Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ידעתי שיש כ"כ הרבה גרסאות של המיטו עכשיו. בכל מקרה התלתן ב 160K זה לא באמת חדש, בפועל זה היה המחיר כבר מזמן. השאלה האם המחיר "האמיתי" הוא נמוך עכשיו מ 160.

emotion of motion

פורסם

מן הסתם גם על המחירים הללו תהיה הנחה מסויימת גם אם לא גדולה מבעבר.

עם זאת, מחיר התלתן לעולם לא היה 160K, גם בהנחה מיוחדת ולדעתי זה מחיר אטרקטיבי מאוד.

גילוי נאות: הכותב ניהל בעבר את אולם התצוגה של אלפא בחיפה ות"א ואינו עובד באלפא כרגע.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אחרי ה-500 והאלפא, הגיע זמן גם לאיזה הורדת מחירים באבארט'.

לא הגיוני שמיטו תלתן ירוק תעלה אותו מחיר כמו אבארט' פונטו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

למה זה לא הגיוני? היא בפירוש מכונית טובה יותר (ולטעמי, ולטעם רבים גם יותר יפה).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
סליחה, באתר של אלפא רומאו מופיע דגמי 2013, 159 חדשה.

כנראה שהם לא עדכנו את האתר דיי הרבה זמן

חבל שהם לא מעדכנים, ה4C נמצאת שם אבל את ה159 לא הורידו?

אני מרגיש צורך לחזור על זה - ה 4C מופיעה בדגמי 2013 עם כיתוב ההשקה בקרוב...

בישראל!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מבחינת מיצוב.

מיטו היא גרסה יוקרתית לפונטו, כמו שאאודי A1 היא גרסת יוקרתית לפולו.

גם מבחינת כוח המיטו תלתן יותר חזקה.

ככה שיש לך גם עניין של גם כוח וגם מיצוב.

חוץ מזה, שהמכירות של הפונטו אבארט' לא כל כך גבוהות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

המיטו תלתן חזקה ב-5 כ"ס שלמים. לעומת זאת היא מתנהגת באופן טוב בהרבה ולא קופצנית תחת בלימה כמו המיטו. בנוסף היא גם נוחה יותר.

המותג אבארט אף הוא נועד לבדל עצמו ואינו ממצב את עצמו, בניגוד לעבר, כפונטו GT או HGT. לכן לפחות מבחינת מיצוב, ההערה פשוט אינה נכונה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בישראל!

כן אני יודע, הבאתי את זה כדוגמא לזה שהם כן מעדכנים את האתר, אבל להוריד את ה159 לאחר שנגמר הייצור לא השכילו לעשות... זה מה שמוזר לי.

פורסם

בישראל!

בכתבה שקישרו כאן (carstube או משהו כזה) יש ציטוט מאוד מפורש של מנהל כלשהו בסמל"ת, שמספר על זה שהיא תופיעה כאן לקראת סוף 2013.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
כל עוד היבואן לא יוציא את הראש מהתXX נמשיך לראות רסיסי אלפא פה ושם.

המחיר של המיטו צריך להתחיל בלא יותר מ 135K , והגוליטה ב 150K , זה בהנחה שהיבואן רוצה למכור רכבים ולא תדמית בלבד.

אבל יבואן אלפא לצערי לוקה באותה מחלה של קרסו עם דגמי הספורט, הרבה מלל , מחירים מטורפים ומכירות אפסיות.

מתי ניתן יהיה להביא רכבים ביבוא אישי חופשי ונטול בירוקרטיה על מנת ללמד את יבואני הרכב שניתן ואפשר אחרת...

לדעתי אתה מעט מגזים. המחירות אינן אפסיות, בכל זאת בשנים האחרונות ישנה התעוררות משמעותית של המותג בארץ.

מעבר לזה, יש שיפור מתמיד באיכות השירות ותאמין לי שלקוחות צ'מפיון לא מקבלים משהו דומה מהפן הזה.

בישראל!

לוט בערפל. גרסת ההשקה תיוצר ב1,000 עותקים בלבד. כמה מזה יגיע לישראל, אם בכלל? נניח שאלפא רומאו יזרקו עצם לסמל"ת וישחררו כמה יח', מה יהיה המחיר?

המיטו תלתן חזקה ב-5 כ"ס שלמים. לעומת זאת היא מתנהגת באופן טוב בהרבה ולא קופצנית תחת בלימה כמו המיטו. בנוסף היא גם נוחה יותר.

המותג אבארט אף הוא נועד לבדל עצמו ואינו ממצב את עצמו, בניגוד לעבר, כפונטו GT או HGT. לכן לפחות מבחינת מיצוב, ההערה פשוט אינה נכונה.

+1.

אגב, גם היתרון של 5 כ"ס במיטו לעומת האבארט אינו וודאי. בכל אופן, זה זניח לחלוטין.

-------------------------------------------------

לא הצלחתי האם ההנחה של 16,000 ש"ח רלוונטית רק לגרסת "פרוגרשיין" או שגם עבור רמות הגימור הגבוהות יותר ("דיסטינקטיב", "מילאנו").

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מעבר לזה, יש שיפור מתמיד באיכות השירות ותאמין לי שלקוחות צ'מפיון לא מקבלים משהו דומה מהפן הזה..

מה שווה השיפור בשירות אם כל לקוח פוטנציאלי שרוכש את הרכב בשנה הראשונה (פלוס מינוס) להגעתו לישראל הולך להיעקץ בכמה (עשרות) אלפי שקלים כשהיבואן פתאום יפיל מחירים?

אני חושב שבכמה שנים האחרונות לא היה ולו רכב אחד בודד שסמל"ת ייבאו שלא עבר את התהליך הזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

^

1. לא ברור כל כך מה המחיר כרגע.

2. תלוי מה אתה מחפש.

3. בצע נסיעת מבחן.

מה שווה השיפור בשירות אם כל לקוח פוטנציאלי שרוכש את הרכב בשנה הראשונה (פלוס מינוס) להגעתו לישראל הולך להיעקץ בכמה (עשרות) אלפי שקלים כשהיבואן פתאום יפיל מחירים?

אני חושב שבכמה שנים האחרונות לא היה ולו רכב אחד בודד שסמל"ת ייבאו שלא עבר את התהליך הזה.

שווה, ולא מעט, במיוחד בארץ עם תודעת השירות ה"גבוהה" שיש כאן.

עם סמל"ת אני נמצא ב"מערכת יחסים" משנת 2009 ואני יכול להעיד על שיפור מורגש (בתוך חלון הזמנים הזה ולא רק מימים עברו).

מעבר לזה, במקרה של המיטו לא מדובר על מהפכה. לגבי הג'ולייטה, עדיין לא ברור האם מדובר על מבצע או מחירון חדש.

בינינו, אני אישית מעדיף לראות את סמל"ת יורדים מהעץ שלהם ומשווקים את אלפא רומאו במחירים (ואבזור) יותר הגיוניים כמדיניות ולא מבצע פה, הורדה שם. אגב, אני (לפחות נכון להיום) לעכשיו מדבר מהצד ה"נפגע".

נ.ב. היה לפחות אחד. טריבוטו פרארי :)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

המהלך עם המיטו הוא לא רע - אבל גם לא כזה מבריק, כשמביאים בחשבון שמדובר בדגם לא צעיר במיוחד, הפונה לנישה די מוגבלת.

המהלך האמיתי צריך להיות עם הג'ולייטה - והוא צריך להיות דרמטי כמו עם הפיאט 500. ג'ולייטה 120 כ"ס ידנית בדגם כניסה החל מ-127 אלף ש"ח - "לתת בראש" ליפנומטיות, לנגח בגולף 1.2 ועל הדרך להכנס גם לשוק הליסינג, למי שיחפוץ בה.

הדגם שהוזל, היה צריך לרדת ל-145K, ישירות מול גולף 1.4.

במחירים כאלו, האם למישהו יש ספק שהג'ולייטה תמכור כמה מאות מכובדות של יחידות בשנה?

בשנת 2001 זה קרה עם ה-147 זצ"ל, שנכנסה לקבוצת רישוי 2 ב-99,000 ש"ח ומכרה יפה.

בהתחשב במצב הכלכלי באירופה ובבעיות של תעשיית הרכב שם, זה בדיוק הזמן בו יוזמים מהלכים שכאלו.

אגב, לצעירים בינינו שאינם זוכרים/יודעים, אלפות ולנצ'יות עממיות(אלפאסוד, 33, דלתא) נמכרו לא רע בישראל - למרות הסטיגמות, כל עוד מחירן היה ריאלי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...