Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא גז

david264
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה לרכוש לאישתי כרכב שני

אלפא רומיאו ולהסב אותה לגז תמיד היה לי משיכה לאלפא

אז ככה לקחתי בחשבון ויודע שזה רכב בעייתי אז רוצה להתייעץ

איזה דגם נחשב אמין יותר אם פחות בעיות והאם הרכב הנ"ל

מתאים להסבה לגז ?

פורסם

אני מבין שההסבה לגז נועדה למנוע מאשתך לחנות בקניונים :)

תרשה לי להניח שהיא לא עושה הרבה ק"מ בשנה - אז מה הכדאיות של ההסבה לגז ?

קנה לה אלפא דיזל ותשיג את אותו חסכון בלי להזדקק להסבה.

פורסם

אצטרף לשאלה שלא שמת לב אליה: למה דווקא גז? האם דיזל לא עדיף?

קח לך אלפא יפה, תדלק דיזל, תשכח מעלויות התקנה גבוהות של קיט גז, תשכח מלחשוב פעמיים האם מותר או אסור להיכנס לחניון וסע ברכה עם חיוך על הפנים וחסכון משמעותי מול בנזין.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם
מעוניין ברכב מיוחד אם אופי מיוחד בתקציב שלי שיהיה מתאים ומוצלח בעבודה אם גז

קיימת ביד2 159דיזל שללא ספק תהיה חסכונית ומהנה בלי להתעסק בקומבינות של הסבה לגז.אני בטוח שamiger, יוכל לשפוך אור על אמינותו של הדגם.

מדובר ב200כס ומומנט שאני בטוח שיספק אותך ואת אשתך..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
הבעיה זה התקציב שהוא רוצה סתכל במודעה

ואני גם רוצה גז מהסיבה שהגז עולה חצי

הסכומים שאנשים רושמים ביד2 ובכל מודעה למכירת רכב, הם הבסיס לפתיחת משא ומתן,תתקשר ותברר אם קיימת גמישות,לגבי מחיר הגז אינך יכול לדעת מה ילד יום,גם הסולר היה פעם זול....

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

מערכות הגז בארץ נעשות לרוב בצורה לא מקצועית ,התערובות עניות על מנת להציג חיסכון וכדאיות בהתקנת מערכת שכזאת אך תוך זמן קצר במנועים עדינים ובעלי יחס דחיסה גבוה מהממוצע וצפונה מכלולים יקרים מתחילים ללכת.

מערכות שכאלו מומלצות בעיקר ברכבים אמריקאיים וגם שם לא הכל ורוד.

כל החיסכון שתנסה להשיג יתגלה כחיסרון בדמות הוצאות כבדות.

פורסם

חזרתי לא מזמן מכמה שנים באירופה, שם האפנה של גז הוחלפה שם במנועי דיזל מתקדמים אבל עדיין יש מכוניות מונעות גז ביניהן גם אלפות.

למיטב ידיעתי יש גרסאות ספציפיות שמותאמות לגז, לא כל מנוע מתאים לזה. כדאי לך לברר אצל היבואן אם הגרסאות שמגיעות לכאן מתאימות.

• תוכן חדש...