Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פנקייק זה אחד הדברים שהכי קל להכין בעצמך.

זה פשוט בזבוז לשלם 20-30 שקל ל-2-3 פנקייקים (ולא משנה כמה "מפוארות" התוספות שתקבל איתם)

זה המתכון שלי:

http://www.mevashlim.com/Recipe/7040001.asp

מעולם לא אכזב

את הפנקייקיפ אני בד"כ משדך לרוטב מייפל אמיתי (מס' 2)

או לגלידה שאני קונה בגלידרייה מקומית

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אני ממליצה בחום על מנת הפנקייקים האדירה של בנדיקט. אתה צריך לטעום כדי להבין אבל אם אתה מחפש כשרות (כמו בשרשור האיטלקי) אז בנדיקט פחות כשר :roll:

פורסם

לא יודע מה זה פנקייק הולנדי, אבל הפנקייק של הבנדיקט פשוט מדהים.

אם אתם גם בעניין של בלינצ'ס , אז אני ממליץ על "הבלינצ'ס ההונגרי" בירמיהו תל-אביב.

עריכה: אחרי שראיתי תמונות מה זה פנקייק הולנדי, זה נראה כמו מה שמגישים בבנדיקט, בכל מקרה תנסו - לא תתאכזבו.

פורסם

אני חייב לציין בהזדמנות הזו דבית הפאנקייק בהרצליה זה מקום לא מוצלח בכל... המנות ממש תפלות ולא טעימות, וגם השירות לא בשמיםם... ממליץ לוותר בחום.

פורסם
לגבי בית הפנקייק,לפי עכבר העיר(תגובות) מדובר על מוסד מ1983 כנ״ל טעמו של הפנקייק ופירות מקופסאות שימורים

יותר ותיק. בתחילת שנות ה70 אבי היה בסדיר והוא מספר שבנסיעות ליליות, בדרכם מאי שם בדרום לאי שם בצפון, הם היו עוצרים בפנקייק, שהיה אז בין המקומות היחידים אם לא היחיד, שפתוח סביב השעון.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אודות למעיין היקרה..

הלכנו על ״בנדיקט״ שירות אדיב...והטעם נפלא

(הסלט פירות טרי אומנם אבל פשוט מדי)

שמחה לשמוע שהלכתם על בנדיקט בסוף :-D

פורסם
אני חייב לציין בהזדמנות הזו שבית הפאנקייק בהרצליה זה מקום לא מוצלח בכל... המנות ממש תפלות ולא טעימות, וגם השירות לא בשמיםם... ממליץ לוותר בחום.

בראשית ברא אלוהים את בית הפנקייק המקורי בכפר ויתקין. והיה המקום הומה ועמוס, והיו אלה שנות השמונים הנהדרות שחלפו להן לבלי שוב, והנה רבו להם השותפים ויפצלו את הכוחות. שניים אוחזין בזכויות על השם, ובעוד אחד מהם נותר במקום המקורי, הלך האחר ופתח סניף במחלף הסירה. ברבות הימים יפתח אחד מהם סניף נוסף במחלף חבצלת, אלא שלפני כחודשיים הוא נסגר עקב הפסדים.

מבין שלושת הסניפים, לדעתי הטוב ביותר הוא זה שבמחלף הסירה. מעולם לא התאכזבתי שם, השירות מעולה, המחירים סבירים מינוס והאוכל לטעמי. הבא בתור אחריו הוא חבצלת, שכאמור נסגר, ואחרון הוא זה שנותר בכפר ויתקין, שזקנתו מביישת את נעוריו.

זה לא שהוא באמת גרוע, אלא שמשום מה הוא פשוט אינו מצליח להתעלות על אחיו ההרצלייני.

הפנקייק היחיד שלי שיכול להתעלות על הקרייבינג שלי למלוח/חריף הוא זה שבא עם פצפוצי השוקולד, שנמסים תוך זמן קצר לעיסה דביקה ומתוקה. קיבינימאט, עכשיו בא לי אחד...

112520091100200.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
(אזור המרכז)

בכל זאת לא רשמת איזה מרכז,

מרכז הארץ ?

מרכז הטיים סקוור וכו'

אז אמליץ על:

IHOP

international house of pancakes

באתר תוכל למצא את הסניף הקרוב לביתך :wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

gsi,

הזכרת לי נשכחות....

בתחילת שנת 2000 גרנו תקופה בפלורידה ולפחות פעמיים בשבוע היינו

קופצים לאכול שם פנקייקים,

מנות גדולות עם תוספות בלי סוף מלאות קצפת ומוגזמות כמו שרק בארה"ב יודעים להכין...

• תוכן חדש...