Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סטאפ חדש טוב יכול להיות למשל :

Pioneer DEH-7450SD

סאב מורל פרימו 12.4

קומפוננט מורל הייבירד 602

מגבר JBL GTO1004

------

5000 שח.

סליחה שאני נדחף , איפה יש חנות שמוכרת את השילוב הזה במחיר הזה?

האם זה כולל התקנה?

פורסם

הכל מידד שנייה

אקליפס 7200 משומש או 80 PRS (חדש,מחו"ל).

JL AUDIO 10W3V3 אומנם יש משומש במחיר מופקע (מעל חדש), אבל זה סאב מעולה, מנסיון.

מונו חביב בשבילו, גם יש כמה טובים בפורום המכירה (יש אלפיין חדש לגמרי...)

מגבר ארבעה ערוצים- לא חסר טובים בפורום המכירה (זטק סלסטרה ...)

כבלי רתכת, ושאר פיצפקעס מEBAY.

תגיע לתוצאה הרבה יותר טובה.

SCANSPEAK

פורסם
סטאפ חדש טוב יכול להיות למשל :

הבנתי, תודה.

Pioneer DEH-7450SD

סאב מורל פרימו 12.4

קומפוננט מורל הייבירד 602

מגבר JBL GTO1004

------

5000 שח.

סליחה שאני נדחף , איפה יש חנות שמוכרת את השילוב הזה במחיר הזה?

האם זה כולל התקנה?

הכל מידד שנייה

אקליפס 7200 משומש או 80 PRS (חדש,מחו"ל).

JL AUDIO 10W3V3 אומנם יש משומש במחיר מופקע (מעל חדש), אבל זה סאב מעולה, מנסיון.

מונו חביב בשבילו, גם יש כמה טובים בפורום המכירה (יש אלפיין חדש לגמרי...)

מגבר ארבעה ערוצים- לא חסר טובים בפורום המכירה (זטק סלסטרה ...)

כבלי רתכת, ושאר פיצפקעס מEBAY.

תגיע לתוצאה הרבה יותר טובה.

ראיתי שהרבה משתמשים מוכרים מערכות שלמות בפורום מכירות, אך אינני יודע איזו מהן לבחור, אני לא מבין בנושא.

אשמח מאוד לדבר עם אחד חברי הפורום שמבין בתחום בתוכנת מסרים מיידים, סקייפ אם יש או אפילו בה"פ, בכדי להרכיב מערכת יד שנייה. או להתיעץ איתו.

פורסם

הקפצה.

יש כאן מישהו שמוכן לעזור לי להרכיב מערכת יד שנייה (לקנות מחברי הפורום בפורום מכירת אודיו) בזמנו הפנוי?

בה"פ או בסקייפ d4ryno

המון תודה!:wink:

פורסם

הרכבת מערכת מיד שנייה יכולה להביא לתוצאות מצויינות בתקציב של מערכת פשוטה.

אבל קח לצומת לבך שלא רק המחירים האטרקטיביים הם שהופכים את הבחירה במשומש לתוצאה טובה.

יש להשקיע מחשבה בכל רכיב וגם בהתאמתו לשאר הרכיבים.

מתגובתך נשמע שאתה די נמהר ורוצה כבר לארגן תוכנית וקדימה למתקפה.

אמליץ לך מאוד לא להסתמך נטו על מה שימליצו לך כי טעם אישי מאוד חשוב במערכת, יכולים להיות רכיבים איכותיים מאוד שעל אף העובדה הזו לא יישמעו לך טוב בכלל.

מנסיון עבר, וגם מייעוץ והסתכלות מהצד בהרבה אנשים וחברים מהפורום קניות כאלה מסתיימות באכזבה ואח״כ תהליך ארוך של מכירת הציוד הקיים (שכולל הפסד כספי) ומרדף לא פוסק אחר רכיבים מחליפים.

קח את הזמן, תגיע למפגשים נסה לשמוע מגוון של צירופים של ציוד ותעשה הכל לאט

פורסם

בגדול זה נכוו, בייחוד לגבי קומפננט וסאב, את השאר (הגברה, hu, חיווט, התקנה) אפשר לקנות לפי המלצות, אף אחד לא ימליץ לך על מגבר קרדינל.....

בגדול יש בפורום המכירה שני מגברי מונו טובים מאד, האחד של אלפיין 600.1 , והשני של jl audio 500/1

באופן מפתיע יש שני סאבים של jl 12w6 , שעם החברה הזו קשה ליפול, אבל מומלץ לשמוע כמה סאבים ולהבין מה אתה אוהב.

לגבי hu שיכיל usb ושלושה יציאות rca, אפשר ורצוי לשקול אחד שיכול לתמוך בהגברה אקטיבית בעתיד (שיש לו קרוס פנימי). אקליפס 7200 , פיוניר 80prs ,קלאריון 702 cz הם האופציות המובילות לדעתי, אבל לא חייב, ואתה צריך להחליט אם אתה רוצה לצלול לעולם האודיו כתחביב, או שאתה רוצה להתקין ולשכוח.

אם להתקין ולשכוח, וותר על המונו, ועל ה hu הרציני (כמו שהצעתי, למרות שאני עדיין ממליץ על ללכת על hu כזה בכל אופן, בשביל יכולת שידרוג עתידית) , מגבר ארבעה ערוצים טוב, סאב 10" או 12" חביב בגישור, וקומפוננט. שמוגבר פאסיבי, יתנו אחלה תוצאה, ותשאר יכולת שידרוג עתידית.

SCANSPEAK

פורסם

לכל דבר יש גוון צליל, גם לhu וגם למגברים.

למרות שלא ימליצו פה על מגברים סיניים ולא משהו עדיין יכול להיות שאחד לא יתאים לו כמו שמישהו אחר אוהב, בדיוק כמו הדיונים על האם מגברים דיגיטליים טובים לסט או לא? יש שיגידו שאין הבדל ויש שיגידו שיש הרבה הבדל.

אם הכיוון למערכת בנויה טוב ומשהו עם תוצאה, לא ממליץ לדבר עם מישהו וככה להרכיב סטאפ לפי הטעם שלו.

פורסם

גוון צליל של מגבר זו כבר התפלפלות שלא תיכנס לו בתקציב, שהרי באטלר סינפוני או מקינטוש לא יהיו פה, זה נכון שיש שוני בין מגברים, אבל דחילק חבר, הבחור לא עם תקציב או ידע בשביל להבחין בינהם כלל וכלל.

הוא בא לקבל עצה לציוד טוב,לא "הייאנד" ובמקרים כאלו לפי דעתי כן אפשר לקבל עצה חברית, שתהווה נק' התחלה יותר טובה מ 1004 למשל, כאילו אם בא מישהו ומבקש מערכת ב 3 k זה נגמר בקלות בדוטק ו 1004 , ואם בא מישהו שמוכן להעלות את הרמה אז אי אפשר להמליץ לו על מגבר?

וגם אני ואתה לא קנינו ציודים לאחר שמיעה מדוקדקת של -כ-ל- המתחרים, ובוודאי שלא בחרנו מגברים על סמך השתלבותם עם דרייברים ספציפיים, אולי דומים .

לגבי הגברה דיגיטאלית, לשם כל החברות הולכות היום, אני נשאר עם הישנים.

לפוחת השרשור, כדאי לשמוע לפני, להבין איזה ציוד נשמע לך יותר טוב, או מה כבר מוגזם מבחינת תקציב, הסוד לבניית מערכת רצינית אינו טמון רק ברכיבים, שכן במהלך התחביב מתחלף לו האבה ציוד, פעם זה איזה טויטר צורם, פעם זה מיד באס פחות אגרסיבי, ופעם זה hu עם עטד איזה פיצר או שנים.

SCANSPEAK

פורסם

דבר בשם עצמך ידידי, אני את כל מה שקניתי שמעתי לפני, החל מהפוקאל k2p עד לפיקולו וגם ה99.

לתת לבנאדם הוראות לך תקנה זה וזה מבלי לדעת איך הוא יתחבר לצליל זה לא מקצועי, זה שווה ערך להמלצת מתקין שימכור את הסחורה שלו.

המלצתי היא לא רק למערכת היי אנד עם באטלרים/וסינפוני, במלוא הכוונה גם מערכת דלת תקציב יכולה להישמע מעולה!

הדוגמא הכי אהובה עליי להדגמה היא חבר הפורום רודי שלצערי ממעט בהופעותיו במפגשים בזמן האחרון, מערכת סבירה לחלוטין, מוראל טמפו, hu פיוניר כלשהו (לא מהדגמים הגבוהים) ותתפלא מגבר קראנצ׳ שאוהבים לרדת עליו כאן. ואתה יודע מה? שומעים הרבה יותר טוב מהרבה מערכות שאני מכיר.

אותו דבר יוני שלנו שאתה מכיר מקרוב, hu אלפיין 9855, סאב לא מזוהה, מגבר קיקר, והפוקאל k2p (שבעכבות השמיעה אצלו החלטתי גם לרכוש כאלה) סט שלם, אחת המערכות הטובות ששמעתי.

הגברה דיגיטלית לשם כל החברות הולכות? איזה חברות? מי הן כולן? יש כמה, להכליל את כולן זה עוד משהו חסר שחר.

עם סאבים של Jl אי אפשר לטעות? הנה דוגמא לך שגם אני מרבה להשתמש בה תמיד, הw6 שאנחנו כלכך אוהבים, אדי לאנוס לא מסוגל לשמוע אותו יותר מ5 דקות, אז מה אם גם פותח השרשור יהיה בעל טעם דומה? לא עדיף שיגיע למפגש 2 לפחות יקבל כיוון?

ילמד קצת מהמנוסים ולא ממוכרים בעלי אינטרס? ולא יחפש להחליף רכיבים כל חודשיים כי פתאום שמע משהו יותר מעניין.

ההמלצה להגיע למפגשים ולשמוע היא הכי ידידותית וטובה שאפשר לתת למישהו מתחיל בתחום שלא רוצה לזרוק כסף לפח.

אז שוב כמו שאני מרבה לומר לך, לא הכל ידוע לי כשם שלא הכל ידוע לך, אז תבסס את תגובותיך לפני שאתה מפרסם.

פורסם

דבר ראשון יש לי הרגשה שאתה מנסה להכנס בי קצת,

דבר שני בכל אחד מהפוסטים שלי מודגש שרצוי ומאד מומלץ להגיע למפגשים, ולא רק בשרשור הזה.

דבר שלישי, אם זיכרוני איננו מטעה אותי, פרט לאיטלקי החדש, את שני המגברים הנותרים קנית ללא שמיעה, כך גם עם המידים, ועל המגבר שזה עתה נמכר הגנת (בצדק), מול כל ביקורת שלילית).

וחבר יקר כמו שהפצרת בי אז ל-א למכור אז את ה w3 שלא קיבל מספיק כוח, כי אתה ידעת שהוא טוב, יכלת אז לומר טוב זה לא הטעם שלך, תמכור. אבל לא, המלצת לבנאדם שאמר לך שהוא לא מבסוט, ושכנראה זה לא הטעם שלו לא להפתר מהציוד הסורר.

באמת שאני מודה לך על העקשנות אז, אני מאד אוהב אותו, וכראיה הוא יושב בחדר בעוד השמן בבגאז, התינוק לא יימכר.

SCANSPEAK

פורסם

דבר ראשון באמת שאני לא מנסה להיכנס בך, אני מנסה להכניס בך את המשפט של תפסיק לדבר בלי ביסוס.

ואתה לא מפסיק עם זה.

המגבר היחידי שלא שמעתי ממה שקניתי הוא האודיסון ואותו קניתי בגלל המחיר ושהייתי תקוע וכבר הסברתי לך את זה, מידים מהסדרה הזאת לא שמעתי אבל שמעתי סט 2 חלקים וידעתי מה אופי הסאונד של החברה,סט, מה עוד שהתייעצתי עם מספר אנשים לפי (בינהם רומן וליאור) שחתמו את העניין בכך שהגוון יתאים מאוד לגוון של הפוקאל אליו המיד היה מיועד להצטרף.

מעבר לזה שמעתי הכל, לא יודע למה אתה מתעקש ומתווכח איתי על עובדות שלא ידועות לך, זה הכל.

ישנו הבדל עצום בין אלמנט שלא קיבל את התנאים שלו (במקרה הזה w3), שאני כבר מכיר את הטעם שלך, מעבר לזה אמרת לי מה חסר לך בו, ומה עוד ששני חברים קרובים שלי (שבעצם דחפו אותי לתחביב הזה) משתמשים בסאב הזה ואני מכיר אותו מצויין, לבין המלצה שלא קולעת לטעם של מישהו.

תשים הפרדה בין מקרה למקרה.

• תוכן חדש...