Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אציין שגם כתבתי הודעה זאת בכללי.

היום בבוקר בכביש איילון לכיוון הרצליה (במקטע שבין גלילות להרצליה) עצר אותי שוטר שנהג בניידת מאחוריי. חצי דקה לפני שעצר אותי, ראיתי אותו עומד בשוליים, מסיים כנראה את ענייניו עם רוכב קטנוע. אני מציין זאת משום שכלל לא הבחנתי בו נוסע אחריי (בד"כ אני כל הזמן "על המראות" מעבד נתוני דרך), מה שאומר שהוא נהג לפחות במהירות של 180 בכדי להשיג אותי. בקיצור, עצר אותי על מהירות של 132 קמ"ש, 40 קמ"ש מעל המותר. במקטע כביש זה, מסתבר, יש לנהוג 90 קמ"ש (כי כולנו הרי נוהגים בסוסיתות מודל 67'). קצין משטרה צעיר שהגיע למקום, "זיכה" אותי בפסילה מנהלתית ל- 30 יום+ משפט בעוד חודשיים בערך. מאחר שרשיון הנהיגה הכרחי לי מאד, האם כדאי לי לקחת עו"ד שינסה להוציא אותי מהברוך ויחזיר לי את רשיון הנהיגה תוך כמה ימים או שיש לי סיכוי להתמודד לבד ולעשות זאת בעצמי (לאחר שאגיש בעצמי בקשה לביטול פסילה מנהלתית)? אשמח גם לקבלת שמות של עו"ד טובים בתחום התעבורה.

אני מחזיק ברשיון נהיגה כמעט 14 שנה. בעברי שתי עבירות מהירות, שתיהן 20, 30 קמ"ש מעל המותר. עבירה ראשונה בשנת 2002, עבירה שנייה שבגינה קיבלתי גם פסילה לחודש, בשנת 2007. בנוסף, עבירה על אי חגירת חגורת בטיחות.

פורסם

קיבלתי פסילה מנהלתית לשלושים יום + הזמנה למשפט בעוד חודשיים. לא נראה לי שניתן להמיר לאזהרה שכן קצין המשטרה היה עושה זאת.

פורסם

איזה הוכחה מצולמת יש לו?

האם הוא עצר אותך על סמך מהירות הנסיעה שלו או על סמך מצלמה/לייזר וכו'?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם השוטר עצר אותו זה רק על מד מהירות לייזר.

תמונות דיגיטליות נשלחות אל בעל הרכב הרשום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
איזה הוכחה מצולמת יש לו?

האם הוא עצר אותך על סמך מהירות הנסיעה שלו או על סמך מצלמה/לייזר וכו'?

עידן

אני מניח שהייתה לו דבורה. הוא הראה לי במכשיר שהחזיק בתוך הניידת את המהירות שכביכול נסעתי בה.

פורסם
אם השוטר עצר אותו זה רק על מד מהירות לייזר.

השוטר עוצר גם כאשר הוא מבצע אכיפה עם דבורה או וסקאר (למיטב ידיעתי כבר לא בשימוש, עקב אמינות).

- לא ניתן להמיר לאזהרה עבירה מסוג הזמנה לדין.

- נפסלת מנהלית, כנראה בגלל עבירות מהירות בעבר.

- יש כמה עו"ד מומלצים כאן בפורום, בצע חיפוש. יש סיכוי שהוא יצליח להחזיר לך רשיון עד המשפט.

- איזה סוג מכשיר כתוב בדוח ההזמנה ?

פורסם

מכשיר בתוך הניידת, כנראה דבורה.

בצע חיפוש, היו שלל שרשורים על המלצות לעורכי דין.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
השוטר עוצר גם כאשר הוא מבצע אכיפה עם דבורה או וסקאר (למיטב ידיעתי כבר לא בשימוש, עקב אמינות).

- לא ניתן להמיר לאזהרה עבירה מסוג הזמנה לדין.

- נפסלת מנהלית, כנראה בגלל עבירות מהירות בעבר.

- יש כמה עו"ד מומלצים כאן בפורום, בצע חיפוש. יש סיכוי שהוא יצליח להחזיר לך רשיון עד המשפט.

- איזה סוג מכשיר כתוב בדוח ההזמנה ?

המשפט שלי אמור להתקיים לקראת סוף חודש מאי. את הרשיון עצמו אני אמור לקחת 31 יום מהרגע בו הוא נלקח. המשפט נועד, אני מניח, בשביל "לזכות" אותי באי אלו נקודות+ קנס+ שלילה נוספת (כמובן תלוי אכזריותו של השופט).

מכשור מסוג VXO24856. לא מסומן בדו"ח כדבורה.

פורסם

אם אין עילה לפסילת הדו"ח מסיבות טכניות, 10 נקודות מובטחות לך.

גובה הקנס ומשך השלילה תלויים ביכולת המו"מ שלך.

לאור עברך התעבורתי ומכיוון שחופש התנועה יקר לך, כדאי להיעזר בעו"ד כבר בשלב של הבקשה לביטול פסילה מנהלתית.

פורסם

המקטע הזה הוא "איזור ציד" ידוע ומוכר היטב. כביש ישר, ארבע מסלולי, פנוי לרוב,מואר וסלול היטב.

לעיתים קרובות עומדת ניידת עם ממל"ז על אי התנועה הימני אחרי גשר גלילות.

לא שזה עוזר לך במשהו - אבל להבא הזהר שם.

קח לך עו"ד,

ממליץ בחום על עו"ד אסף שמיר , (היועץ המשפטי של הפורום) שהוציא אותנו מברוך הרבה יותר גדול מזה.

יש עדיין אפשרות שהוא יחזיר לך את הרשיון עד המשפט (למרות שעוה"ד אוהבים שבאים אליהם לפני השימוע אצל הקצין, מה שלא רלוונטי מבחינתך, כי הקצין הגיע בשירות מיוחד,עד אליך:x ), אבל יותר חשוב מזה - הוא יצליח להפחית את העונש שלאחרי המשפט.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אם השוטר עצר אותך אחרי שעצר את רוכב הקטנוע בקש לראות את הדו"ח הקודם ואיזה מהירות נקלטה שם.

אני הייתי במשפט על מהירות שבו לפחות 4 אנשים נשפטו בדיוק על אותה המהירות באותו מקום וע"י אותו השוטר.

כשהערתי את תשומת ליבו של אחד הנשפטים הוא לא רצה לעורר בעיות ונשפט והודה.

פורסם

1. אם רשיונך יקר לך, תיעזר בעו"ד (כן, זה עולה כסף, הרבה כסף - אבל זה יותר זול מאיבוד הרשיון).

אל תסתמך על כושר המיקוח שלך - מאחר ואיננו רלוונטי.

2. מהירות הנסיעה של השוטר במטרה לעצור אותך - איננה רלוונטית (וזה מותר לו לצורך ביצוע תפקידו - לא נכתב בציניות).

3. המספר שרשמת - זה כנראה מספר הזיהוי של מכשיר האכיפה (מספר סריאלי).

4. אתה יכול לבקש דוחות קודמים - אך לא תקבל.

פורסם

תיקון לתגובתי הקודמת :

עו"ד טוב יכול לצמצם נזקים, אך לא יכול להבטיח לך ניסים (ואם הוא מבטיח - תמצא מישהו אחר...).

הוא יכול לבדוק את חומר הראיות של המשטרה בצורה מקצועית ולמצוא כשלים בעבודת המשטרה ואשר יקלו על דינך.

פורסם
אם השוטר עצר אותך אחרי שעצר את רוכב הקטנוע בקש לראות את הדו"ח הקודם ואיזה מהירות נקלטה שם.

הוא יכל לבקש אבל אף אחד לא יתן לו, ואם הדוחות ינתנו זה חמור מאוד.

יש כאן פגיעה בצנעת הפרט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...