Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני בן 20, חייל וגר בחיפה.

אני מעוניין לרכוש אוטו לצורך ניסעות קצרות בתוך העיר (חיפה הרבה עליות).

אני מנחש באסע בערך 10,000 ק"מ בשנה פחות או יותר.

הרכב שחשבתי שהכי יתאים לי (זול לרכישה, חסכוני בדלק, אמין) הוא פיאט פונטו שנתון 99-01 ידני, שאמור לעלות לי בסביבות 7K עם קילומטראז' 150-200 אלף.

האם בחירת הרכב נכונה? כאשר הרצונות שלי זה רכב שלא יעבור את ה8K, יהיה כמה שיותר חסכוני, וכמה שפחות יבקר במוסך. (נוחות וביצועים ממש לא חשובים לי) או שאולי למישהו יש רכב אחר להמליץ לי עליו? מניסיון אישי שלכם או של מכר שלכם

האם למישהו יש טיפים טובים כיצד לבחון את מצב הרכב המוצע לקניה, כיצד לבחון האם הוא שמור ובמצב טוב (חוץ מקילומטראז' נמוך)?

תודה רבה מראש!

פורסם

פונטו זאת בחירה מאוד הגיונית בתקציב הזה אבל כמו הרבה אירופאיות מזדקנות, הפונטו מאוד רגישה לאחזקה לא טובה. פונטו זולה שתוחזקה בצורה מחפירה תגרור אחריה המון הוצאות שבכיף יכולות לעלות על שווי הרכב. אז לפני שאתה נסגר על פונטו, רק פונטו ושום דבר מלבד פונטו, תוודא שהפונטו שנסגרת עליה שווה בכלל משהו והיא לא פח זבל שמורכב מאילתורים ישראליים מצויים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ממש לא ננעל על פונטו, אם יש לך/לכם הצעות אחרות שמתאימות לדרישות שלי, אשמח מאוד לשמוע

פורסם

אל תנעל על דגם, בתקציב כזה חפש את הרכב במצב הכי טוב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מנסיון אישי שלי, ומנסיון של עוד כמה חברים:

בתקציב הזה אתה יכול להביא צרפתיה משנתון יחסית גבוה(במילה יחסית אני מתכוון יחסית ליפנית).

לרוב הרכב יהיה יותר בטיחותי ומאובזר.

אני התחלתי מפיג'ו 405, כרגע יש לי סיטרואן קסארה מעל לשנה(כשלפניה הייתה לי גם כן קסארה שהלכה טוטאלוס).

אם אתה מוצא אקזמפלר שמור, אין שום סיבה שהרכב יעשה בעיות.

קסארה נכנסת לך לתקציב, ראיתי בלוחות 2003 ב7 וחצי אלף(ברפרוף זריז בלי להתמקד בפרטים הקטנים).

בקטנות יותר יש לך סקסו ו106.

תחפש את הרכב במצב השמור ביותר, וכזה שלא תתבאס לנסוע בו.

פורסם

אני חושב שכדאי לך להתמקד בפונטו.

בסכום שציינת תוכל לקנות פונטו מאובזרת (חלונות חשמל, הגה כח, נעילה מרכזית, בדגמים מסוימים יש עוד כמה בונוסים) וגם להשאר עם עודף.

תחפש טוב ובסבלנות, חשוב שתמצא פונטו שטופלה היטב.

קח בחשבון שכמו כל רכב ישן, יהיו תיקונים ותקלות לא צפויות. אבל מה שמיוחד בפונטו זה שמרבית התקלות נפתרות בעלויות מאוד נמוכות וזניחות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

בתקציב שציינת עליך לחפש את הרכב השמור ביותר, אל תחשוב אפילו על לקחת רכבי יוקרה ישנים מפני שלא תעמוד בתחזוקה שלהם.

בכל מקרה, כמו שציינו פה מכוניות צרפתיות הן אופצייה מצויינת "המוניטין" שלהן הוריד את המחירים וזה מאפשר לך לרכוש רכב איכותי, בטיחותי במחיר אפסי.

• תוכן חדש...