Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני כרגע בהוט מובייל. לפני זה הייתי בגולן. התחילו טוב ואז התחיל הצרות. ניתוקי שיחות ואינטרנט שלא עובד בזמן שיחה. לפני זה הייתי בפלאפון והאמת הכל דפק כמו שעון. אבל החלטתי לתת צאנס לקטנות. בינתיים מבסוט הוט מובייל. ניתוקי שיחות פעם ב .

אינטרנט אצלי בשכונה בבדיקה - הורדה 6.5 מגה העלאה 3.5 . במחיר של 89 לחודש.

אתה מוריד במהירות 6 מגה ?

אני באורנג' ומוריד על 100-150KB.

כמה פלאפון לקחו ממך על שיחות ללא הגבלה?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי קו בפלאפון - 104 ש"ח לחודש תוכנית "ללא הגבלה" + סים כפול (מכשיר קבוע ברכב של אשתי).

מהירות הורדה ב-012, כלומר אורנג', למיטב זכרוני (נבדק לפני חודש-חודשיים) סביב 5-6 מס"ש בחיפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מחזק,גמני עם 012 (כבר חודש עכשיו נדמה לי) וכשיש קליטה מלאה (ברוב המקומות) גם מגיע ל6מגהביט הורדה ו2מגה העלאה.

מבסוט מ44ש"ח לחודש על הכל,לחצי שנה - אחרי זה או שנשאר או שנערוק למישהו אחר :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אםאתה חייל ובאזור שבו אתה נמצא יש קליטה טובה של אורנג' - אכן 012 היא הבחירה הנכונה.

אם אינך חייל ויש קליטה טובה של פלאפון, ויש בידך מכשיר דור 3 - הבחירה היא הוט.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז החברה הנבחרת היא הוט מובייל. ננסה לנייד כבר השבוע (למרות שאני סקפטי לגמרי. אין לי כמעט זמן פנוי לדברי כאלו...:oops:)

תודה.

פורסם

שים לב שהמבצע מסתיים מחרתיים. עליך למהר ולנייד, רצוי לעשות זאת מחר מוקדם ככל האפשר על מנת לא להסתבך עם ניוד ברגע האחרון.

פורסם

יש חברה/חבילה שלא מגבילה את צריכת האינטרנט לאחר GB מסויימים?

הכוונה שלא מורידה את מהירות הגלישה

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

פורסם
שים לב שהמבצע מסתיים מחרתיים. עליך למהר ולנייד, רצוי לעשות זאת מחר מוקדם ככל האפשר על מנת לא להסתבך עם ניוד ברגע האחרון.

בכוונה חיכיתי בכדי לראות מה יישתנה. המחירים לא השתנו באגורה.

מה שכן, היה להם מבצע בשילוב אינטרנט בייתי שהסתיים. לא רלוונטי עבורי.

פורסם

כתבתי כיון שבאתר הופיע התאאריך 18.4.13. כדרכן של חברות סלולר - כנראה שהחליטו להאירך את המבצע. אם אין הודעה אחרת הם עשויים להפסיקו בכל עת.

פורסם

אני כרגע ביצעתי הזמנה לסים של גולן על מנת לחזור לשם מ - 012.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
012 (אורנג') עם 3 ג"ב ללא הגבלת מהירות ושיחות ל-42 מדינות ב-59 ש"ח לחודש. אם יש לך מיהו עם תעודת חוגר - המחיר יורד ל-44 ש"ח (בלי השיחות לחו"ל). יש לי שני קוים ב-012 ופועלים מצויין.

אם יש לך מכשיר 3G (עדיף עם תמיכה ב-850/2100, אבל לא חובה) יתרון להוט כל עוד ישמרו על המחיר של 49 ש"ח לחודש.

המחיר של 49 ש"ח לחודש הוא רק לחצי שנה.

לאחר חצי שנה המחיר עולה ל98 ש"ח בחודש.

• תוכן חדש...