Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפס את עיניי הדבר הבא :

https://www.facebook.com/pages/LYC-Light-Your-Car/316141818435587

אפשר לראות שם עבודות שהוא עשה או כפי שהוא טוען (צוות מתקינים מנוסים).

לפי דעתי זה לא חוקי ומסכן \ מסנוור את משתמשי הדרך.

לפי מה שהוא כתב זה חוקי ועובר טסט .

מה דעתכם בעניין?

פורסם
תפס את עיניי הדבר הבא :

https://www.facebook.com/pages/LYC-Light-Your-Car/316141818435587

אפשר לראות שם עבודות שהוא עשה או כפי שהוא טוען (צוות מתקינים מנוסים).

לפי דעתי זה לא חוקי ומסכן \ מסנוור את משתמשי הדרך.

לפי מה שהוא כתב זה חוקי ועובר טסט .

מה דעתכם בעניין?

לא ברורה לי החשיבות של דעתנו לעניין.

אם זה חוקי או לא חוקי מאוד קל לברר.

אם כבר שאלת את הדעה, אז:

1. לטעמי, גם אם זה חוקי, זה מכוער להחריד. יש הבדל איכות ברור בין פנסי לד שמותקנים ע"י יצרן הרכב, לבין משהו זול ופשוט שמותקן אח"כ. זה לא נראה הומוגני. זה צעקני ובוטה.

2. זה לא מוסיף לתאורת הדרך ולא עוזר לנהג בכלום. מקסימום זה נותן מראה שונה לרכב, אבל אז חזור לסעיף 1.

3. מהמעט שאני מכיר, תוספת לרכב שמשפיעה על תפקודו, כמו מערכת התאורה, דורשת שינוי ברשיון. כל תוספת לא מאושרת כזו, גם אם היא מותרת וחוקית, סתם מושכת אש מכיוון אוכפי החוק. אז אני מעדיף שאף אחד לא יעצור אותי סתם, והלוחית רישוי שלי תשאר מוארת באור רגיל ולא ניאון סגולה, תודה רבה.

4. אם זה לא נותן כלום, זה רק גורם לשוטרים להיטפל אלי ובנוסף להכל גם נראה רע, אז זה לא בשבילי.

5. לא מכיר את LYC באופן אישי, אבל אם העבודה שלהם איכותית כמו עריכת התמונות והוידאו שלהם, אז מצבם מעורר רחמים.

פורסם

לא חוקי.

פרט לתאורת ללוחית רישוי שם מתבצע החלפה של הנורות הקיימות.

בתאכלס, בדיחה אחת גדולה.

החבר'ה האלה ממש לא רציניים, נאמר בהתייחס לאתר שלהם.

פורסם

העבודה שלהם באמת נראית על הפנים.

לעניין הלדים :

אצלי באוטו (גולף 99) הרכבתי לדים בתא כפפות ובבאגז', והתאורה השתפרה פלאים ורואים מה מחפשים בלילה ולא צריך לשוטט באפילה, וזה לא נראה כמו איזה אוטו מעזה, כך שבשימוש והתקנה נכונים אפשר להגיע לתוצאות יפות.

VW MK5 Golf 2.0TDI

• חברי המעגל הראשון
פורסם
העבודה שלהם באמת נראית על הפנים.

לעניין הלדים :

אצלי באוטו (גולף 99) הרכבתי לדים בתא כפפות ובבאגז', והתאורה השתפרה פלאים ורואים מה מחפשים בלילה ולא צריך לשוטט באפילה, וזה לא נראה כמו איזה אוטו מעזה, כך שבשימוש והתקנה נכונים אפשר להגיע לתוצאות יפות.

זה לדעתי חוקי, זה בתוך הרכב ולא מסנוור אף אחד.

להתקין נורות נוספות מחוץ לרכב זה אסור לפי החוק, חוץ מפנסי ערפל במידה ואין וגם להם יש הנחיות איך ואיפה להתקין לפי החוק.

האמת שהלדים הצהובים המהבהבים שחובה להתקין היום על רכבי הסעות זה אחד הדברים המסנוורים. כנ"ל הצ'קלקות החדשות של המשטרה עם הלדים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...