Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

חיפשתי בכל הרשת מקום להזמין מדבקות בומבסטיקר, אני לא מוצא משהו טוב..

יש כאן מישהו שהזמין והלינק של המקום עדיין שמור אצלו על המחשב?

אשמח מאוד לעזרה, תודה!

פורסם

כמעט ואין להשיג סטיקרבומב ויניל ביחידות, רק גליונול בגלים שונים. אם התכוונ לספר מדבקות, המדבקות לא שרדות על רכבים

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

כמה זמן זה שורד? והאם עשית ציפוי כלשהוא??

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
כמעט ואין להשיג סטיקרבומב ויניל ביחידות, רק גליונול בגלים שונים. אם התכוונ לספר מדבקות, המדבקות לא שרדות על רכבים

מדבקה אחת גדולה

לא הסברת מה אתה מנסה לכסות במדבקה ככה שלא נוכל לעזור ממש..

מה אתה רוצה לצפות במדבקה?

הינה עריכה שעשיתי בפוטושופ על הרכב שלי:

2hpunoj.jpg

נראה לי שאני אוותר על הקטע של הספויילר ואשים רק על הכנף, מראה, ובפנים קצת.

http://www.ebay.com/itm/261113318681?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

אני הזמנתי את המוצר הזה, הוא איכותי וההדפס שלו נראה מעולה (ואני פדנט בקטע הזה)

זה המוצר על הרכב שלי (אל תתייחס לעריכה)

301581_10151330531458021_1699265598_n.jpg

נראה טוב! המדבקה קטנה, אם אני ארצה להדביק על חלקים גדולים?

תודה, מאוד יקר לטעמי. אם אני לא אמצא מקום טוב אז אזמין מהם.

פורסם

נראה טוב! המדבקה קטנה, אם אני ארצה להדביק על חלקים גדולים?

הלינק שהוא נתן לך הוא למדבקה בגודל A4

תודה, מאוד יקר לטעמי. אם אני לא אמצא מקום טוב אז אזמין מהם.

שים לב לגודל המדבקה (מטר על מטר)

באדום

פורסם

לדעתי מה שאתה מתכנן לעשות ברכב שלך מאוד מוגזם, זה יותר מתאים לחלקים קטנים, זה מגיע בדפי a4, וגם אני מחזק על המדבקות מהקישור של ebay, מניסיון.

IMG_1555.jpg

פורסם
באדום

כן ראיתי את המטר על מטר, אני מחפש להזמין גודל במחיר יותר זול

לדעתי מה שאתה מתכנן לעשות ברכב שלך מאוד מוגזם, זה יותר מתאים לחלקים קטנים, זה מגיע בדפי a4, וגם אני מחזק על המדבקות מהקישור של ebay, מניסיון.

מסכים איתך לגמרי, אני אזמין ואני כבר אראה איפה לשים. בנתיים לא מצאתי מקום להזמין ממנו מדבקה בגודל יותר גדול מדף a4

יש מישהו שיודע?

פורסם

לכל אלה שמעלי, רציתי לשאול מה רע במדבקות של הספר סטיקר בומב, אם אני רוצה להדביק איתם על הדאשבורד הם ייפלו?

אולי עדיף לפותח השרשור לקנות את הספר וזהו לא?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם
לא ייפול, כמובן שזה בתנאי שאתה מפרק את החלק הרצוי ומנקה עם אלכוהול את שאריות השומנים מכל הספריים

איזה אלכוהול מומלץ (שלא ייפגע בצבע של הדאש)?

ואם הדשבורד לא חלק אלא עם מלא נקודות כאלה:

http://206gti.net/206sw-review/Review/010.jpg

המדבקה תיתפס או שאין מצב?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

א' דשבורד עם טקסטורה יפגע בעמידות.

ב' המדבקות הן מדבקות נייר עם פיגמנטים שממש לא עמידים לאור שמש, גם עם לכה. ניסיתי. אחרי חודש זה נראה זוועה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
א' דשבורד עם טקסטורה יפגע בעמידות.

ב' המדבקות הן מדבקות נייר עם פיגמנטים שממש לא עמידים לאור שמש, גם עם לכה. ניסיתי. אחרי חודש זה נראה זוועה.

באותו דעה כמו שלך.

יש מישהו כאן שיש לו מקום להזמין בומבסטיקר יותר גדול מדף בגודל A4?

• תוכן חדש...