Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סדר בבקשה -ליסינג מה זה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מישהו יכול לעשות לי סדר ולהסביר לי פעם אחת מדוע החברות מנסות לדחוף בכל הזדמנות ליסינג?

אני הלכתי לאיבוד, יש ליסינג פרטי בלי מימון,עם מימון,באחד מחזירים את הרכב,באחר רוכשים,בשלישי "זיכוי לרכב הבא .

השבוע אני מדבר עם אחת מחברות הליסינג ושואל על ליסינג פרטי עם מקדמה נמוכה ,תשלום ל 30 חודשים ובסוף התקופה החזרה של הרכב ללא רצון לרכוש אותו או להמשיך לרכב אחר ואז הוא אומר לי תמקסם את הכסף שלך קח מימוני בעסקה הזו את מפסיד במימוני לא .

בקיצור אני צריך סדר אם מישהו יכול לעשות אני מנסה להבין מה האינטרס של חברות הליסינג ?

מצד אחד הם אומרים לך שאתה משלם רק את ירידת הערך של הרכב מקדמה נמוכה +30 תשלומים =35 אלף ש"ח ל 30 חודשים עדיין משהו מריח לי לא טוב .

אשמח להארות, הבהרות.

סופ"ש נעים

פורסם

"ליסינג מימוני" היא ב סך הכל אחת השיטות למימון רישת רכב. בד"כ מדובר בתשלום מקדמה, תשלום חודשי משך 2-3 שנים והשלמה בסוף תקופה זו. כחלק מתשלום ההשלמה אפשר להחזיר את רכב עצמו, כמובן לאחר שמאות מטעם החברה.

אם אתה מתכוון לרכוש רכב בסיוע מימון בדוק אפשרות למימון על ידי הלואה בנקאית (ייעודית) או הלואות אחרות, בד"כ בסופו של דבר העסקה תהיה יותר כדאית מאשר אותו "ליסינג מימוני" - אבל צריך לבדוק פרטנית לפי התנאים שתקבל בבנק או בחברת המימון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ליסינג מימוני - זהה ללקיחת משכתנא על הרכב דרך הבנק (כלומר -למשכן=לשעבד את הרכב לבנק לטובת מימון מלא)

ליסינג קצר/פרטי/חצי מימוני תפעולי - כולם למעשה שמות חלופיים לכך שבפועל אתה משכיר את הרכב לתקופה של שנתיים וחצי.

יש נטייה לעשות איזו שהיא אנלוגיה פסיכולוגית לליסינג מהעבודה, למרות שהליסינג הפרטי נעדר את היתרונות הברורים של רכב מהעבודה:

1- ראש שקט: כל פיפס קטן ברכב מגיע נציג ומתקן/לקוח למוסך בשבילך. ובנוסף לא איכפת לך אתה מחזיר את הרכב, גם מכנית וגם חיצונית(שריטות,דפיקות חניה וכו)

2- דלקן, כמובן.

למי זה טוב? בעיקר למי שרוצה לקנות רכב חדש והלחזיק בו שנתיים שלוש

פורסם

החברות מנסות לדחוף ליסינג כי לרוב זה יוצא להם משתלם. ברגע שהברוטו שממנו הן צריכות לשלם לך ביטוח מנהלים\קרן פנסיה או\ו קרן השתלמות יורד, ככה הן משלמות פחות.

• תוכן חדש...