Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
באותה מידה מפריעה לי ההיתייחסות הדוחה לשוטרי מתנ"א שסה"כ אוכפים את חוקי המדינה.

בסה"כ איכפים את חוקי המדינה שמתחשק להם לאכוף, ומתעלמים בגסות מהפרות גסות של חוקים אחרים. אני נוסע בוקר בוקר בכביש החוף מפולג לכפר שמריהו ורואה מאות נהגים שנסועים בנת"צ (אוטובוסים בלבד) ועוד כמה שעוברים קו הפרדה רצוף כפול בין פולג לוינגייט. ותשאלו איפה מתנ"א (כשהם לא נוסעים בעצמם בנת"צ)? אה כן - בנתיב הנגדי, לפני יקום, עם הממל"ז ביד.

מתנ"א ראוייה בהחלט להתייחסות שהיא מקבלת מהציבור. בשביל כבוד צריך לעבוד.

:turn-l:
פורסם

למה ללכת רחוק? אם היה חוק שווה לכולם במדינה הזאת הם היו מתמקדים 100 קילומטר צפונה משם בחברנו הבדואים, הם לא ידעו מאיזו עבירה להתחיל, אבל מה יותר קל מלשבת בניידת עם קפה ולחכות ובסוף עוד יש כתבה לתלות בחדר אוכל.

בשיפוצים

פורסם

נו חברי באמת ,

אני מסכים עם הטענה של הנהג , כביש הערבה בשעה כזו מאוחרת , את מי הוא סיכן חוץ מעצמו ,

אתמול חזרתי מנתב"ג בשעה 3:00 בבוקר לכיוון קריית שמונה , כל הדרך בכביש 6 היה ריק וגם בכבישים מראש פינה עד קריית שמונה למי שמכיר , שני מסלולים , כביש עם תאורה ואין תנועה ממש אין תנועה , אני נוסע לבד במהירת 120 קמ"ש כי אני פוחד משוטרים , היה משעמםםםםםםםםםםםם,

אז למה באמת לא לאפשר לנסוע מהר בשעות כאלו

פורסם

בכתבה מקבילה בווינט, הגיב איזה בחור שטען שבגמניה יש כבישים שמותר לנסוע בהם במהירות כזו, ושצריך לחפש את האחראים האחרים לתאונות ולא רק את המהירות. בתגובה שאל אותו מישהו, שמעיד על עצמו שהוא שוטר במתנ"א, אם הוא כבר ניסה להתאשפז.

פשוט עצוב.

ולמי שכאן סיפר על החברים העבריינים בכביש החוף: כמה קילומטרים אחרי פולג, יש את העליה לכביש 5. פעם בשבוע בממוצע יש שם תאונה, כי כל אותם החברים שמגיעים מהצפון, לא מסוגלים להרשות לעצמם לאבד עוד שניה יקרה מפז בנתיב השמאלי (או האמצעי), ועוברים לנתיב הימני מאוחר מדי, לרוב תוך חציה של פס הפרדה לבן, כשכבר לא אמורים להשתלב בעליה לכביש 5.

איפה המשטרה כדי לאכוף את זה? אם אני רואה שם ניידת בזירה של תאונה פעם בשבוע, אז במתנא לא יודעים שזה מקום בעייתי? הם לא מסוגלים לשים שם ניידת ולהוריד מהכביש כל מי שחוצה פס לבן? אבל למה? הרי רק מי שנוסע מהר בכביש ריק הוא מסוכן, ומי שחושב שמהירות היא לא אם כל הצרות בוודאי צריך להתאשפז.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
טוב שפסלו לו את הרישיון אנשים כאלה לא צריכים על הכביש...

ועל איזו מהירות לדעתך מותר לנסוע בכביש ותנאים דומים?

באיזו מהירות לדעתך עדיין "מותר לאנשים כאלו להיות על הכביש"?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
האכיפה הייתה באמצעות דבורה

זה אומר שהם שפשפו את העיניים תוך כדי נסיעה, ומה עם להסתכל על הכביש? :lol:

אגב, מכל חובבי המטוסים שיש כאן בפורום, 190 קמ"ש זה לא מהירות שאפשר לטוס בה נכון? או שרק ההמראה מצריכה מהירות גבוהה יותר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

+100000 להודעה של "יבגניפ". פשוט הזוי שעוד יש אנשים בארץ (ובפורום!) שעוד מתפלאים למה יש זלזול כלפי מתנ"א. מה הלאה? לצאת על כל מי ששונא את אור ירוק?

אגב, מכל חובבי המטוסים שיש כאן בפורום, 190 קמ"ש זה לא מהירות שאפשר לטוס בה נכון? או שרק ההמראה מצריכה מהירות גבוהה יותר.

תלוי במאסה ובתצורת הכלי שטס. בעיקרון נראה לי שאם תחבר מוטת כנפיים תקנית לרכב היא תצליח להרים אותו מהרצפה לכמה שניות ב190 קמ"ש.

פורסם

למה תוך כדי נסיעה? דבורה עובדת מצוין גם בזמן שהרכב סטטי.

במהירות של 190 קמ״ש גם מטוס גדול יכול להמריא (מטוס קל ממריא בפחות מ100 קמ״ש).

בשיפוצים

פורסם

האמת שלא היה לי מושג. אני זוכר שבסימולטורים של טיסה צריך באזור ה250-300 קמ"ש כדי להרים את כל הFים והמיגים באוויר.

אני מניח שזה קשור במשקל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

במיוחד לאלעד - גלובס היום: (ציטוט כולל הכותרת)

ה"טייס" נתפס במהירות 193 קמ"ש והסביר: "מיהרתי לילדים"

רוכב אופנוע כבד, תושב דימונה כבן 45, נתפס היום בכביש 40, בין קריית גת לבית קמה, כשהוא רוכב במהירות מופרזת של 193 קילומטרים בשעה. המהירות המותרת בכביש שבו רכב האופנוען היא 90 קילומטרים בשעה.

רוכב האופנוע נקלט באמצעות ניידת סמויה עם מכשיר "דבורה", שהופעלה במסגרת פעילות אכיפה של שוטרי אגף התנועה מיחידת משטרת התנועה הארצית באזור לכיש.

הרוכב שנתפס טען בפני קצין התנועה כי הוא ממהר לחזור הביתה לילדים. רישיונו נפסל והחל נגדו הליך תביעה לחומרה בשיפוט מהיר. "עבירת מהירות כזו מסכנת חיים", הבהיר רפ"ק דורון איבגי, מפקד יחידת משטרת התנועה הארצית באזור לכיש שנכח במקום. "רק השנה היו שלוש תאונות קטלניות בכביש 40. זה אב לשלושה ילדים, ואתה מצפה מאדם נורמטיבי שינהג בצורה סבירה, אבל התירוצים שהוא נתן היו קלושים. למעשה, אין שום תירוץ שיכול להניח את הדעת".

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000841227#fromelement=hp_morearticles

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

די כבר עם ההפחדות האלה. גם סטייה מנתיב ואי-ציות לרמזור אדום הן עבירות מסכנות חיים ועדיין אף אחד לא מפרסם בשום עיתון שנהג כלשהו נעצר לאחר שנתפס מבצע אחת מהן.

כל ההבדל הוא שהוכח מחקרית שמהירות פחות מסוכנת משתי העבירות הללו, ולמרות זאת המשטרה בשיתוף התקשורת עטות על כל תפיסה כזאת כמוצאות שלל רב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד - מי מפחיד?

כמי שנוהג לא מעט בארצות מתוקנות וגם באוטובאנים ומסלול על מהירויות גבוהות יותר מהכתבות אתה לא צריך לשכנע אותי.

גלובס ראוי לציון במקום שהוא מקצה לתחום המוטורי.

יחד עם זאת, אם אתה חושב שהם טועים בזוית הראיה שלהם - לכאן צריכה להיות הביקורת.

אני מאמין שהכתבים שלהם נמצאים גם כאן...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...