Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשפה היורשת של האנזו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יורשת האנזו נחשפה רשמית בעמוד הפייסבוק של פרארי ועם אתר משלה (טוב נוו ובז'נבה אבל אנחנו לא שם), נראה שאת השם עדיין לא חשפו אז בינתיים נסתפק בLaFerrari כך הם החליטו לרשום בסרטון הפרסום שלהם, נקווה שלא כך קוראים לה :x

מפליא אותי איך הם הצליחו לצלם את הסרטון הזה כל כך בחשאיות, בלי שאף אחד יצלם אתה ויפיץ ברשת...

882173_10151524461621970_587267920_o.jpg

לדעתי מדהימה, מקדימה קצת פחות, מאחורה באמת שנעשתה עבודה מצויינת, שזה הגיוני בסופו של דבר כי רוב הזמן אנשים יראו את האחורה שלה :lol:

http://www.laferrari.com/en/

מה אתם חושבים?

פורסם

:twisted:

פשוט מדהימה.

אני חייב להודות שזו הפרארי ש"הכי עשתה לי את זה..." מזה זמן רב.

לצד ההכרזות האחרונות שהיו (למבורגיני, פורשה וכו') זו הכי הרשימה אותי.

כנראה שהיא תשאר בגדר חלום רטוב בשבילי.

פורסם

אין מילים.

למישהו יש מושג מה זה הדבר דמוי המחשבון בדיוק באמצע הטמבון האחורי?

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

עשו בשכל עם השם. הם היו חייבים לייצר הצלחה וודאית, שם הזוי ולא מתאים - יגרור הרבה רייטינג ויחרט בזכרון של כל אחד ואחד מאיתנו.

פורסם
1) :shock2:

2) :onfire:

אכן,

אפשר גם להגיד,

HOLY SHIT!

מכונית המכוניות!

הפעם הם קלעו בדיוק,רק מה עשיתי פיפי מלחשוב על 930 סוסים איטלקים!

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...