Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל המבינים והמבינות... :)

אני מחפשת רכב כבר זמן מה ואני לא מבינה הרבה במכוניות. יותר מזה- ככל שאני קוראת אני מתבלבלת יותר ויותר.

אני סטודנטית, עושה נסיעה של כ25 פלוס מינוס לאוניברסיטה או לעבודה. התקציב שלי הוא כ30,000.

חשוב לי שהרכב שאקנה יהיה חסכוני בדלק, אמין על הכביש ולא משפחתי.

מחיפוש באינטרנט וקריאה קצת על מכוניות אני מתלבטת בין טויוטה יאריס (שבסכום הזה יהיה משנתון של 2002/2003) או יונדאי גטס ודייהטסו סיריון (שאז אוכל להרשות לעצמי שנתונים גבוהים יותר).

אני לא נעולה על הדגמים ואם לדעתכם קיימת הצעה טובה יותר ובתקציב אשמח לדעת עליהם.

רק אל תבלבלו אותי יותר עם המון דגמים....

אני חייבת להינעל על משהו סוף סוף כדי להתחיל בחיפושים.

תודה רבה!!!!

מירב

פורסם
שלום רב לכל המבינים והמבינות... :)

אני מחפשת רכב כבר זמן מה ואני לא מבינה הרבה במכוניות. יותר מזה- ככל שאני קוראת אני מתבלבלת יותר ויותר.

אני סטודנטית, עושה נסיעה של כ25 פלוס מינוס לאוניברסיטה או לעבודה. התקציב שלי הוא כ30,000.

חשוב לי שהרכב שאקנה יהיה חסכוני בדלק, אמין על הכביש ולא משפחתי.

מחיפוש באינטרנט וקריאה קצת על מכוניות אני מתלבטת בין טויוטה יאריס (שבסכום הזה יהיה משנתון של 2002/2003) או יונדאי גטס ודייהטסו סיריון (שאז אוכל להרשות לעצמי שנתונים גבוהים יותר).

אני לא נעולה על הדגמים ואם לדעתכם קיימת הצעה טובה יותר ובתקציב אשמח לדעת עליהם.

רק אל תבלבלו אותי יותר עם המון דגמים....

אני חייבת להינעל על משהו סוף סוף כדי להתחיל בחיפושים.

תודה רבה!!!!

מירב

שלום מירב

מנסיונינו אני יכול להגיד לך שהבחירה ביאריס תהיה המוצלחת ביותר. היא חסכונית יותר בדלק , לעולם לא מתקלקלת,

באל תותרי על בדיקה במכון לפני הקניה, שימי לב שהידיות החיצוניות של הדלתות שלמות כי הן יקרות.

הסיריון והגיטס דומות לה מבחינת האיבזור והפינוקים ולכן היאריס עדיפה בהרבה, גם מבחינת שמירת המחיר.

פורסם

אני חולק על דעת המומחה

אתחיל בזה שבגטס אל תגעי גם אם הרכב בחינם.

אבל סיריון זה רכב נהדר , היות והוא גם מאד נפוץ כרכב חברה מאפשר לך בתקציב להגיע אולי גם למודל 2007 (2008 ניתן להשיג ב 40000 ) היה לי אחד שכזה עד לא מזמן.

היאריס הוא אכן רכב מעולה (היה במשפחה כזה ) אבל אין באמת סיבה לקחת רכב נמוך בשנתון כאשר הסיריון נותן את אותה תמורה במחיר טוב יותר.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

הבחורה אמרה כי צריכת דלק חשובה מבחינתה -

יאריס עושה 1:14/15 לעומת סיריון שנותנת מקסימום 1:12.

חוץ מזה שהיא סחירה יותר [ולטעמי גם יפה יותר, אבל זה באמת כבר עניין אישי...]

כבעל יאריס לשעבר, וכאחד שמחפש בנרות יאריס נוספת בהווה -

לכי על יאריס, אבל עם סבלנות בחיפושים.

בהצלחה

פורסם

כאשר הסיריון היה אצלי הוא עשה 1:12 אצל חברה שלי 1:14

ההבדל בצריכת דלק לדעתי אינו משמעותי בין הרכבים.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

עד כמה שלי ידוע הסיריון מבוססת על אותה היאריס המדוברת, לכן כנראה שההבדלים ביניהן לא כ״כ גדול.

אני באמת מתחיל לחשוב שטויוטה עושים לאנשים שטיפת מוח, למה להעדיף מכונית בת 10 ע״פ מכונית בת 5, על אחת כמה וכמה שהן מבוססות על אותם מכללים, וגם אם לא מבוססות על אותם מכללים, עדיין מדובר במכוניות דומות בכל פרמטר.

יאריס לא מתקלקלות? אולי, אך בגיל כזה הן כבר מתבלות.

קני סיריון, היא מכונית קטנה מבחוץ, מרווח מבפנים, אמינה, נפוצה, דיי חסכונית ויחסית זולה לקניה.

בזכות העובדה שחברות הליסינג וההשכרה מוצפות בהן אז מחיר ערכן בתור משומשות התרסק (יחד עם רוב השוק).

לדעתי היא פתרון אידאלי למי שמחפש רכב אוטומטי להגיע מa לb בראש שקט יחסית.

• תוכן חדש...