Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית מבחנים, בחו"ל או בארץ, הם בעלי חשיבות מאוד זעירה לפחות לגבי. ולא מדובר באיזו גחמה פרטית או חלילה זילזול במישהו, אלא בנסיון אישי שבמקרים רבים פשוט לא תאם את מסקנות המבחנים הללו. שנית ולענין האובססיה, נראה לי שאתה יכול להרגע, בינתיים אני לא רואה מסע של אוהדים הצועדים בסך וצורחים " הצילו את הגרנדה פונטו וגם את האיבו ", אפילו לא משהו דומה וגם אני שבמבט חטוף לאחור מזהה שאני די לבד בענין, לא ממש ייצרי.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין את האובססיה של חברי הפורום להגן על גרנדה פונטו. על סמך כל הביקורות בחו"ל מדובר במכונית מיושנת, לא נוחה, חלשה ולא איכותית במיוחד שלא מצליחה להתמודד מול פיאסטה, סוויפט, איביזה ומכוניות רבות אחרות. מחיר משחק תפקיד חשוב, אבל בשורה התחתונה מדובר במכונית נחותה ביחס למתחרות. תוסיפו לזה את המוניטין הבעייתי, מנועים חלשים, ירידת ערך אסטרונומית ותקבלו חבילה מאוד בעייתית.

והנה אוסף הצהרות שמבוססות על "שמעתי".

הנוחות שלה בסדר גמור וגם המרווח טוב. חלשה? תלוי על איזה מנוע מדובר. ברור שאין לצפות לביצועי על ממנוע בעל 69 כ"ס, אך יש גם מנוע עם 105 כ"ס ויש אפילו 135 כ"ס מוגדש.

מוניטין בעייתי? אולי אצלך. אצלי, על סמך ניסיון עם הרכב ועל סמך ניסיון של חברים מדובר על רכב אמין.

עם מה נשארנו? מיושנת. נכון, פיאט היו צריכים להחליף אותה כבר, אין ספק. יחד עם זאת יש להבדיל בין הEVO לגרנדה, הEVO זכתה למספק שדרוגים.

שורה תחתונה, מדובר על רכב אמין, חסכוני, זול לאחזקה ובעל התנהגות טובה (יחסית לסגמנט. למי שעניין משמעותי).

הבעיה היא התמחור, אפילו לפני שלוקחים בחשבון שמדובר על דגם יחסית מיושן.

בימר 116 אוטומט = 165 אלף ש"ח

ג'ולייטה אוט' = 159 אלף ש"ח

ההפרש לא מספיק טוב.

יש לי בבית ג'ולייטה ידנית ובימר 116 ידנית.

הבימר ממש לא 6 אלף ש"ח מעל אלא בסגנון ה20-30 אלף ש"ח.

אלפא חייבים להוריד את המחיר עוד, זה מחיר שמתעלם ממדיניות התמחור החדשה...

איפה היא מרגישה כמו 20-30 אלף יותר? במנוע החלש יותר או בהתנהגות הפחות טובה? או שאולי בחומרים הדומים באיכותם?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
רועי5 - גם אני יצאתי נגד המינוי הלא ברור של יו"ר בנק וחברת סלולר, שהמשותף להם זו חליבת הציבור, אבל תראה מה קורה עכשיו - נדמה לי שמזה עשרות שנים עשויה להיות ממשלה בלי חרדים, מה שעשוי להוביל לשינוי חלק (נכון, רק חלק) מסדרי העדיפויות. הבה ניתן להם צ'אנס.

אני מוטרד ממשהו אחר, מה"כוורת" שמלווה אותו לתפקיד, שמורכבת מכמה אנשים מאוד מפוקפקים שליוו את שרון, נניח, וכנראה הם אלה שגם הציעו למנות את אותו יו"ר בנק וחברת סלולר לתפקיד "בטחוני" עאלק. אגב, מי שראה אותו לאחרונה במציאות, בוודאי שם לב שכבר לא ממש מדובר באיש מבצעים צעיר ורענן...

לא חולק איתך את ההתלהבות מגריעת החרדים מהממשלה, פשוט ישנם ענינים חשובים יותר לטעמי והדגש המופרז שהושם על הענין הזה על ידי יאיר לפיד ומפלגתו, לפני הבחירות או לאחריהן, נבע יותר מניתוח נכון של קונצנזוס קליל וחסר מכאובים ( חוץ מאלו של החרדים עצמם כמובן ), מאשר מאיזו אדיאולוגיה, אבל זו דעתי הפרטית ויכול בהחלט להיות שהענין באמת בער בעצמותיו כל השנים, גם אם לא ראיתי שום סימן לכך.

גם לא חולק איתך את ההגדרה שהגדרת את האנשים שב"כוורת". מדובר באנשים מאוד מנוסים במו"מים פוליטיים ולי אין ספק שניסיונם זה מאוד הועיל ללפיד ומפלגתו במו"מ הנוכחי, גם אם בסופו של ענין קיבלנו ממשלה עם רוב ימני מוצק ומסיבי, אבל אולי לפיד דווקא רצה את זה כל הזמן, לא יודע.

פורסם
1. לא הבנתי מהי האמת הכואבת, העדר הציניות או עליבות הפונטו. אם בענין השני מדובר אני מחזיק בדעה שונה, סבור שזה יופי של אוטו ולא רק בעיצובו. למעט כמובן סוגיית המחיר שם אני מוצא את עצמי יחד איתך.

לאמת הכואבת קוראים אונו, ריתמו, רגאטה, 147(127 ברזילאי), דונה...להמשיך?

בתחילת האייטיז, עוד נתקלנו בפיאטים טובים ומהנים; 127, 131 ופנדה המקורית. מאז ועד להצגת הטיפו, ב-1988, החברה הזו ייצרה מכוניות עלובות למדי. אפילו מכונית הדגל, כרומה, לא היתה גאווה גדולה. כן נזכור לטובה מהתקופה הזו את האונו טורבו והריתמו אבארת', כנקודות אור בודדות.

לגבי הפונטו הנוכחית, אתה די בודד במערכה(עם עזרה מזדמנת מלב ספורטיבי) - אבל כבר הבנתי שאתה בעד הנגד ונגד הבעד :wink:.

כל עוד אתה מרוצה, אשרייך.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אונו משנות השמונים אני רואה גם היום על הכבישים וקצת מוזר לראות אוטו כזה שנחשב בזמנו לפורץ דרך מבחינות רבות ובהחלט פנינה מוטורית בקטגוריה שלו, ברשימה אחת אצלך יחד עם הראגטה והריתמו שאכן היו מכוניות מחורבנות למדי. אבל מכוניות מהסוג האחרון ומכל מיני שנים אפשר למצוא אצל יצרנים רבים וגם הכללה שלך היתה מעט סוחפת, יש לא מעט מכוניות מחורבנות בהיסטוריה של פיאט, אבל יש לא פחות מכוניות מצוינות. מכל מקום אנחנו עסקנו בגרנד פונטו על נגזרותיה השונות ועליה הבעתי דעה. וכמובן שאפו גבה תיתורת על העקיצה המקסימה שבסיום. שבת שלום שתהיה.

• תוכן חדש...