווט waze מעודכנת בכל מיקומי מצלמות המהירות הנייחות וכן מתעדכנת בזמן אמת גם לגבי מיקומי מכמונות מהירות ואקדחי לייזר והיא כמובן מתריאה עליהם מבעוד מועד.

בהתאם לכך נראה שאין צורך בשום גלאי מהירות ולכאורה אפשר להסתמך על ה- waze, לכל הפחות באופן מוחלט לגבי מצלמות המהירות הנייחות ולגבי מכמונות המהירות ואקדחי הלייזר הניידים באופן די מלא (תלוי אם נהגים אחרים לפניך הספיקו לעדכן את ה- waze לגביהם).

לכאורה אפשר לחגוג עם ה- waze :-D

האם אני צודק?

מניסיון לא.

פורסם

כרגע המצב טוב, כל הפתרונות שהוזכרו יחד עם קצת זהירות בסיסות מספקים בהחלט הגנה של כ-99% (אפילו קונדום פחות בטוח).

הבעיה תתחיל כשיכניסו לשימוש מצלמות בתחילת ובסיום קטעים מוגדרים, וימדדו מהירות ממוצעת של כל רכב. מזה כבר לא ממש ניתן להתחמק בלי לעבור על החוק באופן בעייתי (להסתיר לוחית רישוי לדוג') ובאופן שהמצלמה תוכל להתריע לשוטר שיחכה לך ויסבך אותך באמת.

פורסם

יש מכשירים שמתיימרים להיות משבשי רדאר. אין כיום למיטב ידיעתי שום מכשיר שמסוגל לשבש דבורה.

משבש הלייזר היחיד המומלץ שיש שם הוא בליינדר M-27, אבל הוא כבר הוחלף בדגם חדש שנקרא HP-905.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
לגבי מצלמות נייחות, הwaze מעודכן, אבל גם פה, יכולים להקים אחת חדשה ואתה תהיה קורבן ראשון.

ובמה זה שונה מכל גלאי מבוסס GPS אחר כדוגמת צ'יטה, סנופר ודומיהם?

אני חושב שWAZE יעיל רק נגד מצלמות נייחות וגם איתו צריך מדי פעם לבדוק שלא העמידו אחת חדשה במסלול הנסיעה שלך כדי שלא תיהיה הראשון שיחטוף את ניסוי הכלים שלה.

גם אתה מוזמן לענות על השאלה ששאלתי את דני התקליטן.

*אין תחלופה ל.... תירוץ טוב;)

ברור לך שעכשיו אתה חייב לשתף אותנו בתירוץ שלך.

עה"ח:

אלעד, משתמש כבד בווייז.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
באמת נראה לך שזה יכול לקרות ?

גם אם תאורטית שוטר היה עושה דבר כזה, זה לא קביל בבית משפט.

שוטר שנוסע מאחוריך גם לא יכול לתת לך דוח על סמך המהירות בספידומטר שלו.

לא על סמך הספידומטר, על סמך הדבורה.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

לא הבנתי מה הקשר, דבורה זה דבורה, יכולים לתת לך דו"ח גם בנסיעה מאחור, ובתנאי שאתה לבד בכיוון הנסיעה.

V1 מכסה אותך בקטע הזה.

איך זה קשור לזה שהמשטרה תעקוב אחריך בוויז ? (שזה מה שהטריד אותך מהתחלה).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בואו נעשה רכישה קבוצתית מאלביט למערכות הגנה אלק' של מטוסים ומסוקים.

דווקא נשמע קטלני שהשוטר בדבורה רואה אותך על 20 קמש, שבפועל אתה על 140:twisted:

בפועל אין באמת סיבה ליסוע מהר, אז תגיע אחרי 10 דקות, 20 דקות גג, אבל אתה נשאר עם רישיון בכיס.

פורסם

כמו שנאמר אין מושלם, אבל שילוב של Waze עם וולנטיין 1 הכי קרוב לזה. בעקרון בתוך העיר והאיזור (חיפה והקריות) אני נוסע בלי וייז והולנטיין בבית, אבל לנסיעות מחוץ לעיר ונסיעות שמועדות לפורענות הולנטיין עם הWaze נותנים שקט נפשי (אבל אסור להיות שאנן).

סיפור משעשע שחבר שתפסו אותו במהירות של כותרת בynet, בא לדווח בWaze תוך כדי שלוקחים לו את הרישיון ואז הוא קולט שכבר דיווחו לפני על הניידת.

BMW E30 325i Coupe

פורסם

אני נוסע יום יום מהרצליה לירושלים וחזרה ומשתמש בו כמדד לפקקים.

לדעתי הבעיה בWaze הפוכה, עודף התראות שווא.

הוא מדווח על מצלמות דחליל וGatso באותה התלהבות אבל זה ניחא, הוא מדווח על כל ניידת שמישהו ראה ושלח עליה דווח, בין אם היא אוכפת מהירות ובין אם לווא.

בכלל לדעתי יש אנשים שמדווחים על ניידות בנסיעה. רואים את זה כי מידי פעם יש סדרת דווחים קרובים על ניידות בקטע כביש קצר כשבשטח לא רואים כלום.

לי זה לא מפריע באופן אישי כי אני נוסע לאט אבל אני רק מדמיין את כמות בלימות החירום שנהג ממהר יאלץ לבצע אם יאמין לכל דווח וזה לא נראה סימפטי במיוחד.

• תוכן חדש...