Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,אז בחברה לא היה מקורי.

קניתי חלפי של חברת ip - אני מחליף כל טיפול 10,000. האם יש סיבה לחשש?

קראתי בפורום על נזק ל maf, נשמע לי קצת מוזר שב 10k פילטר חליפי מתחיל להתפרק.

פורסם

זה לא קשור ללהתפרק, זה קשור לאיכות הסינון.

אני לא מבין למה להתפשר על פילטר תחליפי. זה חסכון של פרוטות שלא מצדיק את עצמו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קאוואליר 2003, מילאתי אותה בקסטרול אדג' 5w30 ופילטר שמן מקורי.

לגבי פילטר אוויר -אני מחליף בתדירות גבוהה בכל מקרה,הפעם נסחוב עם החליפי עוד 10,000 עד הטיפול הבא.

פורסם
זה לא קשור ללהתפרק, זה קשור לאיכות הסינון.

אני לא מבין למה להתפשר על פילטר תחליפי. זה חסכון של פרוטות שלא מצדיק את עצמו.

איתמר.

יכול להיות שבטויוטה זה פרוטות, מסנן אוויר מקורי למזדה 3 עולה 190 כשחליפי עולה 30 שקל. במורשים שמים לליסינגים תחליפי וזה עובד. בכלל במזדות החדשות שינו את טווח ההחלפה משנתיים לארבע שנים ולפי הסבר מהמוסכניק שלי הם לא מאפשרים לו להחליף לפני ארבע שנים גם אם הפילטר סתום:(

פורסם

גם בטויוטה זה עסק יקר מאוד. מצד שני וכמו שרשמת פילטר אוויר מיועד להחזיק כמה עשרות אלפי קילומטרים ולכן זה הופך להיות השקעה זניחה בעלות האחזקה הכללית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה אתה רוצה בדיוק לדעת ?

יש המון פירמות של סננים תחליפיים בארץ. בשורה התחתונה ברור שעדיף מקורי, אך למיטב ידיעתי לא קם אחד שלקח סננים תחליפיים ביחס למקוריים ובדק את הבלאי מנוע שלהם ועשה השוואה מדוייקת.

אני משתמש בסננים תחליפיים המון שנים ולא נתקלתי בשום בעיה מיוחדת, לא במנוע ולא בבלאי שלו. לא נתקלתי גם בבעיות בסינון אויר למערכת המיזוג, שם אני משתמש (גם) בסננים של IP (ואפילו יש לי עדיין אחד חדש בקרטון).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש רכבים שבהם מסנן אויר חליפי יושב בצורה מושלמת, יש אטימה טובה וכל האוויר זורם אך ורק דרך המסנן ויש רכבים שלא.

במזדה 3 עדיין לא נתקלתי במסנן בעל אותו עובי דפנות כמו המקורי ככה שהוא רוקד ולא מבצע סגירה הרמטית ככה שאויר "מזוהם" יכול לעקוף את המסנן.

• תוכן חדש...