Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך העומס שם בסביבות 6:30-8:00? מספיק מקום להתאמן ולשחות בשעות האלה? ושעות הערב?

כניסה לוינגייט עם הרכב כרוכה בתשלום?

המכון פתוח מ06:00 עד 10:00, ואחר כך מ16:00 עד 23:00. זה בימי חול. בשישי זה רצוף מ9 עד 18. ובשבת עד 17.

הבריכה לדעתי היא כמו המכון, רק שבשת היא פתוחה עד 18.

משעה 06:00 אין הרבה עומס אבל באזור 07:30 מתחילים להופיע קצת אנשים. אם אתה מתחיל ב06:30 לא תהיה לך בעיה.

מ16 גם אין הרבה אנשים, והעומס מתחיל באזור 18:00, אבל גם זה לא באמת מפוצץ, פשוט לפעמים מחכים 2-3 דקות למכשיר.

אם אתה עושה מנוי הכניסה לא כרוכה בתשלום. הרכב שלך מזוהה אוטומטית לפי מספר רכב.

אני לא שוחה בבריכה, אז אני לא יודע לגבי העומסים. שעות הערב שאחרי העבודה בי 18:30 ל20:00, אני מניח שיש מעט עומס בכל מקום.

אתה יכול לנסות את חודש הניסיון ולראות בעצמך איזה שעות מתאימות לך, והכי נוחות מבחינת אנשים.

יש גם הרבה פעמים מבצעים בגרופון של משהו כמו 3 חודשים ב400 שקלים, שזה יוצא 133 שקלים לחודש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

160 לחדר כושר מהמתקדמים בתחום מבחינת מיכשור !

לא מקבלים מגבות

והמקלחות לא ברמה של מלון 5 כוכבים,

אבל בהחלט שווה ואני לא מוכן לעבור לשום מקום אחר!

פורסם

נרשמתי לפני חודש ומשהו, עשיתי מנוי בלי התחייבות כי אני מתגייס עוד 3 חודשים, אז זה עולה לי יותר.

334 וכל חודש יורד ב 4 שקלים, בקיצור 300 שקל בחודש...

אם נרשמים לשנה זה 269. אבל אם יוצאים באמצע זה קנס של 400 בערך.

המכון זה הולמס פלייס והבעיה שהוא תמיד עמוס, יש רק ראק אחד אין מקום לעשות תרגילים חופשיים, הוא מלא במכשירי אירובי וכמובן במאמנים ליצנים. בעיה.

פורסם

באיזה מועדון מדובר?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

SPACE בהרצליה, 200 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה וחצי (באיזה מבצע שהיה לפני שנה).

כל המתקנים/חוגים פתוחים מתי שאתה רוצה.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

בודיס בקריית חיים

160 ש"ח לחודש כי עשיתי מנוי רק לשלושה חודשים (עובר דירה בקרוב אז לא יודע אם אשאר שם)

מי שעושה לחצי שנה \שנה משלם הרבה פחות

מכון בלי חרטות - ברזלים ומאמן רוסי קשוח.

פורסם
המכון פתוח מ06:00 עד 10:00, ואחר כך מ16:00 עד 23:00. זה בימי חול. בשישי זה רצוף מ9 עד 18. ובשבת עד 17.

הבריכה לדעתי היא כמו המכון, רק שבשת היא פתוחה עד 18.

משעה 06:00 אין הרבה עומס אבל באזור 07:30 מתחילים להופיע קצת אנשים. אם אתה מתחיל ב06:30 לא תהיה לך בעיה.

מ16 גם אין הרבה אנשים, והעומס מתחיל באזור 18:00, אבל גם זה לא באמת מפוצץ, פשוט לפעמים מחכים 2-3 דקות למכשיר.

אם אתה עושה מנוי הכניסה לא כרוכה בתשלום. הרכב שלך מזוהה אוטומטית לפי מספר רכב.

אני לא שוחה בבריכה, אז אני לא יודע לגבי העומסים. שעות הערב שאחרי העבודה בי 18:30 ל20:00, אני מניח שיש מעט עומס בכל מקום.

אתה יכול לנסות את חודש הניסיון ולראות בעצמך איזה שעות מתאימות לך, והכי נוחות מבחינת אנשים.

יש גם הרבה פעמים מבצעים בגרופון של משהו כמו 3 חודשים ב400 שקלים, שזה יוצא 133 שקלים לחודש.

תודה רבה!

פורסם

תגידו, יש מכונים מומלצים בחולון ? אני חדש פה ואני ממש מכיר את העיר.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בגו אטיב בת ים אני משלם 280 ש"ח לחודש.

האם יש כאן מישהו שמנוי בגו אקטיב בסניפים שיש בהם בריכה ויכול לכתוב כמה הוא משלם.

פורסם

בשבועות האחרונים המלתחות בגרנד קניון נסגרו לצורך שיפוץ. לכן התאמנתי במועדונים השכנים - "אנרג'י" בקניון חפיה ובקריון. בעקבות זאת הבנתי מדוע ה"פרימיום" יותר יקר.

1. נושא המגבות - כבר נזכר.

2. מכשור - במועדוני ה"אנרג'י" מכשירים מהדור הקודם. לפי מה שסיפרה לי אחת המתאמנות הציוד שירת בגרנד משל 5 שנים הועבר לקריון. אין לי מקור לאמת זאת. מכל מקום - פרט לכך שמדובר במודל 2006 המכשירים (לפחות אלה שעליהם אני מתאמן) נראים במצב מצויין.

3. המלתחות והמקלחות בגרנד קניון - גם לפני השיפוץ - יותר מרווחות ויותר נוחות מאשר במועדונים האחרים, כאשר בקריון המצב די טוב, בקניון חיפה ממש מדכא (מצד שני - יש שמועות שהוא עומד לפני שיפוץ בקרוב).

4. ב"פרימיום"| יש בריכה, במועדונים האחרים אין. מדובר בשירות משמעותי מאוד להרבה אנשים (לא לי, בתקופות בהן נהגתי לשחות סבלתי מאוד מהצטננות אין סופית).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
160 לחדר כושר מהמתקדמים בתחום מבחינת מיכשור !

לא מקבלים מגבות

והמקלחות לא ברמה של מלון 5 כוכבים,

אבל בהחלט שווה ואני לא מוכן לעבור לשום מקום אחר!

איפה?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...