Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פעם היו E55, S-Type R, ואפילו RS6..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועכשיו, הן פשוט לא רלוונטיות יותר.

http://www.m5board.com/vbulletin/showthread.php?t=46135

וגם זה:

http://www.m5board.com/vbulletin/showthread.php?t=45914

תהנו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מרשים מאוד. הלינק השני קצת מוזר, בהתחשב בעובדה שלמרצדס יש סופרצ'ארג'ר ואיזה שני טריליון מומנט יותר מה-M5, אז תאוצות הביניים שלה לא צריכות להיות כ"כ עלובות, אבל חפיף :wink:

***עריכה:

80-120 של קצת פחות מ-4 שניות למרצדס בהילוך שלישי? זה ממש פאתטי. 7 שניות בחמישי זה גם נשמע קצת הרבה. אני זוכר מבחן של EVO בין ה-E55 ועוד כמה מתחרות. ל-EVO תמיד יש טבלה כזאת של מהירויות והילוכים, משהו כמו 30-50 (במיילים) בהילוך 2/3/4/5, ואח"כ 50-70 בהילוך 2/3/4/5/6 ואח"כ 70-90 וכן הלאה. אצל רוב המכוניות ההגיוניות, בואו נאמר, זה יוצא 3.5 שניות, 4.5 שניות, 7 שניות וכן הלאה. במכוניות האלו אני זוכר נתונים מגוחכים של שניה וחצי מ-50 ל-80 בהילוך שלישי, חצי שניה בהילוך שני וכן הלאה. אפילו 50-70 הן עשו בפחות משלוש שניות בכל ההילוכים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הן בהחלט כן רלוונטיות מה גם שלאאודי הנעה כפולה ולמרצדס גיר אוטו'. בנוסף העיצוב של ה-5 שנוי במחלוקת (ובל נשכח את העובדה שיש אנשים שמעדיפים טורבו/סופר צ'ארג'רים מאשר אטמוספרי).

הM5 ככל שהיא תהיה טובה איננה מתאימה לכל אחד.

נ.ב.

הS-TYPE לא רלוונטית מול 3 הגרמניות ועל אף שבאופן פורמלי היא נחשבת למתחרה בתכלס היא לא ממש אופציה מולן.

פורסם
הן בהחלט כן רלוונטיות מה גם שלאאודי הנעה כפולה ולמרצדס גיר אוטו'. בנוסף העיצוב של ה-5 שנוי במחלוקת (ובל נשכח את העובדה שיש אנשים שמעדיפים טורבו/סופר צ'ארג'רים מאשר אטמוספרי).

הM5 ככל שהיא תהיה טובה איננה מתאימה לכל אחד.

המצב חזר בדיוק לאיך שהיה עם הM5 הקודמת מול מתחרותיה הקודמות, רק בפער גדול יותר לעומת ב.מ.וו. כמו שהE55 הקודמת לא הייתה תחרות, והS6 אפילו לא ניסתה, כך גם הנוכחיות.

פעם, שום דבר לא יכל להתחרות בM5.

היום, שום דבר לא יכול להתחרות בM5.

fair enough :grin:

(ואני מחכה לזמני הקפה של הNeurburgring)

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

הלינק עלה לי פעם אחת עכשיו לא עולה אז אני לא יכול לבדוק,

בלינק הראשון יש מרצדס E 55 ב.מ.וו M5 ומה האוטו השלישי?

פורסם
הלינק עלה לי פעם אחת עכשיו לא עולה אז אני לא יכול לבדוק,

בלינק הראשון יש מרצדס E 55 ב.מ.וו M5 ומה האוטו השלישי?

אין אוטו שלישי..

האודי והיגואר בכלל לא בהשוואה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אין אוטו שלישי..

האודי והיגואר בכלל לא בהשוואה.

דווקא יש (המזארטי), תיקנתי את הלינק איך שפרסמתי את ההודעה.

בכל מקרה, אם אתה רומז שאי אפשר לדעת איך היגואר והאודי יתמודדו נגד הM5, אז אני דווקא חושב שאפשר. זה יהיה מלוכלך... :D

פורסם
בכל מקרה, אם אתה רומז שאי אפשר לדעת איך היגואר והאודי יתמודדו נגד הM5, אז אני דווקא חושב שאפשר. זה יהיה מלוכלך... :D

לא יודע לגבי היגואר..

אבל לדעתי הRS6 החדשה תתמודד בכבוד מול הM5 :wink:

פורסם

היה מבחן באיזה ערוץ טלוויזיה גרמני של הM5 החדשה מול הRS6+ (עוד קצת כוח, גרסה במהדורה מוגבלת של 999 יחידות), כמובן שהM5 שחטה את האודי.

בתאוצות, היה פער אדיר, הרבה יותר מה27 כ"ס שמפרידים ביניהן על הנייר; כנראה תוצר לוואי של ההנעה הכפולה באודי (והגיר האוטומטי הקונבנציונלי).

פורסם
היה מבחן באיזה ערוץ טלוויזיה גרמני של הM5 החדשה מול הRS6+ (עוד קצת כוח, גרסה במהדורה מוגבלת של 999 יחידות), כמובן שהM5 שחטה את האודי.

בתאוצות, היה פער אדיר, הרבה יותר מה27 כ"ס שמפרידים ביניהן על הנייר; כנראה תוצר לוואי של ההנעה הכפולה באודי (והגיר האוטומטי הקונבנציונלי).

לא דיברתי על הנוכחית.

לא חוכמה להשוות בין דור חדש לדור ישן..

דיברתי על הRS6 העתידה לבוא ב2006.

פורסם

תסכים איתי שלא קשה לנחש תוצאות של כזה מבחן... ;)

פורסם
תסכים איתי שלא קשה לנחש תוצאות של כזה מבחן... ;)

מסכים.. האודי תאכל את הM5 בלי מלח :twisted:

• תוכן חדש...