Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאנסר 92 צריך המלצה על מקום אמין באזור חדרה

*הכרתי את צביקה בפורום אך הבנתי שהוא לא מתעסק בניקוי רק כיוון

*אשמח לשמוע הצעות.

 

תודה.

פורסם

ממה שאני הספקתי להכיר את צביקה הוא ועוד איך מיתעסק בניקוי ושיפוץ קרבורטורים. האם אמר לך בוודאות שהוא לא מיתעסק בזה או שכך אתה מסיק?

פורסם

שלום רב !

מישהו מהמגיבים כאן, הבין מדוע פותח השרשור , ביקש לקבל עלות נקוי קרבורטור, מבלי לפרט אפילו ברמז, מדוע הוא מבקש לבצע נקוי קרבורטור, מה הסימפטומים ותופעות הלוואי, שבעקבותיהם הוא מבקש לבצע נקוי?

מה כולל הנקוי?

האם הקרבורטור מפורק לגורמים?

האם מכלול הצוק, שהוא המכלול הכי בעייתי, שהיום כבר לא ניתן לשיפוץ, בגלל חוסר חלקי חילוף, ישופץ גם במסגרת הנקוי?

מה זה נקוי האם זה ריסוס הקרבורטור בספריי קרבורטור?

האם זה כולל החלפת סט אטמים וגומיות, דיאפרגמה תאוצה, גומית מגן אבק (גרמושקה) למשאבת התאוצה ועוד?

האם הקרבורטור מפורק ומשופץ והלקוח ממתין לגמר נהשיפוץ, או הלקוח מקבל קרבורטור משופץ מהמלאי, במידה וקיים כזה במכון קרבורטורים?

האם מכלול הצוק שהוא חלק בלתי נפרד מהקרבורטור, אך לא תמיד הוא זקוק לשיפוץ רק לנקוי חיצוני, הוא תקין, והאם הוא הסיבה לסימפטומים של הלקוח ואולי שיפוצו או כוונו לפי הוראות יצרן(ולפי הספר), הוא הצורך היחידי?

אולי הקרבורטור זקוק לכוון ולתאום , וגם מכלול הצוק, ובכך ניתן להסתפק?

האם תשובה ותגובה לשרשור כזה, חייבת להגיע מבעל מקצוע בתחום, מבלי לראות את הרכב, לשמוע את המנוע ולחוש בסימפטומים?

האם המחיר שמוצע מבלי לראות את הרכב, הוא המרכיב החשוב, וזאת מבלי לראות את הרכב?

האן ניתן לתת הצעת מחיר בטלפון , למוצר , שהוא לא מוצר מדף, והוא כולל מרכיבים רבים, שמתגלים תוך כדי האבחנה הראשונית, והטיפול בהמשך?

 

במשך 32 שנים בענף, התלבטתי יום יום עם השאלות האלה, והשתדלתי תמיד להמנע מלתת הצעת מחיר כשהרכב לא נמצא אצחי במבון, למרות שזה הרתיע לקוחות רבים, שביקשו סך הכל לעשות סקר מחירים, ולא לבצע בפועל, טיפול בקרבורטור, ואום ענניין המחיר הזול ביותר , והבצועים ווהשקעה הגדולה ביותר לא פרופציונאלי למחיר, הפסדתי לקוחות פוטנציאלים רבים בשל כך, אך סיננתי בכך גם טרדנים רבים, אך התחייבתי לתת הצעת מחיר רק שהרכב ברשותי, ואם ניתן היה להסתפק, בכוון הקרבורטור בלבד, ו/או בכוון הצוק האוטומטי הבעייתי בדגמי לנסר עד שנות ה90(מנועי 8 שסתומים), ובמנועי שנתוני 91 עד 93(מנועי 12 שסתומים) בעלי קרבורטור שונה, אך עם מכלול צוק בעייתי אחר, הייתי מטפל ומכוון את הצוק והקרבורטור, ונמנע משיפוץ יסודי שכולל פירוק הקרבורטור לגורמים, שבמחיר הרכב היום הוא השקעה גדולה ללקוח יחסית לעלות הרכב, אם כי מצדיקה את עצמה, ומחזירה את ההשקעה, תוך זמן קצר בחיסכון בדלק, בשיפור התאוצה, ההתנעה , ועבודת סדירה של המנוע, והארכת חיי המנוע.

יש לציין שפותח השרשור הוא לא בעל הרכב, חברו בעל הרכב, והוא מבקש לקבל הצעת מחיר לנקוי, מבלי לדעת את הסימפטומים ברכב, והאם הם קשורים בכלל לקרבורטור.

שום בעל מקצוע, לא בדק תחילה את הרכב, ולכן לתת הצעת מחיר מבלי לראות את הרכב מיותרת ולא רצינית.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

 

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

×
×
  • תוכן חדש...