Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא, גם מכוניות כמו סוסארו ג'אסטי ופיאט אונו הסתובבו עם תוויות 1.0/1.1. GL/S וכו'. וכמובן גם רבות אחרות.

זה לא משהו יחודי או משהו להשוויץ בו.

טוב, לא רק.

אבל היו דגמים שהיו שמים את הנפח רק בגרסאות בכירות בדיוק בגלל זה.

פורסם

יצרני יוקרה אף פעם לא שמו על הרכבים שלהם רמות גימור. כאשר מזמינים רכב כזה אפשר לבקש לקבל אותו ללא תויות של תת דגם. נניח מישהו נוסע על מרצדס עם מנוע קטן ולא רוצה שאחרים ידעו מזה.

נפח מנוע לא נותן הרבה כאשר יש טורבו וטכנולוגיות שונות, אלא אם כן נפח מנוע ממש גדול. זה מביך לרשום שרכב מצוייד במנוע 1.2 כי אנשים לא מבינים שבגלל טורבו הוא כמו 1.6.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תחשבו היום על ילד שהולך ברחוב, ואין לו מושג מה הרכב שלפניו.

לי זה בטח היה חלק חשוב מהמשיכה שלי לתחום הזה.

ואני חושב שגם להרבה אחרים.

בדיוק :o

תמיד ידעת שסובארו קיימת ב 1.3, 1.6, 1.8 DL+GL, אונו 45, 60, 70 וטורבו, BX 14, 16, 19 ועוד הרבה דברים מעניינים אחרים....

פורסם
בפאביה עדיין רשום מאחור 16V...

כי עד לא מזמן היה להם גם מנועי 8V בקונצרן. היצרן רוצה לציין על גבי הרכב שלו את הדברים המיוחדים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בדיוק :o

תמיד ידעת שסובארו קיימת ב 1.3, 1.6, 1.8 DL+GL, אונו 45, 60, 70 וטורבו, BX 14, 16, 19 ועוד הרבה דברים מעניינים אחרים....

היום הילד יודע את זה מהאייפון שיש לו ביד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כי עד לא מזמן היה להם גם מנועי 8V בקונצרן.

עד לא מזמן?

מנוע 1.2TSI הוא עם 8 שסתומים.

• תוכן חדש...