Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת היא פרסומת שאינני מבין. מה לתשוקה ולמשקפיים?

מאחר ומשקפיים אני מבין, אשאל לגבי תשוקה:

מה זה?[עזבו ויקיפדיה, מעדיף הגדרות סוביקטיביות.] למה זה נוגע?[חוץ מן המובן מאליו, נניח] איזה מוצרים ניתן לקשר לזה[מעבר למין]האם מוציאים עליהם כסף או זמן ביתר קלות? עד כמה מתקשר לאימפולסיביות? עד כמה זהו צורך? האם מימוש מביא לספוק או צורך בעוד? מהן הדרגות של רצון למשהו שבאות אחרי ספוק? כיצד זה משתנה עם הגיל?

משתוקק לתגובות מלמדות. תודה.

פורסם

תגובה מלומדת לא תהיה כאן, אולם אני בטוח שנראה הרבה תמונות של בחורות יפות במשקפיים. בנוסף, סביר להניח שהרבה סמיילים כאלה ;)

יסלח לי אלוהי המשקפיים, אבל אין לי שום תשוקה אליהם. זהו בשבילי כלי אופטי, שאני לא חושב עליו בכלל. קצת מוזר, כי זה משהו שבלעדיו לא אוכל לחיות, ובכל זאת מדובר בחתיכת ברזל+זכוכית שאין לי שום רצון להתעמק בשום תכונה שלו. זוהי אגב, התשוקה - הרצון שלנו להתעמק ולדעת כל פרט על משהו מסוים. הרצון שלנו לאהוב אותו, ושהוא יהיה תחת שליטתנו המוחלטת. כעת, כשסיימנו את הדיבור על משקפי ראייה, נעבור למשקפי שמש. כאן הסיפור שונה. הרבה מאוד אנשים אובססיביים לגבי משקפי שמש. זה אקססוריז לכל דבר, זה מה שמאפשר להיראות מגניב, זה מה שמייחד אותם מאחרים בדיוק כמו הבגדים שהם לובשים. משקפי שמש מזמן הפכו לפריט לבוש, ולא לכלי הגנה מפני השמש. אני מודה ומתוודה, אני כן אוהב משקפי שמש, כי זה חשוב להגן על העיניים מפני השמש, וגם כי זה אסתטי (כמובן באם יש לך את הזוג הנכון). להגיד שיש לי תשוקה? לא ממש. האם יש זוג אחד שאני ממש ממש ממש רוצה, אבל לא קונה כי הוא עולה המון כסף? כן. בדיוק כמו שיש פרארי שעולה המון כסף ואני לא קונה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתם פשוט לא מבינים.

לא מדובר בתשוקה למשקפיים ככלי עזר לראייה, אלא במאוויים פאליים כמוסים לנחש משקפיים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עוד פרסומת שאיני מבין היא כרזת חוצות ללימודי הנדסאי באורט- [אני רואה אותה ברחוב רוזנסקי פינת דרך הים או דרך יבנה ברחובות, אך יש בעוד מקומות]. לא יודע מה היא אמורה להביע, אך היא מאוד מזכירה את זה:

http://e.walla.co.il/?w=/6/75008/25399/5/@@/media

פורסם

ע"פ ויקיפדיה -ראשיתה של התשוקה ברצון להשיג דברים שחפצים בהם ובכך להגיע להרגשה של מיצוי עצמי.

כמה שיותר קשה להשיג משהו, ככה התשוקה לכך תהיה גדולה יותר. ולדעתי באמצעות כרזות כאלו, אופטיקנה משווקת את המוצרים שלה בתור מוצרים שחייבים לקנות אותם, בכך שהם כיבכול יחודיים ברשת שלה.

וכן, אופטיקנה היא רשת באמת מיוחדת, וע"פ התמונה המצורפת תוכל לדעת בדיוק למה: (תמונה אמיתית לגמרי , למקרה של תהיה)

IMG_20130516_134011.JPG

פורסם

מה אתם מתרגשים ומנסים לנתח?

מדובר בפרסום. המפרסם צריך למצוא סלוגן קצר וקליט. אז כמה אפשרויות כבר יש?

כמו שהמציאו "הכוח לבחור", "החשק לנהוג" ועוד כל מיני צמדי מילים נבובות שחלק מהן תופסות יותר וחלק פחות.

חבל להשקיע מחשבה עמוקה בכוונת המשורר 8)

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
ע"פ ויקיפדיה -ראשיתה של התשוקה ברצון להשיג דברים שחפצים בהם ובכך להגיע להרגשה של מיצוי עצמי.

כמה שיותר קשה להשיג משהו, ככה התשוקה לכך תהיה גדולה יותר. ולדעתי באמצעות כרזות כאלו, אופטיקנה משווקת את המוצרים שלה בתור מוצרים שחייבים לקנות אותם, בכך שהם כיבכול יחודיים ברשת שלה.

וכן, אופטיקנה היא רשת באמת מיוחדת, וע"פ התמונה המצורפת תוכל לדעת בדיוק למה: (תמונה אמיתית לגמרי , למקרה של תהיה)

[ATTACH]338294[/ATTACH]

לשים מדבקת מחיר מפוצצת על מוצר שלא שווה אפילו אלפית מהמחיר הכתוב זו טכניקת המיתוג הכי עלובה שקיימת.

כמובן שהצעד הבא זה למכור לך את המוצר בעשרות אחוזי הנחה כדי שתרגיש שעשית את עסקת חייך.

את משקפי השמש של המותג הפרטי שלהם הם מהדרים בתגי מחיר של 400-800 ש"ח. ובפועל מוכרים ב 99-170 ש"ח.

ברור שכל אחד יעשה מה שנוח לו, ויקנה ממי שנראה לו, אבל מהצד זה נראה לי כמו זלזול מוחלט באינטיליגנציה של הצרכנים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

עובדה שזה עובד. אופטיקנה היא רשת שמגלגלת מיליונים על מוצרים שהיא מוכרת לעיתים גם ב-1000% רווח.

ודרך אגב, הטריק הזה לא נועד רק בשביל להביא אחוזי הנחה גבוהים וכך הלקוח הישראלי לא ירגיש פראייר, אלא גם בשביל שהמשקפיים ב-7-8 אלף לא יראו יקרים כול כך

פורסם

לא החלטתי עדיין מה יותר גרוע, זה שחושבים את כולנו לטיפשים, או העובדה שזה עובד.

נכון שאופטיקנה היא לא קרן צדקה, וצריכה להרוויח.

אבל אחרי שראיתי חשבונית או שתיים על עדשות, ויודע מה מחירים של העדשות לחברות האופטיקה.

אני לא מצליח להבין איך המחירים מגיעים למימדים האלה.

ומה הקטע שלהם שהם לא מספרים מי ספק העדשות שהם עובדים איתו?

ולא, אני לא קונה את זה שהעדשות מיוצרות ומורכבות ב"מעבדה של אופטיקנה", השליח שלהם סיפר לי בדיוק לאן זה מגיע :lol:

האם קצת שקיפות והוגנות תגמור את החברה?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
אתם פשוט לא מבינים.

לא מדובר בתשוקה למשקפיים ככלי עזר לראייה, אלא במאוויים פאליים כמוסים לנחש משקפיים.

:lol: :lol: :lol:

מה אתם מתרגשים ומנסים לנתח?

מדובר בפרסום. המפרסם צריך למצוא סלוגן קצר וקליט. אז כמה אפשרויות כבר יש?

כמו שהמציאו "הכוח לבחור", "החשק לנהוג" ועוד כל מיני צמדי מילים נבובות שחלק מהן תופסות יותר וחלק פחות.

חבל להשקיע מחשבה עמוקה בכוונת המשורר 8)

נכון לחלוטין.

לא החלטתי עדיין מה יותר גרוע, זה שחושבים את כולנו לטיפשים, או העובדה שזה עובד.

האמת שכן.

שקיפות בארץ לא ממש עובדת. כי כל אחד חושב לעצמו שהוא יכול להוציא משהו יותר טוב, כי הם לא צריכים X רווח אלא שירוויחו עליו פחות ועדיין ימכרו, ועוד ועוד ועוד ועוד.

והאמת היא שאני גם התפלאתי שזה עובד.

אבל זה עובד, אז אני לא מתווכח.

זאת היא פרסומת שאינני מבין. מה לתשוקה ולמשקפיים?

מאחר ומשקפיים אני מבין, אשאל לגבי תשוקה:

מה זה?[עזבו ויקיפדיה, מעדיף הגדרות סוביקטיביות.] למה זה נוגע?[חוץ מן המובן מאליו, נניח] איזה מוצרים ניתן לקשר לזה[מעבר למין]האם מוציאים עליהם כסף או זמן ביתר קלות? עד כמה מתקשר לאימפולסיביות? עד כמה זהו צורך? האם מימוש מביא לספוק או צורך בעוד? מהן הדרגות של רצון למשהו שבאות אחרי ספוק? כיצד זה משתנה עם הגיל?

משתוקק לתגובות מלמדות. תודה.

גם כן תשוקה...

שמע, תשוקה גורמת לאדם לעשות דברים שלא היה עושה אלמלא כן.

לביבי הייה תשוקה למיטה זוגית על מטוס. לסמואל ג'קסון הייתה תשוקה לרדת ממטוס עם נחשים עליו. אני עדיין לא החלטתי אם חבל שלא התבלבלו בין השניים או שמא היו נחשים על המטוס הזה והמטוס ההוא גם יחד...

תשוקה ואימפולסיביות הולכים ביחד.

שים לב למשל מה קורה לך כשאתה גולש באתר שמוכר מוצרים שמדברים אליך, אצלי למשל מדובר בסכינים או בסיגריה אלקטרונית (לצורך הדיון). תמיד תמיד תמיד תראה תמונות מעוצבות, שיווקיות, שעברו ריטוש ולא את התמונה לפני עיבוד או את התמונה האמיתית של המוצר על שולחן או על מעמד\רצפה. למה?

תת המודע מעדיף מוצרים יפים יותר, מה שהופך אותם לנחשקים יותר, מה שמעלה את הסיכוי שאקנה אותם פשוט כי בא לי על זה ובא לי עכשיו.

ממש שים לב לרגע איך אתה מגיב לתמונה באתר של מוצרים ותבין לבד.

ומימוש אכן מביא לסיפוק- במקרים מסויימים.

לאספנים שבינינו, או למחפשי החוויות (אני עונה על 2 הקריטריונים עם הסכינים ועם הציוד של הסיג"א), המימוש מביא ל"שקט במח" ליומיים ורבע בדיוק, עד להתחלת החיפוש אחר העונג הבא.

עניתי ברצינות לשאלת [פנדוב, אני כנראה מזדקן.

וכך הגיל משפיע אני מניח. :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

התשוקה היחידה שלי היא יום אחד להיפטר מהם.

אגב, אחרי שראיתי כמה עולה לחנות משקפיים לייצר עדשות אני לא מסוגל להבין למה מישהו חושב שעדשות או מסגרת באמת יעלו מעל 300 ש"ח. השווי האמיתי הוא בערך חמישית עד שליש מזה.

כמובן שזה הפך להיות פריט אופנה, אז לשווי אמיתי כבר אין צד בעניין. הכל מיתוג.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
התשוקה היחידה שלי היא יום אחד להיפטר מהם.

אגב, אחרי שראיתי כמה עולה לחנות משקפיים לייצר עדשות אני לא מסוגל להבין למה מישהו חושב שעדשות או מסגרת באמת יעלו מעל 300 ש"ח. השווי האמיתי הוא בערך חמישית עד שליש מזה.

כמובן שזה הפך להיות פריט אופנה, אז לשווי אמיתי כבר אין צד בעניין. הכל מיתוג.

אמנם עדשות זה לא דבר יקר, אבל תחשוב שצריך לשלוח לקבל, יש הרבה צדדים וידיים בעניין.

לדעתי שווה לקנות מכל הרשתות שמוכרות זוג משקפיים קומפלט ב300 שקלים.

פורסם

שקיפות חייבת להיות ערך עליון, בעיקר אצל חברות אופטיקה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...