Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור השעונים הזערורי

פוסטים מומלצים

פורסם
tissot חדש

לונגין התקלקל המנגנון נדפק מחכה להצעת מחיר שפויה..

למה נדפק המנגנון של הלונג'ין וכמה דורשים על התיקון?

השעונים של לונג'ין באופן כללי מאוד אמינים.

פורסם

אני אשלח לתיקון אצל היבואן. רק שפעם על סוגר לשעון רצו ממני 500 שקלים, אני מפחד לחשוב כמה ירצו על תיקון מנגנון + ליטוש המסגרת.

פורסם

רואה שנגענו בנושא ה- "איפה-יש-שען-טוב", אז ברשותכם הקפצתי.

פורסם (נערך)

ח'ברה,אני בהתלבטות קשה.

אגרתי מספיק כסף כדי לקנות שעון שרציתי שעלה 3K$,לפתע צץ לו ה ZENITH STRATOS CARBONמאמצע שום מקום,שבו נפשי חושקת כל יום,חשבתי שאם ארכוש רכב חדש ארד מהרעיון לרכוש כזה שעון,הרכב נרכש אך אני עדיין מסתכל בתמונות של השעון בכל יום.תוך חודשיים יהיו לי בערך 5.5 K$.

בג'ומה שופ בארה''ב הוא נמכר בדיוק בסכום הזה,אבל אין אחריות של היצרן אלא של ג'ומה,הרעיון הוא לשלוח לחבר והוא יביא אותו לארץ,קראתי ביקורות ששעונים כאלו לא רוכשים בחנות אינטרנטית.

התלבטות שניה,לקנות כרטיס טיסה הכי זול שיש,לרכוש את השעון בארה''ב,להיות שם יום-יומיים ולחזור,מן הסתם שהשעון יעלה יותר מחנות אינטרנטית,וכמובן נוסיף לו את עלות הטיסה.

התלבטות שלישית,קניה בארץ,לאחרונה היה פוסט בטיים לורד על אחד שרכש זניט,אכל כמה מרורים ולבסוף קיבל שעון חדש.

אילולא הרכישה מהיבואן סביר להניח שהסיפור לא היה מסתיים כך,אך החיסרון הגדול הוא המחיר.

עד כמה יכולים לנפח את המחיר לשעון כזה? 7K זה סביר וארכוש בארץ במקום לטוס לחו''ל.

ארור מי שפרסם פה את טיים לורד... :x

עריכה אחרונה על ידי skull
פורסם

אחד השעונים המדהימים שיש!

ברמה העקרונית הייתי אומר לך לרכוש איפה שהכי זול ובמקרה הכי גרוע אם צריך אז מתקנים במעבדה פרטית, אבל- אחרי הסיפור של הבחור וכמות הח*א שהוא אכל וזה עוד דרך קנייה מיבואן רשמי+ בחור מאוד מקושר בעולם השעונים בארץ+היבואן יודע שיש לו מספיק כסף לגרום את כל האמא ואבא של כולם לבית משפט ועדיין התהליך לקח המון זמן עצבים ואנרגיות (אם אני זוכר נכון כמעט חצי שנה) עד שקיבל שעון חדש.

יש לסיפור 2 צדדים:

או שבאמת הוא ניצל כי קנה דרך היבואן (אבל עבר תלאות ומרורים עד שקיבל חדש)

או שהיה כבר עדיף לקנות בזול בלי אחריות ולתקן לבד.

מה עדיף? קשה להגיד...

מניסיוני עם חנויות באירופה, המחירים בערך מקבילים לארץ אבל אתה יכול לקבל את הVAT בחזרה תוך חודשיים ישירות לכרטיס האשראי.

אבל, יש שם מציאות שאין בארץ ושווה לעקוב ולבדוק במיילים ישירות מול חנויות.

לדוגמא, הציעו לי B01 44MM עם צמיד מתכת וכל סגנון לוח שאבחר ב4600 יורו (אחרי VAT) ואספקה תוך 24 שעות.

זה אומר שהשעון היה עולה לי בפועל 3965 יורו שזה 15.862 ואין כאלו מחירים בארץ.

לגבי פירסום הטיים לורד, נראה לי שזה אני.

אם כן, מצטער מעומק ליבי :(

פורסם

הכוונה היא שטיים לורד זה כמו התמכרות,גורם לבזבוז כסף אדיר אבל מספק איזה צורך נפשי . אם לא הייתי מפרסם אוצם כנראה שהייתי כבר רוכש אומגה.:wink:

באיזה מדינות אוכל להשיג מחירים טובים לשעונים?

בקרוב יש לי טיסה מהעבודה לאוסטריה,שאר הטיסות הן לדרום אמריקה,אולי עכשיו כשהטיסות לאירופה זולות אולי אוכל לטוס לרכוש ולחזור.

אני מפחד מתיקון כזה,יכול לעלות חצי מעלות השעון,וגם לא מבטיח שיהיה בדיוק כמו שיצא מהסדנה (שעונים כאלו לא יוצאים ממפעל:-) )

פורסם

את המחיר הנ"ל קיבלתי באמסטרדם לפני שבועיים.

דווקא בשוויץ המחירים גבוהים לעומת הארץ והם לא כל כך גמישים למשא ומתן.

פורסם

אין באמסטרדם חנות של זניט.

יש בבודפשט,חבר טס לשם עוד כמה חודשים.

כמו כן יש ביוון,כרטיס טיסה עולה בסביבות ה 200 דולר,וכמו כן המצב הכלכלי שם על הפנים,ככה שאפשר ללחוץ אותם ולהוריד במחיר,אהיה בקשר עם בחנויות.

כמה החזר מקבלים ביוון? זה משתנה בין המדינות,או זהה לגכל הגוש האירופאי?

פורסם

היום מדדתי את האקווה טרה והתאכזבתי.

השעון נראה כמו שעון טיסו פשוט.

המחיר שנדרש - 20k.

הזניט נראה הרבה יותר טוב.

כמה דורשים עליו בארץ?

• תוכן חדש...