Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סובארו ג'סטי 1200 GLI ויש לי 10000 שקל לשיפורים. אני רוצה שהאוטו יאיץ יותר מהר. ויהיה צליל יותר יפה.

איזה שיפורים אני יכול לשים ?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למכור את הסובארו ב3000 שקלים לחסוך מעבר לעשרת אלפים ש"ח, להגיע לתקציב של 25 אלף ש"ח ולקנות קליאו ספורט או 306 חמה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
למכור את הסובארו ב3000 שקלים לחסוך מעבר לעשרת אלפים ש"ח, להגיע לתקציב של 25 אלף ש"ח ולקנות קליאו ספורט או 306 חמה.

ללא ספק.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

לפי דעתי לא כדאי בכלל להשקיע ברכב כזה אני אומר תראה מה התקציב אומר לך ביד 2 תקנה רכב טוב למשל הונדה סייוק לאוטו יש פתיחות חבל על הזמן או פגו 206 אוטו חמוד לא הכי מהיר אבל עם כבר לשפר אז הייתי משפר אותו

8)
פורסם

חח אני עדיין מת לשפר אותו... או להחליף לו מנוע ל 1600 ... למה זה רכב קטן ששוקל קצת.. ועם מנוע 1600 הוא יטוס..

פורסם

מנוע 1600 לא יהיה חוקי (אם זה מעניין אותך). הרכב בבסיס שלו בעל יכולות צנועות למדי. המנוע הכי חזק שלה זה היה מנוע 1.3 של סוזוקי. מנועים 1.0/1.2 עם 3 צילינדרים לא הצטיינו ביכולות מדהימות מבחינת הכוח. החלקים המקוריים בספק אם ייחזיקו תוספת כוח רצינית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הרכב הזה שווה פלוס מינוס כמו מעטפת בזוקה משומשת עם רמת בטיחות של עגלת סופר, אין לך מה לעשות איתו חוץ מלטפל בו יפה, לא להתעלל בו ולחסוך המון בדלק.

הרכב הזה לא נועד לשום דבר חוץ מלהוביל 4 יפנים למקום חפצם בתוך העיר.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

ראיתי ביוטיוב לא מעט סרטונים של ג'אסטי 1.2 טורבו 4x4!

אפשר לבנות ממנה אחלה רכב, הכל עניין של תקציב והשקעה.

אני דווקא כן רואה בזה משהו מגניב ביותר, לקחת רכב ישן ותמים כזה ולהפוך אותו למפלצת קטנה.

פורסם

זהו? 1.2 מזה התלהבת? אנשים שמים בג'אסטי בחו''ל מנוע Sti ונוסעים ביום יום.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כ"כ קל לשים טורבו ?, עכשיו אני אשים שניים+ אופציה למשושה טורבואים.

זה לא רכב לשיפורים, זאת קופסת טונה גדולה עם מנוע.

עזוב את הרכב הזה במנוחה, כל ניסוי שתעשה יפוצץ את המנוע.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
ראיתי ביוטיוב לא מעט סרטונים של ג'אסטי 1.2 טורבו 4x4!

אפשר לבנות ממנה אחלה רכב, הכל עניין של תקציב והשקעה.

אני דווקא כן רואה בזה משהו מגניב ביותר, לקחת רכב ישן ותמים כזה ולהפוך אותו למפלצת קטנה.

אני מסכים איתך!!! חח

• תוכן חדש...