Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לי לנהוג בלי הוילון, הנהגים מאד מסנוורים,אני נוהג לצפות הרבה במראה הראשית מהרכב וזה פשוט מסנוור.

במאזדה 3 הגג למעלה הוא ספוג וכשמתקינים את הווילון הגג יורד למטה עם ההברגה.

חשבתי על דרך אחרת,והיא השחרת חלון, מצאתי מסמך באינטרנט שכן מאשר השחרת חלון אחורי בתנאי שיש מראות צד תקינות.

http://www.carstyle.co.il/materials/TAKANON.pdf

לדעתכם אפשר לסמוך על המסמך הזה?

רוב האנשים נוהגים בלי וילון,ואין לי מושג איך..זה לא נוח לא בלילה שמסנוורים,ולא בשמש החמה.

פורסם

זה רק מסמך שאומר לשוטרים שלא לרשום על זה דוחות אך זה עדיין לא מסמך מחייב למכון הטסטים להעביר ככה טסט.

זאת אחת הבעיות בנושא הזה.

פורסם

חבל! פשוט סיוט לנהוג בחום , כל החלונות חשופים והשמש כאן בארץ זה משהו מטורף...אז לא רק זה, אז גם בחושך הנהגים מסנוורים.

פורסם

שאלה, על פי המסמך הזה הנ"ל, אני יכול להכהות את השמשה האחורית ברכב שלי והבעיה היחידה שתהיה סה"כ זה לעבור טסט?

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
מותר לשוטר להביא דו"ח על חלונות שחורים?

רק אם זה חלונות קדמיים, מאחורה הוא יכול רק לדבר. כולם עושים חלונות אחוריים וזה חוקי.

פורסם

השאלה כל כמה זמן נופל לך הווילון ומה האיכות שלו.

אתה רוצה לומר לי שאי אפשר להתקין וילון במאזדה?אני בספק רב...(תצא לרחוב).

כנראה ההתקנה גרועה\וילון בשקל 90 מהרשות הפלסטינית.

פורסם
שאלה, על פי המסמך הזה הנ"ל, אני יכול להכהות את השמשה האחורית ברכב שלי והבעיה היחידה שתהיה סה"כ זה לעבור טסט?

כן, זו תהיה הבעיה היחידה.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
השאלה כל כמה זמן נופל לך הווילון ומה האיכות שלו.

אתה רוצה לומר לי שאי אפשר להתקין וילון במאזדה?אני בספק רב...(תצא לרחוב).

כנראה ההתקנה גרועה\וילון בשקל 90 מהרשות הפלסטינית.

תגיד, קראת בכלל את הודעת הפתיחה של השרשור?

הבעיה אינה בוילון, הוא בסדר, הבעיה היא שהגג במאזדה עשוי מספוג כלשהו ולכן הוא לא מצליח להחזיק את ההברגה של התופסן של הוילון ולכן הוילון- נופל.

לפעמים קל יותר לקרוא ולהבין תוכן הודעות במקום לתת תגובות לא קשורות.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קבל טיפ!

קח חתיכת קרש קטנה ושטוחה בגודל של כס"מ על ס"מ ותניח אותה מאחורי הריפוד של הגג.

עכשיו כשתבריג את הבורג של התופסן הוא ייתפס מהצד השני של ריפוד הגג בתוך חתיכת הקרש וייצור לחץ. כך לעולם התופסן לא יברח לך שוב.

אפשר כמובן להשתמש בכל אמצעי אחר שיבצע את אותו הרעיון!

• תוכן חדש...