Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון ווקי טוקי ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי ווקי טוקי שהיה שלי בילדותי, מוצר סבנטיז קלאסי תוצרת יפאן עמיד וחזק עם טווח של 800 מטר. ניסיתי לסדר אותם קצת - ניקיתי שאריות של סוללה שנזלה וכו' והחלפתי את המגעים כדי שיהיה אפשר לשים סוללה. רציתי לתת לילדים, הבעיה שאחד המכשירים לא תקין לגמרי ובלחיצה על הכפתור מתחיל לצפצף (השני תקין, בלי עין רעה - בן 35). הילדים מתוסכלים, הבאתי להם סט חדש אבל זה פאקינג צעצוע סיני שנשבר פחות או יותר ברגע שיוצא מהאריזה ושבשביל לקלוט צריך להיות במרחק שאפשר לשמוע גם בלעדיו...

בקיצור - גם בשביל הנוסטלגיה וגם בשביל הילדים, יש רעיון איפה אפשר לתקן דבר כזה? החשמלאי השכונתי הסתכל קצת והרים ידיים. אבל לדעתי אין שם כלום - זה הרי מוצר הכי פשוט, נגדים וקבלים וכו' ברמה של "האלקטרונאי הצעיר"...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

כן... צעצועים עם פינות עגולות. רוצה לתקן את היפנים שלי, המרובעים והסבנטיזיים, ואני חושב שחשמלאי הגון יעשה את העבודה במחיר של הצעצועים מאוטו דיפו.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...