Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי מספר אלפא בארץ יש לי 2 הצעות שיפור:

1. הוספה כסטנדרט של מספר תוספות בסיסיות כחלק מכל מכירה בכל דגם - התראת רוורס, דיבורית, מראה מרכזית המתאימה עצמה לסינוור, מראות מתקפלות חשמלית. ביחס למחיר הדגמים אלו כבר לא תוספות מדהימות אלה די סטנדרטיות.

2. להרחיב את שרות alfaway לשלוש שנים (במקום שנתיים כיום)

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
1. ניסיתי בעוונותי להיות ציני ובמקום הכחשה זועמת ואפילו מתבקשת קבלתי הסכמה חלקית. אני אשם.

2. אף אחד לא קונה פיאט וזה נכון, אבל גם המון ישראלים הצביעו ליאיר.

1.אתה היית ציני, אני לא. זו האמת הכואבת.

2.מה הקשר ללפיד? פונטו 2013 היא מכונית לא אטרקטיבית. פונטו 2013 במחיר המקומי היא סוס מת.

3.אמנם לא הצבעתי עבורו, אבל אין לי תלונות על זה שהוא שם.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לגבי מספר אלפא בארץ יש לי 2 הצעות שיפור:

1. הוספה כסטנדרט של מספר תוספות בסיסיות כחלק מכל מכירה בכל דגם - התראת רוורס, דיבורית, מראה מרכזית המתאימה עצמה לסינוור, מראות מתקפלות חשמלית. ביחס למחיר הדגמים אלו כבר לא תוספות מדהימות אלה די סטנדרטיות.

2. להרחיב את שרות alfaway לשלוש שנים (במקום שנתיים כיום)

1. מראה מתכהה אוט' ומראות חשמליות יש החל מרמת הגימור "דיסטינקטיב". דיבורית שן כחולה (מה שמוכר כ-Blue&Me) לא קיימת באף גרסה (אפשר לפתוח הזמנה מיוחדת). די מביש בהתחשב בכמות הרכבים הזולים בהרבה בהם כן מקבלים דיבורית מקורית וכניסת USB/SD. למען האמת אפילו בחלק מגרסאות ה500 והפונטו זה קיים. חיישני רוורס מקוריים וחיישני לחץ אוויר נפקדים אף הם, באופן מוזר למדי (תוספות לא יקרות אשר תורמות לבטיחות).

במחיר של גרסת המילאנו, אשר עומד על 200 אלף וקצת, לא מקבלים כוונון חשמלי למושבי העור.

2. לפני שהם מרחיבים את שירות הAlfaWay, עדיף שיוסיפו שנת אחריות נוספת. שוב, בפיאט נותנים 3 וזה אותו יבואן.

כאן אפשר להזכיר שוב את המדיניות של מספר יבואני אלפא רומאו באירופה אשר נותנים אפילו 5 שנות אחריות (כמו בלינק למעלה).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
1. מראה מתכהה אוט' ומראות חשמליות יש החל מרמת הגימור "דיסטינקטיב". דיבורית שן כחולה (מה שמוכר כ-Blue&Me) לא קיימת באף גרסה (אפשר לפתוח הזמנה מיוחדת).).

יש רכבים בארץ עם BLU&ME בתוספת של 4000 שקל (כולל USB)

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

^

אני יודע שיש. יש גם ג'ולייטות עם פנסי בי-קסנון מקורי ומסך מקורי.

אבל 4,000 ש"ח תוספת והמתנה לרכב מספר חודשים בעקבות פתיחת הזמנה מיוחדת (בשביל דיבורית!), אתה לא חושב שיש כאן בעיה מסויימת?

פורסם
1.

2. לפני שהם מרחיבים את שירות הAlfaWay, עדיף שיוסיפו שנת אחריות נוספת. שוב, בפיאט נותנים 3 וזה אותו יבואן.

כאן אפשר להזכיר שוב את המדיניות של מספר יבואני אלפא רומאו באירופה אשר נותנים אפילו 5 שנות אחריות (כמו בלינק למעלה).

זה בדיוק מה שאני טוען - יש דברים בסיסים שנראים כתערובת של קמצנות ובעיקר לא הגיוניים ביחס למתחרים וביחס לקבוצה עצמה.

אם אנו יודעים שהרכבים אמינים וברחבי העולם האחריות מורחבת וזה גם ייתן מענה לכל אלו שטוענים לחוסר אמינות - אז למה לא לעשות כמו כולם ?

זה מוזר ואפילו פתטי ..

פורסם
^

אני יודע שיש. יש גם ג'ולייטות עם פנסי בי-קסנון מקורי ומסך מקורי.

אבל 4,000 ש"ח תוספת והמתנה לרכב מספר חודשים בעקבות פתיחת הזמנה מיוחדת (בשביל דיבורית!), אתה לא חושב שיש כאן בעיה מסויימת?

אניגם חושב שהמחיר מוגזם

דרך אגב יש רכבים עם BLUE&ME במלאי

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

^

זה חדש, אבל זה לא נותן מענה אמיתי. זה צריך להיות סטנדרט, נקודה. לא הזמנה מיוחדת ולא כמה רכבים במלאי.

זה בדיוק מה שאני טוען - יש דברים בסיסים שנראים כתערובת של קמצנות ובעיקר לא הגיוניים ביחס למתחרים וביחס לקבוצה עצמה.

אם אנו יודעים שהרכבים אמינים וברחבי העולם האחריות מורחבת וזה גם ייתן מענה לכל אלו שטוענים לחוסר אמינות - אז למה לא לעשות כמו כולם ?

זה מוזר ואפילו פתטי ..

אני חושב שהשיקול הוא כספי בעיקר. אחריות עולה כסף. סמל"ת לא מצטיירים כמאמינים גדולים ב-"בשביל לקבל צריך לתת" (לפחות בעניין זה).

פורסם
1.אתה היית ציני, אני לא. זו האמת הכואבת.

2.מה הקשר ללפיד? פונטו 2013 היא מכונית לא אטרקטיבית. פונטו 2013 במחיר המקומי היא סוס מת.

3.אמנם לא הצבעתי עבורו, אבל אין לי תלונות על זה שהוא שם.

1. לא הבנתי מהי האמת הכואבת, העדר הציניות או עליבות הפונטו. אם בענין השני מדובר אני מחזיק בדעה שונה, סבור שזה יופי של אוטו ולא רק בעיצובו. למעט כמובן סוגיית המחיר שם אני מוצא את עצמי יחד איתך.

2. השיפוט שלי בכל מה שנוגע ליאיר לפיד לוקה מעט, לפחות מאותו יום בו קראתי שהוא מחליף ב.מ.וו לגמרי ממוצעת בניסאן מוראנו יקרה בכדי להתחבר למחאה החברתית. גם הבחירה שלו במי שעתיד כנראה להיות מיניסטר ושמתפקיד יו"ר דירקטוריון של בנק שעסק בהצדקת ההשתכרות המרהיבה בחוצפתה של חבריו ושלו, זינק היישר למעמד הביניים, הצביעה על סוג של ליקוי בשיקול דעת, לפחות להבנתי. ובכלל יש לי רתיעה ממה שאני מזהה כפופוליזם, אבל אני כנראה די לבד בענין. ובדיוק כאן הקשר בין הפונטו ללפיד.

פורסם

רועי5 - גם אני יצאתי נגד המינוי הלא ברור של יו"ר בנק וחברת סלולר, שהמשותף להם זו חליבת הציבור, אבל תראה מה קורה עכשיו - נדמה לי שמזה עשרות שנים עשויה להיות ממשלה בלי חרדים, מה שעשוי להוביל לשינוי חלק (נכון, רק חלק) מסדרי העדיפויות. הבה ניתן להם צ'אנס.

אני מוטרד ממשהו אחר, מה"כוורת" שמלווה אותו לתפקיד, שמורכבת מכמה אנשים מאוד מפוקפקים שליוו את שרון, נניח, וכנראה הם אלה שגם הציעו למנות את אותו יו"ר בנק וחברת סלולר לתפקיד "בטחוני" עאלק. אגב, מי שראה אותו לאחרונה במציאות, בוודאי שם לב שכבר לא ממש מדובר באיש מבצעים צעיר ורענן...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
^

בהתחשב בעובדה שדיבורית BT מקורית יש אפילו בפוקוס "ליסינג", זה לא מחמיא בכלל לג'ולייטה.

אגב, גם אבארת' מספקים רק שנתיים אחריות - לא מבין את זה, הרי בפיאט האחריות היא 3 שנים :|

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בקיצור, אלפא היו וישארו אחלה מכוניות, כמשומשות!

אלפא 159 שנת 2007 במחיר של פוקוס ליסינג 2009.. :shock:

כחדשות הן פשוט לא רלוונטיות, גם לאחר הורדת המחיר.

פורסם

בימר 116 אוטומט = 165 אלף ש"ח

ג'ולייטה אוט' = 159 אלף ש"ח

ההפרש לא מספיק טוב.

יש לי בבית ג'ולייטה ידנית ובימר 116 ידנית.

הבימר ממש לא 6 אלף ש"ח מעל אלא בסגנון ה20-30 אלף ש"ח.

אלפא חייבים להוריד את המחיר עוד, זה מחיר שמתעלם ממדיניות התמחור החדשה...

פורסם

אני לא מבין את האובססיה של חברי הפורום להגן על גרנדה פונטו. על סמך כל הביקורות בחו"ל מדובר במכונית מיושנת, לא נוחה, חלשה ולא איכותית במיוחד שלא מצליחה להתמודד מול פיאסטה, סוויפט, איביזה ומכוניות רבות אחרות. מחיר משחק תפקיד חשוב, אבל בשורה התחתונה מדובר במכונית נחותה ביחס למתחרות. תוסיפו לזה את המוניטין הבעייתי, מנועים חלשים, ירידת ערך אסטרונומית ותקבלו חבילה מאוד בעייתית.

• תוכן חדש...