Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטער להגיד לך אבל אתה חי בסרט.

VAGיות אולי איכותיות בשנה הראשונה,עד שכול הפנים מתחיל להתפורר,איכות החומרים שם לא בשמיים,ועוד מעט יגיעו אנשים שיגידו שמשתמשים בחומרים לא מתאימים לניקוי הפנים,במילה אחת- בולשיט.

ויונדאי כבר הגיעו לרמה של הגרמניות אם לא מעל ,פשוט הרכבים האלה לא נמכרים בארץ,כי אנשים צרי אופק כמוך לא יכולים לחשוב על לקנות רכב יוקרה מבית יונדאי.

על האמריקאיות אני לא יגיב,כי אם אתה חושב שהרכבים האלו איכותיים אז בכלל אין מה לדבר.

1285032-tactical_facepalm.jpg

.Your average Notepad

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למרות שיש לי אלרגייה לפסאט וזאת שנהגתי בה ממש לא אהבתי, ברור שהעיצוב של יונדאי לא מדגדג אפילו את הגחון של הרכב הזה כי דבר היחיד שיש לפסאט מבחינתי זה העיצוב. אבל מבחינת האחזקה יונדאי צפוייה להטיב הרבה יותר עם הבעלים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בואו נסכם ששתיהן מכוערות, כל אחת בדרכה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני אובייקטיבי לחלוטין ומתעלם מרכבים שבבעלותי.

נהגתי בעשרות מכוניות בחיים שלי. קוריאניות נוטות להתפרק אחרי 3-4 שנים לכל היותר, והן עלובות באופן כללי. כאן מדובר במכלולים, לא ב interior. אז גולף דור 4 בישראל מתקלפות בפנים כי הן לא סובלות את החום הישראלי - ביג דיל. לפחות המנוע עדיין עובד :roll:.

.Your average Notepad

פורסם

את כל החלק הקדמי הם התאימו ליונדאי סנטה פה ומכאן הגריל הגדול. הפאסאט נראית נחמד, הCC נראית מעולה, אבל לדעתי יונדאי שיחקו אותה עם העיצוב של הרכב הזה. אני מאמין שאם יגיע ארצה ואנשים פה יראו אותו במציאות, הם ישנו את דעתם בנוגע לעיצוב.

בכל אופן אני דיברתי נטו על העיצוב לא על האיכות, מנוע ושאר המכלולים. אני לא מאמין שהם ייצרו רכב שישתווה מבחינת ביצועים לרכב עם TSI+DSG, אלא אם כן זה יהיה איזה V6/8 רווי כוחות סוס אשר יקפיץ את מחיר הרכב. גם האיכות הכללית כרגע ביונדאי לוקה בחסר ולא ניתן להשוות אותה לזו של VAG.

פורסם
אני אובייקטיבי לחלוטין ומתעלם מרכבים שבבעלותי.

נהגתי בעשרות מכוניות בחיים שלי. קוריאניות נוטות להתפרק אחרי 3-4 שנים לכל היותר, והן עלובות באופן כללי. כאן מדובר במכלולים, לא ב interior. אז גולף דור 4 בישראל מתקלפות בפנים כי הן לא סובלות את החום הישראלי - ביג דיל. לפחות המנוע עדיין עובד :roll:.

מסכים אתך לכל מילה

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

הנה כל הפאנבויז של VAG יוצאים.

לא רק גולף MK4 מתקלפות אלא כל הגולפים,כל סדרת הA ובכללי כל הVAG.

עוד לא ראיתי VAG שנראית טוב מבפנים והשמש בארץ זה לא תירוץ.

ועכשיו נתחיל לדבר על המכלולים,על כמה מנועים וגירים שמעת בזמן האחרון מקונצרן VAG הכ"כ אהוב עליכם שהלכו?

ואני לא מדבר על רכבים מוזנחים שלא עשו טיפולים בזמן ולא טופלו כראוי.

אלא על רכבים חדשים גם עם 10K שהלכו מנועים.

אז בחייאת תצאו מהסרט שאתם חיים בו.

חברה שלי מחזיקה I20 שנת 09' ,עזוב שאני לא סובל את הרכב הזה,אבל הוא נשמר טוב,לא מתפרק ובכללי הוא במצב חדש.

לKIA היו בעיות של פלסטיקה מחורבנת בתחילת דרכם בשנות ה2000,אבל לפחות הרכבים היו אמינים,בכל זאת מכלולים של מאזדה.

תן לי דוגמא לרכבים קוראנים שמנועים וגירים הלכו לעולמם בטרם עת בצורה סדרתית!

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לגרמנים בהחלט יש מעצמה,אבל יונדאי מוכרת מאוד חזק,היא כבר מדורגת ב5 הראשונה,אפשר בהחלט לקרוא לה גם מעצמה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ואתה לא אומר את זה כי יש לך סיאט איביזה אה סליחה "אאודי":lol:

יש לי I35 ופולקסוואגן טוראן.

שתיהן מהחברה.

האחת 2013 והשניה 2008.

אם נאמר בתור בן אדם יותר אובייקטיבי: Facepalm, for sure.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...