Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

קראתי כתבה השבוע עם נתון שקצת הפתיע אותי.

נכתב ש62% מהתאונות בארצות הברית נגמרות מחלימה בהקיץ של הנהג ושרק 12% מהתאונות נגרמות בגלל שימוש בפלאפון תוך כדי הנהיגה.

אני חושב שאצלנו בארץ המצב קצת שונה..

מה דעתכם? מה הסיבה העיקרית לתאונות אצלנו?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אי-מתן זכות קדימה, אי-שמירת מרחק, שימוש בסלולרי על כל נגזרותיו (SMSים, MMSים, Whatsupים וכיוצ"ב...), אגוטריפ במקרים מסויימים (נתפס מישו כזה במצלמה של אחד ממשתמשי הפורום בשרשור הסרטונים הדגול, שגמר בתוך מעקה בטיחות).

פורסם

לא רק סלולרי - יש גם את המערכת של הרכב.

מספיק הסטת מבט אחת בשביל להחליף תחנה\להריץ שיר קדימה\פעולה אחרת ואתה כבר מזגזג נתיב בלי ששמת לב.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תאמת שחושבים על זה שאני נוהג בפרעות או מתעסק עם הפלאפון אז אני יותר שם לב לכביש ומנסה להיות יותר זהיר ומאט את המהירות, אבל שאני נוסע ישר ולא עושה כלום אני מתחיל לשקוע במחשבות וזה רק נראה שאני מרוכז ומסתכל על הכביש אבל הראש שלי במקום אחר.

אני מאשר שהמחקר הזה נכון מאוד.

פורסם

לא יודע כמה זה באחוזים, אבל הרוב מכריעה נגרמות בגלל שאנשים לא משאירים את האגו המנופח שלהם בבית.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני יכול לאשר את המחקר הזה עלי בכל אופן. שאני עייף ורוצה לגמור כבר ולהגיע הביתה אני כאילו דבוק לשמשה ומרוכז בנהיגה זריזה ואיכותית. שאני יוצא למקום שהוא בהנחה שיש לי הרבה זמן ספייר, אני מזה מרחף :roll:

הרוב טוב.

פורסם

הסיבה העיקרית להסחת דעת בזמן הנהיגה היא הנהגים שנותנים לדעתם להיות מוסחת על ידי דברים אחרים, ז"א לא מבינים שנהיהגה היא פעולה מורכבת ומסוכנת הדורשת שתי ידיים, שתי רגליים, שתי עיניים, שתי אוזניים ומאה אחוז תשומת לב.

אמרתי זאת לא פעם- אנשים מקדישים לנהיגה את אותה תשומת לב שאני מקדיש לחיטוט באף, ומתייחסים לאוטו כאילו הוא מכשיר קל לשימוש כמו מיקרוגל.

אי-מתן זכות קדימה, אי-שמירת מרחק

מהירות מופרזת בתוך העיר, עקיפות מסוכנות מימין ובכלל, הצמדות לרכבים מלפנים, אי ציוד לתמרורים, עקיפה בפסים לבנים

אלה גורמים לתאונות, לא גורמים להסחות דעת...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ערסיות בכביש - מהירות מופרזת בתוך העיר, עקיפות מסוכנות מימין ובכלל, הצמדות לרכבים מלפנים, אי ציוד לתמרורים, עקיפה בפסים לבנים. בקיצור- כל הדברים האלה שכשרואים אותם אומרים "תראה את הערס הזה"

פורסם

לפני די הרבה שנים קראתי מאמר שעסק בנושא הסכנות מטלפונים ניידים. מקורו של המאמר היה בטורונטו, וכנראה שבאותם ימים הטלפונים עדיין לא היו כל כך נפוצים בקנדה. מכל מקום - המקורות העיקריים להסחת הדעת באותם ימים היו טיפול במערכות חימום ומיזוג הרכב וטיפול במערכת השמע. באותו מחקר לא נמצא הבדל בין שימוש בטלפון בדיבורית או באחיזה ידנית (אבל כנראה סה"כ היו יחסית מעט טלפונים כך שהמחקר לא היה רגיש לעניין) - ומכאן גם הידיעה שהבעיה העקרית בהסחת הדעת על ידי שימוש בטלפון נובע מהרכיוז בנושא השיחה, ולא בתפעול המכשיר. אבל, שוב, מדובר בימים מוקדים, לפני שהיה אפילו SMS שלא לדבר על דואל ושאר אפליקציות המצריכות מיקוד המבט במכשיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קרקושים ברכב - מוציא אותי מדעתי. :roll:

אין ספק שברכב הבא שארכוש, הדבר הראשון שייבדק הוא מצב הקרקושים. אין מציק מזה.

• תוכן חדש...