Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר מזה זמן מה אני משתעשע במחשבה להחליף את הפיג'ו 206 שלי [שנת 2001 מנוע 1.4] ברכב חדש יותר.

על הרכב מודבקת מודעה ופחות או יותר אני לא ממש מתאמץ למכור אבל אמרתי שאם כבר משהו יבוא אז אני אזרום.

אתמול בלילה מתקשר אלי אדם והנה הדיאלוג:

הוא: שלום אתה מוכר את הרכב.

אני: כן

הוא: אתה מעונין בהחלפה ?

אני: לא ממש.

הוא: תשמע יש לי סקודה פאביה שנת 2012 אבל אני צריך כסף מזומן כי נתקעתי בלי כסף, אני בונה בית חדש וחשבתי להחליף, כמה כסף שווה הרכב שלך?

אני: בסביבות ה15.

הוא :אתה יכול לרדת עכשיו.

אני: לא כרגע אני עסוק ,אם אתה רוצה אפשר מחר.

הוא: לא ,כרגע אני נמצא פה למטה ואני מאשדוד בכלל.

אני: תשמע אני לא פנוי ,הרכב שלי שווה 15 הוא מתוחזק ברמות ואין לי את המחיר שאתה רוצה על הרכב שלך.

הוא: תשמע בגלל שאני לחוץ אני מוכן לרדת ב 10K ש"ח מהמחירון ונעשה טרייד אין.

כל העסק נשמע לי חשוד ברמות.

למה שמישהו שיש לו רכב ששווה לא מעט כסף מוכן ורוצה להוריד מהמחר מחירון שלו ולקנות רכב בשעת לילה מאוחרת ללא בדיקה ללא התמקחות ,

כל המנורות האדומות שלי נדלקו.

אמרתי לו שאני לא מעוניין באדיבות אך בצורה תקיפה .

האם ישנם דרכים נוספות לעקוץ אותי מלבד בדיקת עיקולים בבנק הדואר [במידה והייתי מתפתה לעסקה באמצע הלילה ] ?

תודה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

רוב הסיכויים שאכן זה היה נסיון עוקץ.

יכול להיות שהרכב נגנב שעה קודם, והוא מתחזה לבעל הרכב.

יכול להיות שמדובר ברכב גנוב שמסמכיו זוייפו להתאים לרכב אחר.

יכול להיות שזה בכלל לא הרכב שלו אלא של אחותו ויש לו ת.ז. שלה, והוא חייב מזומן לצורך רכישת סמים כאן ועכשיו.

ויכול להיות עוד המון דברים.

עשית בשכל לדעתי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לאור מה שכתבת - זה באמת נראה חשוד (והאסוציאציה שלי, היא שמישהו מנסה למכור רכב שלא שייך לו / גנוב, ו"לזכות" בצורה כשרה ברכבך).

alfa 156 2.5.

פורסם

ברגע ששומעים "אני מאשדוד/באר שבע/נהריה" וכד', שזה כביכול אמור להראות לך כמה רחוק

נסע הבנאדם בשבילך, זה אמור להדליק פרוז'קטור רציני. שאתה מוסיף את שאר מלל השיחה

שתיארת, המסקנה היא שעשית בשכל.

• תוכן חדש...