Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי משהו מעניין אני צריך את העזרה שלכם מה אתם אומרים.

בעיקרון הרכב אמור לשמש אותי לנסיעה מראשון לתל אביב ללימודים .

אני צריך רכב חסכן , וטיפולים זולים . התקציב עד 35k .

יש לי הצעה דרך חבר של חבר פיגו 206 אוטו 1.4 יד 1 עשתה 40K ק"מ שנתון : 2004 . ללא תאונות והוא מתחייב בבדיקה .

הוא דורש עליה 23K שקל , והוא גמיש עוד קצת .

מה אתם אומרים ? הצעות נוספות יתקבלו בברכה .

פורסם

הרכב על פי מה שאתה מספר עשה בשמונה שנים מה שבדרך כלל עושים בשנתיים. תבדוק טוב שלא הריצו את הקילומטרז' והיסטוריית טיפולים. אם אכן זה המצב ואין שום דבר "פישי" אז כמובן שמדובר במציאה.

פורסם

אין שום דבר רע ברכב הזה, ואת הצרכים שלך הוא ישרת היטב.

אני אישית פחות מחבבת את הגיר האוטומטי, שהוא פחות מוצלח או חסכוני מה206 הידני.

בכל אופן, בדיקה במכון תסגור לך את כל הפינות, והמחיר שהציעו לך עוד ירד.

אופציה יותר בטיחותית בטווח התקציב שלך - פולקסווגן פולו/סיאט איביזה 1.4 2005-06

בהצלחה,

ענת

http://malkabakvish.blogspot.co.il/ מבחני דרך במלכת הכביש

https://www.facebook.com/queenoftroads פייסבוק

http://instagram.com/queen.of.the.roadאינסטגראם

פורסם

איך בודקים שלא הריצו את הקילומטרז ?

וחשבתי על הפולו אבל הבנתי שהחלקים והטיפולים שלה ממש יקרים . שזה דבר שאני לא יצליח לעמוד בו במידה ואוטו יצטרך תיקון יקר או איזה חלק יקר אחר .

איזה שנתון מוצלח של 206 שהוא ידוע בתור רכב מוצלח ?

פורסם

דיפדפתי קצת ביד 2 ראיתי 206 שנתון : 2006 מנוע 1.6 , עשתה 72K דורשים עליה 31K שקל .

השאלה שלי אם יש הבדל בצריכת דלק אם זה 1.4 או 1.6 המנוע .. אני לא מבין כזה גדול , סליחה על הבורות .

תודה

פורסם
איך בודקים שלא הריצו את הקילומטרז ?

וחשבתי על הפולו אבל הבנתי שהחלקים והטיפולים שלה ממש יקרים . שזה דבר שאני לא יצליח לעמוד בו במידה ואוטו יצטרך תיקון יקר או איזה חלק יקר אחר .

איזה שנתון מוצלח של 206 שהוא ידוע בתור רכב מוצלח ?

הרכב טופל במוסך מורשה ? גש למוסך עם בעל הרכב ובקש היסטוריית טיפולים, אם אתה רואה שבאחד הטיפולים הקילומטרז גדול יותר מהטיפול הבא - סימן שטיפלו ברכב.

הפולו יקרה יותר לאחזקה אך אם אתה לא מטפל במוסך מורשה ועושה כמה טיפולים פשוטים בעצמך זה לא יהיה עול כלכלי כבד עליך. לגבי שנתון מוצלח של 206, תנסה למצוא שנתון כמה שיותר גבוה באופן עקרוני אני לא יודע אם יש תקלות ידועות בשנתונים ספיצפיים.

דיפדפתי קצת ביד 2 ראיתי 206 שנתון : 2006 מנוע 1.6 , עשתה 72K דורשים עליה 31K שקל .

השאלה שלי אם יש הבדל בצריכת דלק אם זה 1.4 או 1.6 המנוע .. אני לא מבין כזה גדול , סליחה על הבורות .

תודה

יש הבדל כמובן בצריכת הדלק, ככל שהמנוע יותר חזק צריכת הדלק עולה, לא תמיד מדובר בהבדל משמעותי אך אתה צריך להחליט אם טיפה יותר כוח יהיה משהו משמעותי או שאתה מחפש לחסוך כמה שניתן.

פורסם

יש הבדל כמובן בצריכת הדלק, ככל שהמנוע יותר חזק צריכת הדלק עולה, לא תמיד מדובר בהבדל משמעותי אך אתה צריך להחליט אם טיפה יותר כוח יהיה משהו משמעותי או שאתה מחפש לחסוך כמה שניתן.

זה לא "טיפה יותר כוח", זה הבדל משמעותי בין 1.6 110 כ"ס לבין 1.4 75 כ"ס. יש גם הבדל של כ 3-4 קג"מ במומנט לטובת 1.6 וזה משמעותי מאוד.

ה 1.4 אוטומטית די עגלה, 1.6 זריזה בהרבה וצריכת הדלק שלה כמעט זהה.

פורסם

אני קניתי אתמול פיזו 206 2006 1.6 אוטומטית. 58K

בבדיקה אמרו לי שקילומטרז' נמוך (באופן משמעותי) זה למעשה חיסרון, מכיוון שזה גורם לבלאי מואץ של הגיר האוטומט

הם טענו לנקישות ברוורס, נזילות שמן ותשבת קרועה. כמו כן המנוע מוציא פיח וצריך לעשות אינפוזיה.

המכון בדיקה הוא מ.מ.מ בני ברק.

לתשומת ליבך.

אני מתכוון לפרסם פה מחר את הבדיקה המלאה לפענוח של החברים. תודה מראש :)

פורסם

לי יש 206 1.6 ידנית ולשותף שלי לדירה מזה שנה וקצת יש 206 1.4 אוט'.

לאחרונה יצא לי לנהוג כמה פעמים במכונית שלו איזור ת"א/איילון.

לנהיגה עירונית (ובוא נודעה באמת, איילון במרבית שעות היממה הוא נהיגה עירונית עד עמידה) ה1.4 מוצלחת יותר.

מנוע ה1.6 דיי מת מתחת ל4000 סל"ד, בעוד ה1.4 נותן רוב מה שיש לו מטורים דיי נמוכים (ככה זה מנועי 8 שסתומים "של פעם"), כך לשימוש שלך לא הייתי טורח ומשקיע כסף וכאב ראש בחיפוש 1.6, במיוחד לאור העובדה שיש לך מועמדת 1.4 שעל פניו נראית מעולה.

לרכב שלי (04) יש 170 א' ק"מ ונמצא ברשותי 3 שנים, של השותף (03) 120 א ק"מ ובבעלותו 5 שנים, שתיהן מציגות אמינות טובה (אפילו מצויינת שמתחשבים בעובדה שמדובר ברכב צרפתי בן עשור).

בשנה הזאת הרכב מגיע עם 4 כ"א וABS והבנות לבית פולקסווגן/סיאט לא יציגו רמת בטיחות משופרת, הן דיי דומות.

תנסה לאמת ק"מ, קח לבדיקה במוסך שמתמצא במכוניות הללו (חפש המלצות כאן בפורום) וסע לשלום.

מדובר בדגם מוצלח!

פורסם

בסך הכל אני רואה פה שרוב האנשים ממליצים על 206 .

השאלה שלי עם רכב שנת 2004 יוכל להחזיק את עצמו למשך 3-4 שנים בנסיעות מראשון לציון לתל אביב כל יום עם כל הפקקים ..

כשאני יקח את הרכב לבדיקה מאיזה תקלה אני הכי יצטרך לפקוח את העיניים ? יש איזה בעייה ידועה של ה 206 ?

אם למישהו יש עוד איזה הצעות על רכבים אחרים או סתם לעזור לי אני אשמח .

כמו כן רמת גימור , חווית נסיעה לא חשוב לי בכלל . חשוב לי רק חסכן ואמין . - תקציב עד 35K - מקסימום !

פורסם

שים לב שהשמן מנוע שבו השתמשו הוא סינטטי מלא בצמיגות 5-40, שמן גיר מקורי בלבד של אסו ונוזל קירור של טקניק פיג'ו. שקול להתקין קולר גיר, כדי שהגיר לא יתחמם בנסיעות עירוניות.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

השאלה שלי עם רכב שנת 2004 יוכל להחזיק את עצמו למשך 3-4 שנים בנסיעות מראשון לציון לתל אביב כל יום עם כל הפקקים ..

הזכרת לי את המצחיקולים ששואלים אם אפשר לנסוע לאילת עם רכב בן 10 שנים.

זה חשש ללא בסיס, הרכב ישרוד הרבה יותר מזה.

ולתוואי נסיעה שלך באמת אין צורך לחפש מנוע 1.6, אני ממליץ שתלך על הרכב שהזכרת פה, רכב עם ק"מ כזה הייתי חוטף.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אתה יכול לבדוק גם את הגרנדה פונטו חסכונית ויותר בטיחותית מהפיגו,יש לה גיר רובוטי לטוב ולרע,כלומר חיסכוני אבל פחות חלק מאשר אוטומטי רגיל.

אבל למצוא רכב עם נתונים כמו ה206 שמצאת זה לא פשוט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...