Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז נסעתי לתומי בכביש בשבועיים האחרונים קצת יותר מדי כיוון שאני בחופש מחלה.

גיליתי משהו מאוד מאוד מטריד, נדמה כאילו כל היצרניות מנסות לחקות את פעילות הערסים למיניהם

שהיו נוהגים לפרוס שורות לדים בטמבון/גריל/פנסים קדמיים באמצע שנות ה2000...

היו אלו אודי שהתחילו לפני שנים בודדות אם אינני טועה, משם המשיכו כל הגרמניות ועכשיו אני כבר

רואה את פסי הלדים בטמבון או בפנסים כבר בכל רכב שני, קיה, סיאט ואפילו בפיג'ו 107 החדשה...

WTF ??? למה זה מגיע לרכבים? מה נהיה עם מחלת הלדים המטופשת הזו?..

האם זהו חיקוי עלוב של רצון האנשים בשנים עברו? האם זו תופעה שהולכת וגודלת?

פורסם
אז נסעתי לתומי בכביש בשבועיים האחרונים קצת יותר מדי כיוון שאני בחופש מחלה.

גיליתי משהו מאוד מאוד מטריד, נדמה כאילו כל היצרניות מנסות לחקות את פעילות הערסים למיניהם

שהיו נוהגים לפרוס שורות לדים בטמבון/גריל/פנסים קדמיים באמצע שנות ה2000...

היו אלו אודי שהתחילו לפני שנים בודדות אם אינני טועה, משם המשיכו כל הגרמניות ועכשיו אני כבר

רואה את פסי הלדים בטמבון או בפנסים כבר בכל רכב שני, קיה, סיאט ואפילו בפיג'ו 107 החדשה...

WTF ??? למה זה מגיע לרכבים? מה נהיה עם מחלת הלדים המטופשת הזו?..

האם זהו חיקוי עלוב של רצון האנשים בשנים עברו? האם זו תופעה שהולכת וגודלת?

כמו שאמרת זה התחיל עם אודי עם התאורה שלהם.

אלו נקראים נורות DRL ( DAY RUNNING LIGHTS(

שכיום נמצאות כמעט בכל רכב חדש, בשביל הראות באור יום.

זה שישנם יצרני רכב שעשו זאת בצורה מכוערת זה כבר משהו אחר

אין צורך בחתימה....

פורסם

זו תאורת DRL, כלומר תאורה שנועדה לפעול בשעות היום באופן אוטומטי. מתוכננת כדי לשפר את נראות הרכב בלי לסנוור את הבאים ממול. ואל תשכח - ללדים יש יתרונות מובהקים - צריכת אנרגיה קטנה ואורך חיים גדול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי היצרנים מנסים להראות שהם בתהליך מסויים של מודרניזציה ושימוש באלמנטים חדשניים המקובלים בשוק.

כמו שמסכי מגע צצים בכל רכב, חיבור הסלולרי למערכת השמע ברכב ודברים כאלו - ככה ענין הלדים.

אם בעולם יש שימוש נרחב בנורות לד - ויש המון גדג'טים עם שימוש בלדים - אז בואו נכניס לרכב שלנו.

עם נורות לד אפשר לעשות עיצובים ואפקטים יפים - צורות השימוש הם כבר לפי הדמיון ויכולת המעצבים.

אולי עוד מעט סמל היצרן יהיה לדים וצבעוני, במיוחד ברכב לשוק הצעיר אודווקא היוקרתי...

ברגע שהשימוש במשהו הופך להיות נפוץ ומופיע בהרבה כלי רכב - הערסים כבר עוברים למשהו אחר, ועם ישראל יכול לפקוח את עיניו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

חלונות כהים מאחור ברכבים ספורטיביים - מה שהתחיל בעונדות של ערסים מזרח אסייתיים הפך למקובל בסגמנט הזה :twisted::twisted::twisted:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אין לי בעיה עם הלדים, הם לא מסנוורים בשום מצב. את הקסנון החאפרי לעומת זאת, צריך להעיף לקיבינמט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עניין של אופנה וטכנולוגיה.

בהתחלה זה היה שורות לדים מתחת לפנסים, בהמשך זה הפך לפסי אור אחידים שכבר לא רואים את הלדים עצמם.

לדעתי בעוד כמה שנים נורת הלד תחליף את נורת ההלוגן שישנה כיום במכוניות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אפשר להמשיך לזלזל בערסים, לבנתיים הם הקדימו את הייצרנים בעשור.

Sent from Tapatalk

פורסם

כי זה מוכר, וזה לא דורש יותר מדי השקעה מצד היצרן.

כי בשביל מה לפתח שילדה טובה ומנוע חזק, חיסכוני ואמין, כשאפשר לקחת את אותו הרכב, לשים לדים וניקלים פה ושם, מערכת מפוצצת עם טריליון כפתורים, ולשווק את כל זה כדגם חדש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קרא את התגובה שלי - פחות קשור למוכר או לא (האמן לי שברכב כדוגמאת סיטרואן C1 היצרן רק מחפש היכן לחסוך), התקינה האירופית מחייבת את היצרן לצייד את הרכב במערכת DRL.

אין DRL = אין מכירה (מתייחס לדגמים חדשים בלבד, משמע דגם שתוכנן לפני התקנה יכול להמכר ללא המערכת).

• תוכן חדש...