Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש בידי בערך 45 אלף ש"ח

לוי יצחק אומר ש 205 GTI היא 15 במחירון, האם ניתן למצוא במצב טוב במחיר הזה?

אם כן , כמה יעלה לשפר לה ת'צורה? :)

כמה יעלה לשים לה מנוע MI16 ? אם יש פה מישהו עם 205 GTI שמעוניין למכור

או שיש לו ומוכן לעזור לי ולהסביר לי אני אשמח, תודה מראש.

אורן.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ממליץ לקטוע את הרעיון באיבו!

קח את ה45K שלך וחפש משהו מודרני יותר .

שקול :

פיאסטה דיינמיק 16V

פולו

פונטו

האצ'בק 96'

סקסו

106

איביזה

קורסה

כולן בן השנים 96-99

פרוייקט ה205 כבד. צריך המון סבלנות ועצבים! אתה בטוח שאתה מעוניין?

זו כמובן המלצה , שנובעת מקריאת הודעותיך האחרונות ללא כוונת פגיעה חו"ח.

פורסם
שלום,

יש בידי בערך 45 אלף ש"ח

לוי יצחק אומר ש 205 GTI היא 15 במחירון, האם ניתן למצוא במצב טוב במחיר הזה?

אם כן , כמה יעלה לשפר לה ת'צורה? :)

כמה יעלה לשים לה מנוע MI16 ? אם יש פה מישהו עם 205 GTI שמעוניין למכור

או שיש לו ומוכן לעזור לי ולהסביר לי אני אשמח, תודה מראש.

אורן.

נמאס מהיונדאי קופה???

ועכשיו לעיקר, כמו שנאמר וידוע, 205 GTI זה רכב שקרעו לו את הצורה! והוא גם ישן בנוסף לכל.

אתה רוצה לשפר אותו ולהביא אותו לביצועים סבירים ואפילו מעבר. , אל תשכח שיש מושג כזה עייפות החומר ועל זה נאמר רבות.

ובלי קשר אליך OPELGT , הורגים אותי האנשים שחושבים שברג שקנית לך רכב ההוצאה מסתכמת בזה ובביטוח..

ישר קופצים על שיפורים, תקנה , תנהג , תהנה, תחסוך, זרוק, ותקנה משהו יותר חדש..

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אם אני קונה אחת מאילו , לא נשאר לי כסף לשיפורים

אני רוצה לשפר ת'עסק..

שאלות :

אילו רכיבים אתה מתכוון לשפר ב205 לדוגמא?

יש לך מושג מהי עלות אחזקה של רכב כזה לשנה? ללא שיפורים.

למה שלא תקנה 205 משופרת כבר?

205 GTI אפשר למצוא ב 18 במצב מצויין (ב20 במצב מעולה)

מהי ההגדרה למעולה?

מהם שיפורים לפי הבנתך ? פילטר אגזוז צ'יפ , או יותר מכך?

תן פרטים , כדי שנוכל לכוון אותך.

פורסם

מנוע MI16, וכמובן שלישית הפלא פילטר אגזוז וצ'יפ

מתלים , קפיצי הנמכה , מחזקים אנערף כל מיני כאלה

כרגע אין לי הרבה כסף אני רוצה להתחיל לשפר לאט לאט , אז בגלל זה אין באפשרותי לקנות משופרת

פורסם

205 טובה, מושתלת MI תעלה לך לא פחות מ 30.

אבל בשביל מה לך MI ? אתה יודע מה זה MI ? מה טוב בו ?

אני מסקים עם ארצ'י, אין לך צורך ב205, יש לך אלטרנטיבות הרבה יותר טובות.

פורסם

נהגת פעם בGTI??? נסעת בה כנוסע???? יש לך נסיון כלשהי ???

ה205GTI היא אחד הרכבים היותר נושכים ויותר קשים לנהיגה שקיימים , תקנה אחת כזו (אם תמצא) , תלמד אותה , ואם תצליח להחזיר אותה למצבה המקורי והמצויין ולא לרסק אותה על עמוד\עץ\חומה\איביזה טורבו אז תחשוב על שיפורים....

כמו עם היונדאי... קודם תקנה את הרכב , תלמד אותו , תחזיר אותו למצב סביר+ ואז תשפר מה שתרצה... זו דעתי

:-)

פורסם

אני ממליץ ללכת על 306 XSI/S16, הרבה יותר מודרני, גיר מצויין, שלדה מדהימה, לא שובר עצמות וכו' . . .

נכון שלרכב אין ביצועים מטורפים אבל כתור רכב ראשון זה רכב מצויין, לרכב יש הרבה פוטנציאל (לא שיפורים !!!!! אני מדבר על התנהגות) והוא מאוד מהנה לנהיגה . . .

ה-306 היא רכב מצויין כתור רכב ספורט ראשון, היא סלחנית (בניגוד ל-205) ואחרי שאתה מרגיש שמיצית את הרכב אתה תוכל להחליף לו מנוע ל-MI (אני נותן לך רמז, יש פה מישהו בפורום עם 306 בעלת MI) או פשוט לעבור לרכב יותר טוב . . .

אם כל מה שרשמתי פה לא מעניין אותך אז מצטער להודיע לך שהתנהגות אתה לא מחפש וכל מה שחשוב לך באוטו זה כח, כח וכח. אז אני ממליץ לך לקנות VR6 או איזה מכונית שרירים אמריקקית, הם יתנו לך הרבה ביצועים בקו ישר, כולם יחשבו שיש לך ז*ן גדול, תשפר אותה ותקרע אימפרזות (ואם אתה באמת כזה אז אני ממליץ לך להתרחק מ-205 GTI, נותרו מעט מאוד יצירות מוטוריות מדהימות כאלה וחבל על כל אחת שמגיעה לאוהבי הרייסים שפשוט הורגים את הדבר הקטן והמדהים הזה) . . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ן ולא לרסק אותה על עמוד\עץ\חומה\איביזה טורבו אז תחשוב על שיפורים....

שכחת משהו!!!

וזאת תאונה נפוצה מאוד: מדרכה.......! :roll:

פורסם
אני ממליץ ללכת על 306 XSI/S16, הרבה יותר מודרני, גיר מצויין, שלדה מדהימה, לא שובר עצמות וכו' . . .

.

גיר מצויין לXSI , זה חדש... :shock:

אם לגיר שמנפק נפילות סל"ד כ"כ גדולות , ממש בורות! אתה קורא גיר טוב , אז אתה יודע מה זה גיר טוב!

אין לי מושג מה קורה לגבי הS16..

פורסם

.

גיר מצויין לXSI , זה חדש... :shock:

אם לגיר שמנפק נפילות סל"ד כ"כ גדולות , ממש בורות! אתה קורא גיר טוב , אז אתה יודע מה זה גיר טוב!

אין לי מושג מה קורה לגבי הS16..

אני חושב שהוא התכוון לאופי פעולת הגיר, אשר מנהיגה בוולקנים עם מנוע ה2 ליטר (אותו גיר כמו בXSI אני חושב), התרשמתי ממנו עמוקות,

אתה ממש מרגיש את התמסורת נכנסת :shock: ... (לעומת ה145 1.7 שם אתה מרגיש שאתה בוחש במוט והוא נכנס )

נדמה לי שרוני גם זרק פעם משהו על התחושה המצויינת של הגיר בS16.

טל.

פורסם

הגיר של הוולקן לא ממש קוטף את התואר "מצטיין", לא ביחסי העברה (שם התואר קרוב יותר ל"מכפיר") ולא במהלך הידית שלמרות שהוא די מדוייק הוא לא מהיר מספיק ומציע הבדל תמוהה בין ההילוכים הלא זוגיים לזוגיים.

הגיר בS16 כבר טוב יותר במקצת עם חלוקת הילוכים טובה ומהלך עדיף.

רדרוז - רשמנו לך כבר כמה פעמים שלא על כל דבר חייבים להגיב, נכון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...