Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

100 העשירים של ישראל 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי החזר ההשקעה..

אל תישכח שאתה שאנחנו פה בישראל ולא בחו"ל, אם כל הבירוקרטיה ומערכת המיסוי שלה.

כמות חובבי הספורט המוטרי פה קטנה ביחס לשאר העולם המערבי, וגם הרבה אנשים לא ירצו לבוא לישראל גם מסיבות פוליטיוצ וגם בטחוניות אז ההשקעה לא כזו בטוחה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחרי שהייתה לו ראשונה בצבע ירוק אלפא בהיר (כמו גלידת פיסטוק) ועכשיו האלפא שלו לבנה עם סימות 58 :shock:. ותמיד מול ה 156 חונה 147GTA, ככל הנראה אישתו.

אלי-שקופץ מיד פעם לבקר:-P

ה-147 GTA, היא של הבן שלו [לפי שמועות].

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
ואת ה-156 הירוקה הוא מוכר במחיר שערוריה של 340000 ש"ח יש קונים?
  • על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
ואת ה-156 הירוקה הוא מוכר במחיר שערוריה של 340000 ש"ח יש קונים?

איזה מודל? כמה ק"מ ? שמורה? :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
תיקון קל.

שרי אריסון נוהגת ב CL600 שחורה מודל 2004 (סיומת 57). אני ראיתי אותה ברמזור.אה וה CL היא בי טורבו :-D .

אם אתה בטוח שזו הייתה היא..

אז כנראה שיש לה צי-רכב פרטי, הרי לא חסר לה מקום חניה ב20 הדונם שלה במושב בני-ציון :wink:

פורסם

אכן, וה 147 חנתה במשך סמסטר שלם מולי באוניברסיטה של תל אביב וכל פעם התפעמתי מהרכב וקיויתי שהבן של שמחזיק אותה, יודע לפחות להעריך אותה.

מדהימה !!!

פורסם
איזה מודל? כמה ק"מ ? שמורה? :wink:
מודל 2002

60000 ק"מ

יד ראשונה משגריר:wink:

250000 ש"ח היה מתחיל להשמע הגיוני!

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
מודל 2002

60000 ק"מ

יד ראשונה משגריר:wink:

250000 ש"ח היה מתחיל להשמע הגיוני!

אחת חדשה לא עולה באיזור ה400K ?

ירידת ערך של 40K בשנתיים? זה הכל?

ואנשים פה אמרו שאלפא לא שומרת על הערך שלה :lol:

פורסם

9.ולדימיר דובוב נוהג בג'יפ ב.מ.ו X5 חדשה ואישתו בסובארו B4 .

אגב ה-147 gta של הבן של מיכאל לוי למכירה אם כן אשמח לדעת למה אני מחפש נואשות אחת........

פורסם
9.ולדימיר דובוב נוהג בג'יפ ב.מ.ו X5 חדשה ואישתו בסובארו B4

תוך חצי שעה עוצרים ליד הבית שלך 2 מכוניות מרצדס שחורות, ומתוכה יוצאים 8-10 רוסים עם תתי מקלע ומרססים לך את הבית והרכב. :-P

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

לגבי מיכאל לוי- הוא נוהג בפרארי

אשתו נוהגת באינטגרלה EVO לבנה (שלא מזמן היא נתנה לה לנשק עץ, אל דאגה היא

תוקנה)

הבן \ הבת נוהגים בשתי ה GTA אחת 156 סטיישן ואחת 147

לגבי הגברת אריסון- היא נוהגת להגיע למטוס הפרטי שלה בבימר סדרה 7 ארוכה

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
יש לנו בארץ שטחים לא מנוצלים כדוגמת הנגב

ששם אפשר לבנות מסלולים באיזה גודל שאתה רוצה.

לבנות אפשר גם בטימבקטו. מסלול מירוצים דורש קהל ודורש נהגים. כמה אנשים יבואו להתחרות בו אם הוא יהיה שעה וחצי מהמרכז? כמה אנשים יבואו לראות בו מירוצים? כמה אנשים יגררו את עצמם לטראק דייז אי שם בנגב (למרות שבצם זה מה שרובנו עושים כבר היום :wink:).

לי בלט משהו אחר ברשימה הזאת: סוכנות פורשה בישראל מוכרת 20 מכוניות בשנה. לא ראיתי אף אחת מהן אצל 100 העשירים. אז מי קונה אותן?

פורסם
לבנות אפשר גם בטימבקטו. מסלול מירוצים דורש קהל ודורש נהגים. כמה אנשים יבואו להתחרות בו אם הוא יהיה שעה וחצי מהמרכז? כמה אנשים יבואו לראות בו מירוצים? כמה אנשים יגררו את עצמם לטראק דייז אי שם בנגב (למרות שבצם זה מה שרובנו עושים כבר היום :wink:).

להזכירך. בשנות ה-80 היה מסלול מירוצים באשקלון, שמשך אלפי צופים לכל מירוץ. תאמין לי שאם יהיה פה מסלול מירוצים, יגיעו אנשים, יגיעו נהגים, רק שזה יהיה חוקי. [קיבנאמט עם כל הבירקורטיה הזאת].

לפני שנה אמנם הופסקו המירוצים המחתרתיים [ראלי], גם בעקבות הפשיטה של המשטרה, וגם בגלל הרצון של כל הנוגעים בדבר, לא להפריע להליך החקיקה. אבל כשאירגנו מירוצים, הגיעו הרבה צופים, למעשה למירוץ אחד שאירגנו במגידו, אני מוכן להישבע שראיתי לפחות 1500 איש. וזה ממירוץ שעובר מפה לאוזן! [אני כמובן לא מדבר על הרייסים בכבישים, אלא על מירוצי ראלי עם מכוניות מירוץ שמיועדות לכך].

כשהייתה ליגה מסודרת של אופנועים בנחשונים , ביחד עם קארטינג, גם לשם הגיעו הרבה צופים.

אז אני קצת יותר אופטימי ממך בנוגע לזה, אני רק מקווה שהעסק לא יהיה מסריח וינוהל כמו שצריך, כי אחרת הכל יפול. זה לא עסק לחאפרים.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
להזכירך. בשנות ה-80 היה מסלול מירוצים באשקלון, שמשך אלפי צופים לכל מירוץ. תאמין לי שאם יהיה פה מסלול מירוצים, יגיעו אנשים, יגיעו נהגים, רק שזה יהיה חוקי. [קיבנאמט עם כל הבירקורטיה הזאת].

לאשקלון קרה שהגיעו גם 15 אלף איש למירוצים, שזה יותר מאשר לרוב משחקי הכדורגל בארץ - אבל אשקלון נמצא בסך הכל כחצי שעה מתל-אביב. אנשים יגיעו למירוצים מדי פעם גם אם הם יהיו מרוחקים, אבל כדי שזה באמת יהיה תחום פופולארי, חייבים לאפשר לו להיות כזה.

חשוב גם שהוא יהיה רווחי למארגנים ושתהיה לו חשיפה שתמשוך ספונסרים. נהוג להגיד שבעסקים יש שלושה דברים חשובים: מיקום, מיקום ומיקום, ולכן המסלול חייב להיות קרוב לאיזור המרכז. הרי לא כל יום יתקיימו בו מירוצים, והוא יצטרך להתפרנס גם מימי מסלול ומהדרכות בנהיגה מתקדמת ונהיגת מירוצים. כדי שהספורט הזה ישגשג בארץ הוא חייב להצליח כלכלית. זה אינטרס של כולנו.

• תוכן חדש...