Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי טויוטה קרינה, 97, שנקנתה לאחרונה. שמתי לב כשאני נוסע בקו ישר ההגה לא נמצא באמצע, אלא נוטה ימינה בכ30 מעלות.

הסיבה שאני לא מאמין שהבעיה היא בפרונט היא מכיוון שההגה לא מושך לשום כיוון, כלומר אם אני עוזב את ההגה בנסיעה בקו ישר, הרכב ממשיך בכיוון הנסיעה ישר.

לפי דעתי, מישהו מתישהו פירק את ההגה ולא החזיר אותו כמו שצריך, יכול להיות?

בכל אופן, כדי לתקן את הבעיה צריך לפרק את ההגה?

ואם כן, אז איך עושים זאת בדיוק עם כל העסק של הכרית אויר?

תודה לעונים...

פורסם
איך מפרקים את גלגל ההגה? יש כרית אויר, זה לא מסוכן?

לא חובה דרך גלגל ההגה,אך גם זו שיטה.

הפעולה של מירכוז גלגל הגה מכונה בעגה המקצועית "ישור שפור", זו פעולה משלימה לכיוון הפרונט ומתבצעת במידת הצורך ע"י מכון הפרונטים.

פורסם

צריך למרכז את גלגל ההגה ,ע"י פירוקו .כעיקרון אפשר לעשות את זה לבד זה די פשוט ,רק צריך לנתק את המצבר לפני בגלל הכרית אוויר(או לפרק את הפלג הכתום של כרית האוויר מתחת לחובקי ההגה מלמטה) .

אבל אם אף פעם לא עשית את זה תשאיר לבעל מקצוע .

דרך אגב זה נגרם מפני שהחליפו או שיפצו מסרק הגה באוטו ,ולא מירכזו את ההגה בסיום העבודה .

זה עבודה של בערך 10 דקות .

פורסם

נראה לי שאני יעשה את זה לבד, לא בגלל החיסכון (גם), אלא כי טוב ללמוד ולכן שאלתי, תודה לכולם על ההסברים.

כרגע האוטו עובר צבע כללי, בעוד כשבוע אעשה זאת ואעדכן...

פורסם
נראה לי שאני יעשה את זה לבד, לא בגלל החיסכון (גם), אלא כי טוב ללמוד ולכן שאלתי, תודה לכולם על ההסברים.

כרגע האוטו עובר צבע כללי, בעוד כשבוע אעשה זאת ואעדכן...

אני אישית חלק דברים בשביל ללמודבפעם הראשונה הייתי נותן למי שמבין ומסתכל איך הוא עובד ואז לומד.. לא כל דבר אני חושב ששווה בפעם הראשונה לגעת לבד..

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

לא תמיד ניתן להגיע למרכוז מושלם על ידי פירוק גלגל ההגה והחזרתו בזווית שונה.

כמות השיניים על מוט ההגה היא (לפחות ברכבים שאני ראיתי) יחסית לא גדולה, ולאחר פירוק והרכבה גלגל ההגה יישב במקום ב 30 מעלות שמאלה - נניח ב 10 מעלות ימינה. ומצב ביניים אין.

ממליץ לגשת למכון פרונט ולבצע מירכוז כמו שצריך.

• תוכן חדש...