Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שינוי מבחינה מכנית, השוני ביחיד הוא תוכנה של ניהול הגיר.

עדיין אותו גיר שבסך בכל עובד יפה מאוד, חוץ מבעיה ידועה של ווסת לחץ, נזק של 1000 ש"ח בסך בכל.

פורסם
אין שינוי מבחינה מכנית, השוני ביחיד הוא תוכנה של ניהול הגיר.

עדיין אותו גיר שבסך בכל עובד יפה מאוד, חוץ מבעיה ידועה של ווסת לחץ, נזק של 1000 ש"ח בסך בכל.

יש שינויים מכניים לממשל האוזינג שונה יחס העברה שונה ועוד אבל עקרונות פעולת הגיר נשארות זהות בין הדגמים פחות או יותר

פורסם
יש שיוניים מכאניים לשמל האוזינג שונה יחס העברה שונה ועוד אבל עקרונות פעולת הגיר נשארות זהות בין הדגמים פחות או יותר

תשמעו זה אחד הגירים הגרועים תקנו אותי אם אני טועה? ברשותי קליאו ב- 2002 RXT בנסיעה ראשונית עם הרכב (בתוך העיר) בערך 20- דקות ראשונות הגיר מתפקד נורמלי. לאחר כמה עצירות במיוחד שיש תנועה ערה אתה לוחץ גז והאוטו פשוט עומד ורק שהרכב מגיע לעצירה מלאה ההילוך נכנס בבום עצבני ואז הרכב מתחיל בנסיעה .פתחתי פעם שרשור בגלל הגיר אמרו לי שהגיר סובל מלחץ שמן נמוך או משהו בסגנון וצריך שיפוץ מלא. יש איזה דרך לתקן אותו בעלות נמוכה ? תודה !

פורסם

סתם להבהרה.

בעבר היתה ברשותי סיטרואן קסנטיה 0-375.000

ב190K הוחלפו שסתומים בגיר ונמכרה ב375.000 ללא כל בעיה.

ב210.00 הוחלף חיבור עיון של כבלי הגיר.

שמן לא הוחלף עולם.

פורסם
תשמעו זה אחד הגירים הגרועים תקנו אותי אם אני טועה? ברשותי קליאו ב- 2002 RXT בנסיעה ראשונית עם הרכב (בתוך העיר) בערך 20- דקות ראשונות הגיר מתפקד נורמלי. לאחר כמה עצירות במיוחד שיש תנועה ערה אתה לוחץ גז והאוטו פשוט עומד ורק שהרכב מגיע לעצירה מלאה ההילוך נכנס בבום עצבני ואז הרכב מתחיל בנסיעה .פתחתי פעם שרשור בגלל הגיר אמרו לי שהגיר סובל מלחץ שמן נמוך או משהו בסגנון וצריך שיפוץ מלא. יש איזה דרך לתקן אותו בעלות נמוכה ? תודה !

דפיקות לא בטוח שמצריכות שיפוץ.

וסת לחץ חדש אמור לפתור הבעיה. (הבעיה שבמוסך ההחלפה תעלה הרבה כי יש עבודה).

פורסם

Sonego78

אתה טועה, הגיר בסה"כ בסדר גמור, לא הכי אמין שיש אבל גם לא גרוע כמו שנוהגים לתאר אותו. לטעמי, מבחינת אופי הפעולה עדיף בהרבה על גירים אחרים מקבילים.

יש לך בגיר תקלה של בריחת לחץ שמן. וזה לא וסת לחץ.

חבל שאתה מזניח את זה ולא מטפל כבר תקופה ארוכה.

אני חושב שבשירשור ההוא הסבירו לך מה התקלה ומה הדרכים לפתרון.

פורסם

הלוואי וזה היה רק דפיקות.תכלס אני יודע שצריך לבצע שיפוץ גיר מלא בעלות של 5.000 ש''ח אבל המצב לא מאפשר.לא אשלול אפשרות של קניית גיר מיבוא\פירוק. תודה לכל מי שהגיב וניסה לעזור :mm_yeah:

• תוכן חדש...