Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חושב שיש בזה חוקים, כל אוניבסיטה וכל פקולטה והגחמות שלה.

אני עשיתי ביואל גבע, שילמתי 6.6K, קיבלתי 745, מישהי שלמדה איתי והשקיעה הרבה יותר זמן קיבלה 580 (והיא לא פרחה סתומה בכלל), אני חושב שיואל גבע זה ביה"ס הכי איכותי, מצד שני הוא גם הכי יקר. לא ממליץ על לחמן ולא ממליץ על הייקיו.

בכל אופן, אני אישית לא מסוגל לשבת וללמוד לבד, אם אתה כן, אולי תוכל ללמוד בעזרת האינטרנט כמו שחבר טוב שלי עשה וקיבל 730 ומשהו. אם לא - כך קורס, בדוק גם את אנקורי אגב. בכל מקרה - לקורס שתיקח יש אמנם השפעה מסויימת אבל בסוף השאלה היא האם המוח שלך מחווט בצורה הנכונה לפסיכומטרי (שלדעתי הקשר שלה ללימודים אקדמיים קלוש מאד).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני לא יודע על סמך מה אנשים מרשים לעצמם להמליץ לא ללכת למכונים מסוימים... פסיכומטרי זה דבר מאוד דינמי, האיכות של הקורס שלך תלויה רק במדריך. אני בטוח שיש בלחמן ואנקורי מדריכים שהם טובים יותר וטובים פחות, כמו גם ביואל גבע וקידום.

אתם יכולים להמליץ על המכון שהייתם בו, אבל להמליץ לא ללכת למכון אחר, במיוחד אם לא התנסיתם בו באופן אישי זה קצת לא לעניין.

ד"א ביואל גבע הכיתות הכי גדולות בד"כ, זו נקודה שצריך לקחת בחשבון אם יש לך קשיי ריכוז.

פורסם

מסכים בהחלט עם OMERROZ . המון (למעשה כמעט הכל ) תלוי במדריך. כל התוכנות מחשב, ספרי לימוד אינם שווים את הנייר שהם כתובים עליו. לגבי מכון כזה או אחר -יש מדריכים מעולים בכל מכון ויש מדריכים גרועים בכל מכון (כן ,גם במכונים היקרים ביותר).אני מעביר את הקורס עם נגיעה מינימלית בחומרי הלימוד, ומתמקד בחומרים שפורסמו ע"י המרכז הארצי, ובעיקר בהעמקת הבנה של המבחן אצל התלמיד.

(גילוי נאות : אני עוסק בהדרכת פסיכומטרי קרוב ל-10 שנים, לימדתי ב-3 מכונים שונים)

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אם כבר פסיכומטרי,אפשר איזשהו הסבר עדין על איך הדבר הזה מהווה מדד למשהו\הצלחה באקדמיה?

ובואו נקפוץ לאחרי זה שהתחלתם כבר קריירה עם "תואר" ששם זה בטח שלא מבטא שום דבר...

יש כל כך הרבה אפשרויות סינון יותר אפקטיביות ונכונות,מאיפה הגיע המבחן הזה בכלל?

פורסם

מבחן פסיכומטרי אכן מהווה כלי סינון, קיים מ1981. יוסד אגב, ע"י האוניברסיטאות.

המבחן הישראלי העתק מדוייק של SAT האמריקאי (במיוחד לאחר השינוי שעבר באוקטובר האחרון). עד כדי כך, שאף היו לי תלמידים שהתקבלו ללימודים בארה"ב על סמך ציון פסיכומטרי ישראלי.

מיותר לציין, שמבחן כזה או דומה לו, קיים כמעט בכל מדינה באירופה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
בבן גוריון מקבלים פסיכו של יולי, אז בטח גם בשאר זה אמור להיות כך.

מועד יולי זה על בסיס מקום פנוי, אפילו התלמידי מכינות לא יוצאים דופן במקרה הזה. עד סוף יולי יש כבר שיבוצים ומפיצים מכתבי קבלה. הציון של יולי לא יגיע לפני אמצע אוגוסט.

לדעתי איפה עשית את הקורס פחות חשוב, יותר חשוב כמה אתה משקיע ואיך הראש שלך עובד. איפה שלא תחליט לעשות את הקורס מומלץ לקנות ספרים של קורסים נוספים בשביל אקסטרא תירגול.

עריכה, המגיב מעליי הזכיר לי שיש אפשרות לגשת לsat בארה"ב ולהתקבל עם הציון שלו לאונ' בארץ, הרמת ידע שנדרשת שם נמוכה מהותית אבל כמובן שהמבחן באנגלית.

• תוכן חדש...